Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 19 September, 11:39

Helsingborgs Dagblad - 15 nov 11 kl. 11:34

Hatt stulen på SofieroEn man har polisanmält att han bestals på sin hatt när han besökte Sofiero med ett slutet sällskap i lördags.Mannen ska ha lämnat hatten ifrån sig och när han sedan skulle lämna slottet var hatten borta. Hatten ska vara värd 1 250 kronor.Polisen har inte någon misstänkt för hattstölden..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Sofiero

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hatt, stulen, Sofiero
Helsingborgs Dagblad - 28 jun 16 kl. 17:10

Dags för bilfest och hattparad på Sofiero

I helgen väntas många besökare till Sofiero där priser ska delas ut för bästa hatt och bil..

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 16 kl. 17:32

Klassiker med dragkraft på Sofiero

Sufflett, paraply, presenning och plastpåse. Både besökare, fordon och en och annan hatt kunde behöva skydd under lördagens Sofiero Classic..

Helsingborgs Dagblad - 25 apr 15 kl. 04:00

Hundarna slängs ut än en gång från Sofiero

Det är en skandal att Helsingborg Marathon kastar ut Sydskånska Kennelklubben från Sofiero ännu en gång. Sveriges största hundutställning utomhus har hållits på Sofiero i 33 år. Det har varit en trevlig och uppskattad utställning i slottsmiljö för både tvåfotade och fyrfotade deltagare.

Skånskan - 17 jul 19 kl. 21:29

Hon för hatt­hi­sto­rien vidare

Malmö För näs­tan ex­akt ett år se­dan tog hon över Malmös äldsta hatt­bu­tik. Nu är hon en del av en 115-årig hi­sto­ria.För ett år se­dan stod det klart att Lisa Starks skulle skriva nästa ka­pi­tel i hi­sto­rien om Malmös äldsta hatt­bu­tik.

Sydsvenskan - 29 aug 11 kl. 06:30

Hatt vill ta makten från "Firma Bildt"

Hon är den nederlagstippade tung­viktaren i Centerns ledarval. Men IT-minister Anna-Karin Hatt påstår att hon inte tänker kasta in handduken: -?Jag hade inte ställt upp om jag inte trodde det fanns en god chans att bli vald.

Helsingborgs Dagblad - 04 maj 11 kl. 16:45

Ny avdelningschef på Sofiero

Annika Malmgren blir ny avdelningschef på Sofiero slott och slottsträdgård. Hon har tidigare jobbat som teamchef på kulturförvaltningens marknads- och kommunikationsavdelning. Annika Malmgren tillträder sin tjänst den 9 maj, samtidigt som Sofiero/Fredriksdals nye verksamhetschef, Ola Melin, börjar.

BT - 17 jun 11 kl. 18:19

Hatt och Johansson heta efterträdare

Beskedet om Centerledaren Maud Olofssons avgång har föregåtts av spekulationer från och till sedan förra sommaren. Två av tre spelbolag tror på Annie Johansson som ny partiledare för Centerpartiet, medan Anna-Karin Hatt är favorit hos Unibet.

De två hetaste kandidaterna till att ta över partiledarposten är IT-minister Anna-Karin Hatt och partiets ekonomisk-politiska talesperson Annie Johansson.

Sydsvenskan - 21 sep 11 kl. 14:08

Buxbomsdöd på Sofiero

Slottsträdgården på Sofiero har drabbats av buxbomsdöden. Prisbelönta trädgårdar måste grävas upp och saneras.
Angripna växter måste brännas och jorden bytas ut.

Helsingborgs Dagblad - 22 apr 13 kl. 18:49

Inget Sofiero Classic i år

Det blir ingen motorfest på Sofiero i år. Sedan 2005 har Sofiero Classic lockat stor publik till slottsparken.? Arrangemanget lockar 500 fordon och närmare 10 000 besökare, säger Matthias Bong som har varit projektledare de senaste sex åren.

Alliansfritt Sverige - 25 feb 14 kl. 20:24

Ek och Hatt eller Helan och Halvan i klimatpolitiken

Idag publicerar miljöminister Lena Ek och energiminister Anna-Karin Hatt en debattartikel i Svenska Dagbladet om den förträffligt ambitiösa klimatpolitik som alliansregeringen står för. Detta med anledning av att ministerrådet nu ska börja förhandla om EU:s energi- och klimatramverk till 2030. Omröstningen i parlamentet var en seger för miljörörelsen som fick igenom tre bindande mål istället för ett.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.