DI > Ekonomi

Thursday, 24 September, 10:57

DI - 15 nov 11 kl. 12:21

EU-ordförande: Vi måste göra mer för att stävja krisenUtvecklingen på finansmarknaderna den senaste veckan visar att EU måste göra mer för att motverka skuldkrisen och återställa ekonomisk tillväxt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-ordförandeVi måste , göra, merför att , stävja, krisen
YLE - 03 maj 17 kl. 03:58

Lägre dagisavgifter, mer pengar till försvaret - riksdagen diskuterar regeringens budget

Syns det någon ljusning för den offentliga ekonomin? Vilka sektorer får mer resurser? Och varifrån ska pengarna tas?

UNT - 26 mar 19 kl. 10:18

Pelling svarar: "Vi behöver göra mer"

I ett debattinlägg skriver Mats-Ola Hjälm, ordförande för Frötuna IBF, om den otrygghet som finns kring Sävja sporthall..

YLE - 25 jul 15 kl. 15:20

HS: Storföretagens chefslöner på ny rekordnivå

Toppdirektörernas löner och bonusar har fortsatt att öka. Samtidigt har klyftan mellan den så kallade medelinkomsttagaren och företagsledningen vuxit, rapporterar Helsingin Sanomat. De högsta cheferna för de stora bolagen på Helsingforsbörsen fick i fjol över en miljon euro i löner och bonusar.

YLE - 25 jul 15 kl. 15:20

Storföretagens chefslöner på ny rekordnivå

Toppdirektörernas löner och bonusar har fortsatt att öka. Ekonomiska experter är oeniga om huruvida det är motiverat. Samtidigt har klyftan mellan medelinkomsttagaren och företagsledningen vuxit, rapporterar Helsingin Sanomat.

YLE - 16 okt 15 kl. 05:43

Österbottniska kommuner på bantningskur

En gång hade Kaskö hur mycket pengar som helst, nu har staden 15 procent arbetslösa. Kronoby i sin tur överväger att stänga fyra skolor. Snart sagt alla österbottniska kommuner söker sparobjekt.

Skånskan - 13 maj 18 kl. 16:04

Kommunen dubblar bidrag till bevakning

Eslöv Företags- och säkerhetsnätverket Safe0413 har tidigare bevakat i främst industriområdet kvälls- och nattetid för att stävja problemen med stölder och inbrott. Nu utökar de sin bevakning i centrala Eslöv och sätter upp värmekameror i industriområdet.
– Det är i och med mycket bus som varit, säger Ingvar Lindahl som är ordförande i nätverket.

BT - 15 apr 13 kl. 14:26

Sverige tar fajten mot sjörövarna

Ur norra Europas största hamn, Göteborg, går dagligen handelstrafik som passerar utanför Afrikas horn. Piratverksamheten utanför Afrikas horn är inte bara ett symptom på Somalias instabilitet, utan speglar den oro som finns i stora delar av Östafrika. Från att ha handlat om verksamhet som varit kustnära och knuten till Adenviken, har piraterna tagit sig längre ut och hotar sjöfart ända bort till den indiska kusten.

SmålandsPosten - 20 jan 14 kl. 06:14

Övervakningskameror sätts upp efter bränder

Cirka tio övervakningskameror har satts upp inne på Fagrabäckskolan. En säkerhetsåtgärd enligt rektor Caroline Hedenbergh.
– Två bränder är två för mycket.

Alliansfritt Sverige - 24 apr 14 kl. 16:07

10 Moderater som vill förbjuda tiggeri

 Om det är en sak alla vet är att ingen frivilligt vill sitta på gatan i en svensk stad och tigga. Det är obarmhärtigt kallt majoriteten av året och det ger urusel utdelning. Däremot är det fortfarande bättre än den situation som väntar hemma för tiggarna, vilket säger en hel del.

YLE - 26 nov 15 kl. 14:44

Enorm flyktingkris att vänta om vi inte får bukt med uppvärmningen

Inställningen till en global klimatlösning är positivare än någonsin tidigare menar de finländska förhandlare som ska resa till klimatmötet i Paris. För att vi verkligen ska kunna stävja uppvärmningen är det a och o att företag satsar på miljövänlig teknologi anser miljöminister Kimmo Tiilikainen från Centern. Nästa vecka måndag 30.

YLE - 30 mar 15 kl. 05:00

Hankeiter i Vasa: Fem frågor till De gröna

När ekonomstuderande i Vasa får chansen att ställa De gröna mot väggen blir det frågor om medborgarlön, arvsskatt, kärnkraft och bistånd. Det är riksdagsgruppens ordförande Outi Alanko-Kahiluoto som svarar på frågorna. Ekonomin är den viktigaste frågan i riksdagsvalet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.