Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Sunday, 17 January, 23:28

Nya Wermlands Tidningen - 15 nov 11 kl. 11:10

"Alla mina kompisar tog det hårt"Linda Thai, Diana Kul och Ida Flood arrangerar lördag 26 november en modeshow på Statt där alla intäkter går till offren för jordbävningen i den turkiska staden Wan. Tjejerna ser showen som ett sätt för ungdomar att visa upp sig samtidigt som de hjälper nödställda och hoppas därför på god uppslutning bland karlskogaborna..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Thai, Kul, Ida Flood, Statt, Wan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla mina kompisar, togdet , hårt
Jmini.se - 17 apr 16 kl. 09:17

”Holken” och ”Kompisar” tog hem priset

Bankeryds Fotoklubbs månadstävling i april bedömdes av Westerviks Fotoklubb. Utskriftskvaliteten var något som vinnarna i såväl färg- som den svartvita klassen berömdes för. Att utskriftskvaliteten på bilderna kan vara avgörande för vem som vinn.....

Nya Wermlands Tidningen - 03 mar 20 kl. 18:02

Kompisar tog dubbelseger i JSM

PI - 26 mar 11 kl. 13:23

Vänsterextremist och hans kompisar åtalade för drogrån

KROGDROGARLIGAN Malmökillen Tim träffade den 23 januari den 18-åriga kvinnan efter nattklubbsbesöket. Hon hade missat bussen och enligt Tim var hon påstridig som frågade om hon kunde få sova över hos Tim. Han gick med på det.

YLE - 25 dec 15 kl. 15:25

Manliga kompisar sökes

I flera städer i Finland finns det en verksamhet där frivilliga män kan bli kompisar till barn som inte har kontakt med någon man. Verksamheten Mieskaverit - eller manskompisar - drivs av Småfamiljsföreningen Pienperheyhdistys. Marika Rosenborg leder utbildningen för nya kompisar i Helsingfors.

HBL - 28 mar 14 kl. 06:45

Borgådykare lyfte upp döda kompisar ur gruvan

Två dykare dog och tre skadades i en grotta i Plurdalen den 7 februari. Efter olyckan har det varit förbjudet att dyka i grottan. En av dykarna som var med vid olyckan i Plurdalen åkte tillbaka och lyfte upp sina döda kompisar.

Skånskan - 22 dec 15 kl. 09:43

”Tjejerna har blivit kompisar för livet”

tv Den 26 december är det dags för första avsnittet av säsongens Stjärnorna på slottet, i år inspelat på Ericsbergs slott utanför Katrineholm. Först ut är skådespelerskan Claire Wikholm.
– Det var väldigt roligt att vara med, men också väldigt jobbigt, känslomässigt jobbigt på många olika sätt, säger hon.

Nyheter 24 - 20 maj 16 kl. 21:08

Efter succésegern: AIK-stjärna tog strypgrepp på lagkamraten

Det blev en succématch för AIK när Carlos Strandberg sänkte Falkenberg med två mål och slutresultatet 3-2. Efter slutsignalen hände dock något ytterst makabert.Strandberg tar strypgrepp på lagkamraten Daniel Sundgren efter en stund av vad som verkar vara argumentation.

Skånskan - 04 nov 19 kl. 15:30

Tog strid för närtrafiken

HÖRBY Det hettade till på senaste fullmäktige när försämringarna i närtrafiken debatterades.
– Visionen är tydligen att alla ska ha bil, och att vi på landet ska vara isolerade, sade Gunvor Håkansson (C).Kommunstyrelsen tog nyligen beslut om att närtrafiken ska vara oförändrad nästa år, och att de turer som drogs in i fjol på grund av kraftigt ökade kostnader inte återinförs.

Svenskbladet - 15 maj 13 kl. 16:07

Typ tre av dina kompisar vill se amerikansk, småtjock komiker i 30-årsåldern du aldrig hört talas om nu igen

En amerikansk, småtjock komiker som heter typ Jim, Jack eller Joe, eller någonting liknande kommer till stan och typ tre av dina bästa kompisar ska gå. Men är det inte lite konstigt att du inte hört talas om den här Joe, Jack eller Jim när typ tre av dina kompisar är så pass intresserade att de faktiskt vill betala 250:- för att se honom? Det där är ju vänner som du umgås med i stort sett varje helg och hur kommer det sig då att du inte fått se något klipp med den här John, Jim eller Jack som de nu så gärna vill gå och se?

Nyheter 24 - 08 jan 11 kl. 12:25

17-åringen misshandlade henne - tog sitt eget liv


Polisen misstänker att pojken först brutalt misshandlade flickan och därefter tog sitt eget liv i kärleksdramat på Ekerö.? Det måste ha slagit slint, säger polisen. EKERÖ.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.