Nyhetskanalen > Nyheter

Wednesday, 23 September, 10:33

Nyhetskanalen - 15 nov 11 kl. 10:58

Kopplerihärva i HalmstadLänskriminalen i Halland har avslöjat en kopplerihärva i centrala Halmstad. En 47-årig man åtalades på tisdagen som misstänkt för koppleri, sex andra män som misstänkta för sexköp..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Halmstad, Halland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kopplerihärvai , Halmstad
Expressen - 15 jan 14 kl. 15:53

Ledare i kopplerihärva får straffet skärpt

Hovrätten skärper straffet för den man som pekats ut som spindeln i nätet i en uppmärksammad kopplerihärva i Halmstad. Han dömdes i hovrätten till tio månaders fängelse, dubbelt så lång tid som i tingsrätten, rapporterar Hallandsposten på nätet..

YLE - 01 aug 14 kl. 13:22

Stor kopplerihärva går till åtalsprövning

En stor kopplerihärva går till åtalsprövning. Privatpersoner misstänks ha bjudit ut hyresbostäder, bland annat i Vasa, för koppleriverksamheten och tjänat åtminstone tiotusentals euro på detta. Polisen säger att sexuella tjänster har köpts för miljontals euro.

Expressen - 27 maj 13 kl. 23:16

Kopplerihärva på Östermalm - tre häktas

Två kvinnor och en man har häktats av Stockholms tingsrätt misstänkta för inblandning i den stor kopplerihärva Stockholmspolisen avslöjat. En exklusiv våning på Erik Dahlbergsgatan på Östermalm har använts för sexhandel, kan Expressen.se avslöja..

YLE - 15 aug 13 kl. 14:26

Centralkriminalpolisen redde ut kopplerihärva

Centralkriminalpolisen har lyckats nysta upp en stor kopplerihärva på olika håll i Finland. Två finländska män misstänks ha hyrt ut tiotals lägenheter till tre rysk-estniska kvinnor. Kvinnorna misstänks för sin del ha hämtat in kvinnor från Estland, för att arbeta som prostituerade.

Dalarnas tidningar - 24 feb 14 kl. 17:30

Kopplerihärva utreds av polisen i Borlänge

En kopplerihärva håller nu på att nystas upp av Borlängepolisen. Två män häktades under helgen för koppleri respektive människorov och misstankar om koppleri riktas även mot en tredje man..

GöteborgsPosten - 19 feb 15 kl. 19:02

Kolleger misstänkta i kopplerihärva

Fem personer är misstänkta i en kopplerihärva i Göteborg..

SvD - 19 feb 15 kl. 18:56

Två män häktade i kopplerihärva

Två män har begärts häktade i en kopplerihärva i Göteborg, misstänkta för koppleri respektive köp av sexuella tjänster, rapporterar svt.se. Just att sexköpare begärs häktade är ytterst ovanligt..

UNT - 19 feb 15 kl. 18:56

Två män häktade i kopplerihärva

Två män har begärts häktade i en kopplerihärva i Göteborg, misstänkta för koppleri respektive köp av sexuella tjänster, rapporterar svt..

GT - 20 feb 15 kl. 13:41

Två män häktade i kopplerihärva

Två män har begärts häktade i en kopplerihärva i Göteborg, misstänkta för koppleri respektive köp av sexuella tjänster, rapporterar svt.se. Just att sexköpare begärs häktade är ytterst ovanligt..

YLE - 16 apr 15 kl. 14:27

Stor kopplerihärva utreds - tiotals prostituerade offer

Över tjugo prostituerade är offer i en omfattande kopplerihärva som utreds av Helsingforspolisen. Det hela har pågått från år 2009 till år 2015. Kvinnorna har prostituerat sig frivilligt, säger förundersökningsledare Petri Rainiala till Yle Huvudstadsregionen.

GT - 07 aug 15 kl. 05:00

Taximän misstänks i en stor kopplerihärva

GÖTEBORG. En misstänkt kopplerihärva inom taxibranschen utreds av polisen i Göteborg. Två taxichaufförer som kört för Göteborgs största taxibolag, Taxi kurir och Taxi Göteborg, är indragna i härvan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.