Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 20 September, 19:04

Trelleborgs Allehanda - 14 nov 11 kl. 17:34

Stor stöld ur omklädningsrumSpelarna i IFK Trelleborg bytte om på Vångavallen och åkte sedan till en annan plan för att träna.
Då passade tjuvar på att tömma omklädningsrummet på värdesaker. Stölden genomfördes under lördagseftermiddagen. En vaktmäster observerade en bil och två män som utanför Vångavallen. Inne i lokalerna upptäckte vaktmästaren att dörren till omklädningsrummet var uppbruten.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
IFK Trelleborg, Vångavallen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, stöldur , omklädningsrum
YLE - 07 sep 17 kl. 07:49

Omklädningsrum för bara män eller kvinnor passar inte alla - "Rädslan att bli åsidosatt är stor"

För den som varken känner sig bekväm med att byta om på damernas eller herrarnas avdelning i simhallen, är möjligheterna begränsade och variationen stor inom huvudstadsregionen. I Sverige finns det vid ett flertal simhallar och idrottsanläggningar redan könsneutrala omklädningsrum. Också i Finland finns det på en del ställen könsneutrala wc-utrymmen för transpersoner och icke-binära personer, det vill säga personer som inte passar in i de traditionella könskategorierna.

Nyan - 15 jan 16 kl. 12:41

Könsneutralt omklädningsrum testas i Baltichallen

 

Baltichallen i Ytternäs, Mariehamn ska börja erbjuda könsneutrala omklädningsrum. Initiativet kommer från Regnbågsfyrens verksamhetsledare Sofia Enros, som under 2015 kontaktat flera idrottsanläggningar på Åland för att höra om det skulle vara möjligt att erbjuda könsneutrala omklädningsrum som komplement till de befintliga utrymmena för kvinnor/män.

- Det finns flera fördelar med ett könsneutralt omklädningsrum, säger Regnbågsfyrens ordförande Maria Antman i ett pressmeddelande.

Uppsalanyheter.se - 14 mar 14 kl. 03:35

Hundratals par fotbollskor stöldbyte i omklädningsrum

Ett av omklädningsrummen på Lötens IP hade natten mot torsdagen inbrott och en stor mängd fotbollsskor blev tjuvarnas byte.Ett av omklädningsrummen på Lötens IP hade natten mot torsdagen inbrott och en stor mängd fotbollsskor blev tjuvarnas byte.   Det var superettanlaget Sirius som drabbades av inbrott i sitt omklädningsrum, samtliga fotbollsskor samt lite annat försvann och fotbollsklubben tvingades att ställa in sin träning.

Skånskan - 04 dec 15 kl. 07:00

Väntar på besked om omklädningsrum

Genarp/Torna Hällestad Idrottsföreningarna i Genarp och Torna Hällestad är bekymrade för sina nedslitna omklädningsrum och väntar på besked från kommunen, som själv dömt ut byggnaderna.– Våra omklädningsrum är risiga och kommunen har förklarat att de ska bytas ut, men inte när, säger Mikael Frostander, ordförande för Genarps IF.
Även Åke Särbäck, kassör i Torna Hällestads IF, efterlyser en tidsplan.

Dalarnas tidningar - 02 nov 16 kl. 15:00

Konst som utforskar omklädningsrum

Av en slump kunde Falu kommun och en nyutexaminerad konststudent dra stor nytta av varandra. En konstutställning som utforskar gemensamma omklädningsrum kändes väldigt relevant när Falu kommun planerar att rusta upp simhallen..

Expressen - 09 dec 16 kl. 14:00

Kamera hittades i omklädningsrum

En gömd kamera har hittats i flickornas omklädningsrum på en skola i Mora kommun. Polisen har beslagtagit kameran och inlett en förundersökning om kränkande fotografering. Misstänkt för gärningen är en lärarvikarie på skolan.

Trelleborgs Allehanda - 21 dec 17 kl. 00:00

Brist på omklädningsrum slår mot hockeytjejer

Trångboddheten på Söderslättshallen gör att tjejer som spelar hockey inte kan byta om i eget omklädningsrum. Ishockeyklubben Tif Vikings ser det som en stor anledning till att tjejer väljer att sluta när de blir äldre. Men någon lösning finns inte i sikte..

Skånskan - 08 nov 15 kl. 06:00

Könsneutral omklädning på badet

Eslöv Karlsrobadet har fått ett könsneutralt omklädningsrum. Det ser lite annorlunda ut än de vanliga omklädningsrummen och riktar sig bland annat till brukare som har vårdare med sig av motsatt kön.
Men även för de som inte känner sig hemma vare sig på mans- eller kvinnosidan.

Nyheter 24 - 01 aug 18 kl. 19:09

Anders Nilsson: dags att få bort homofobin ur omklädningsrummen

Det var under som match som Anders Nilsson, 28, gled ut på isen med all sin hockeyutrustning, men denna gång kunde man skymta en liten regnbågsflagga i bak. Men varför gjorde ha det?
Det förklarar Vancouver Canucks-målvakten I en intervju med Aftonbladet, där han påstår att "om han varit homosexuell hade machokulturen fått honom att sluta spela".

Kristianstadsbladet - 16 mar 13 kl. 12:50

Kristianstad Predators: Vi behöver en stor arena

Foto: Tommy Svensson
Kristianstad Predators är ett av tre elitlag i Kristianstad. Samtidigt håller klubben en låg profil när det gäller arenornas framtid i Kristianstad. ?

Skånskan - 28 nov 19 kl. 12:41

GIF-tröjorna gör stor skillnad

billeberga Billeberga GIF gör insatser som syns runt om i världen.
Med hjälp av projektet Ssenyange Education Centre har nu en kombinerad skola och barnhem i den lilla staden Masaka i Uganda fått fina tröjor att spela sina matcher i.Det är efter kontakter med projektets svenska representanter Matilda Nilsson och Linus Nilsson som gåvan blivit verklig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.