Realtid > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 18:36

Realtid - 15 nov 11 kl. 11:10

Bankerna får godkänt i FI:s skräckscenarioDet visar ett stresstest som FI har genomfört under det tredje kvartalet i år..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
FI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankernafår , godkänti , FI:s, skräckscenario
NSD - 26 okt 13 kl. 05:41

Mjölkkrisen ett skräckscenario

Krisen för mjölkbönderna i Norrbotten blir allt djupare. Bankerna drar åt sig öronen, stora förändringar i EU-stödet är på ingång ? och när botten går ur drar branschen med sig många i fallet.

VA - 20 apr 17 kl. 15:03

Bankernas skräckscenario: Dina räntekostnader kan stiga till 20 000 kr — i månaden

Låt inte dagens ränteläge lura dig, bankerna har nämligen något annat i kikaren. .

Sydsvenskan - 10 jun 14 kl. 12:19

Brittiskt EU-avsked skrämmer

För Fredrik Reinfeldt och Angela Merkel är det ett skräckscenario att Storbritannien lämnar EU. Därför nickade de instämmande när David Cameron under presskonferensen på Harpsund sade det som alla visste att han måste säga för att blidka sina brittiska väljare: "Visst ska folk kunna flytta runt i Europa för att jobba. Men inte för att åka snålskjuts på välfärdssystemen.

YLE - 03 jan 17 kl. 12:13

Bilarna ska bort från Helsingfors centrum - Esplanaden kan bli gågata

Södra och Norra Esplanaden i Helsingfors kan göras om till gågator och likaså Fabiansgatan och Postgatan mellan Posthuset och Sokos varuhus. Det här föreslår stadsplaneringskontoret i ett förslag som offentliggjordes på tisdagen. Stadsplaneringskontoret kommer med tre olika förslag för Esplanaden.

Dagens PS - 29 maj 19 kl. 08:37

Larm: Skyhög banknota vid en ekonomisk kris

Riksbanken varnar för ett skräckscenario på upp till 1.000 miljarder kronor i kreditförluster. Det här skriver Svenska Dagbladet och förklarar att scenariot är fem gånger värre än vad Finansinspektionen och EU kom fram till i höstas.

HBL - 03 mar 15 kl. 05:27

Frivillig svenska försämrar för finnar

Frivillig skolsvenska skulle slå en kil mellan språkgrupperna, öka segregationen och leda tillbaka till klassamhällets språkkunskaper. Det säger forskare FNB talat med.Det vore ett skräckscenario för finskspråkiga om riksdagen godkänner medborgarinitiativet om att göra skolsvenskan frivillig i sin omröstning på fredag, säger folktingssekreteraren Markus Österlund.

YLE - 09 feb 16 kl. 19:37

"Det finns en risk för panik på marknaden"

Början av börsåret har varit fartfylld, och kurserna har kommit ned med hård fart. Samtidigt har ändå resultatutdelningen varit på en historiskt sett mycket hög nivå. Bilden är tudelad och framtiden är oviss.

PrivataAffärer - 18 mar 20 kl. 13:45

Oljepriset – lägsta nivåerna sedan 2002

Statliga Saudi Aramco kommer fortsätta med sina utbudsökningar och leverera 12,3 miljoner fat per dag, att jämföra med en daglig världsefterfrågan kring 100 fat per dag, kommande månader. Utöver Rysslands förändrade tonläge har också Irak stött på om att kalla till krismöte i Opec+ för att stävja prisfallet. Opecs och internationella energimyndigheten IEA var tidigare i veckan ute och varnade för stora konsekvenser för många länder med långtgående konsekvenser som följd om inte priset inom kort stabiliseras på en högre nivå.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.