Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 26 September, 04:14

Västerbottens Folkblad - 15 nov 11 kl. 10:55

Mordrättegången har börjatUMEÅ På tisdagsmorgonen inleddes hovrättsförhandlingarna om Tomtebomordet. UMEÅ På tisdagsmorgonen inleddes hovrättsförhandlingarna om Tomtebomordet. 53-årige Shahram Brofe dömdes i tingsrätten till 18 års fängelse för mordet på sin sjuårige son Sammy. Efter överklagan från både åklagare och försvaret ska hovrättens ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
UMEÅ På, Tomtebomordet, Shahram Brofe, Sammy

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mordrättegångenhar , börjat
Skånskan - 23 nov 16 kl. 11:03

Känslosamt när mordrättegången inleddes

Ystad På onsdagen inleddes rättegången mot den 67-årige man som misstänks ha mördat sin hustru utanför Ystad i augusti.
Inledningen av huvudförhandlingen blev känslosam, berättar Skånskans reporter på plats i Ystad tingsrätt. ERWP.

BT - 18 nov 14 kl. 11:02

Känslomässigt under mordrättegången

I dag ger den mordmisstänkta kvinnan i Karlskrona sin version av vad som hände under den ödesdigra kvällen i slutet av april då en åttaårig flicka dog. Starka känslor har fått förhandlingen att tillfälligt avbrytas då flickans mamma, som närvarar i dag under den femte rättegångsdagen, bryter ihop. Hon leds gråtande ur salen strax efter att morbrodern återigen börjat svara på frågor om vad som utspelat sig i hemmet under mordkvällen.

SvD - 18 nov 14 kl. 11:02

Känslomässigt under mordrättegången

I dag ger den mordmisstänkta kvinnan i Karlskrona sin version av vad som hände under den ödesdigra kvällen i slutet av april då en åttaårig flicka dog. Starka känslor har fått förhandlingen att tillfälligt avbrytas då flickans mamma, som närvarar i dag under den femte rättegångsdagen, bryter ihop. Hon leds gråtande ur salen strax efter att morbrodern återigen börjat svara på frågor om vad som utspelat sig i hemmet under mordkvällen..

Expressen - 20 maj 14 kl. 22:34

Rättegång avbröts efter högljutt sex

En domare fick avbryta en mordrättegång i Italien efter att två personer upptäcktes när de hade sex i ett rum intill under rättegången. – Slutpläderingen hade precis börjat när domaren hörde konstiga ljud, tittade upp och såg konturerna av två nakna kroppar, säger en domstolskälla enligt Daily Mail..

HBL - 20 aug 13 kl. 11:45

Auer hörs först i morgon

Mordrättegången mot Anneli Auer började med att åklagarna Jarmo Valkama och Kalle Kulmala presenterade nya tänkbara motiv till varför Auer skulle ha dödat maken Jukka Lahti i december 2006.Åklagaren kräver att Auer döms för mordet på sin man. Enligt försvaret var det en utomstående som utförde brottet.

Expressen - 13 mar 14 kl. 12:10

Pistorius kräktes i rättssalen – igen

Den pågående mordrättegången ser ut att tära på Oscar Pistorius. För andra gången på en vecka har friidrottsstjärnan börjat kräkas mitt under pågående vittnesmål, rapporterar Sky News. .

Expressen - 24 jun 17 kl. 10:12

Arbogakvinnans alla sammanbrott i rätten

Flera gånger har Arbogakvinnan brutit ihop och börjat gråta under mordrättegången. Men hennes anhöriga har ifrågasatt äktheten bakom tårarna.– Jag tror inte att hon har några känslor, sa hennes mamma.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.