Corren > Nyheter

Friday, 25 September, 04:45

Corren - 15 nov 11 kl. 10:27

Facebook-center kunde ha byggts i MotalaDet globala internet-forumet Facebook hade Motala och nedlagda Dometics fabrikslokaler som tnkbar plats fr sitt europeiska datacenter..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook-centerkunde ha , byggtsi , Motala
NT - 15 nov 11 kl. 12:07

Motala kunde ha fått Facebook-center

Det globala internet-forumet Facebook hade Motala och nedlagda Dometics fabrikslokaler som tänkbar plats för sitt europeiska datacenter..

Dagensanalys.se - 23 jan 18 kl. 11:01

Facebook tänker storsatsa på artificiell intelligens

Facebook satsar stort på artificiell intelligens (AI) för att både förstå sin data, skapa nya tjänster och ge ännu bättre service till sina miljontals annonsörer. En av satsningarna finner vi i Paris. Facebook har skapat ett systerbolag i Paris som bara fokuserar på AI.

Dagensanalys.se - 23 feb 18 kl. 10:01

Så här ska Facebook göra sina mätningar tydligare

Facebook har under ett tag nu fått kritik för att deras mätningar uppfattas som missvisande och trubbiga. För att inte bli av med annonsörer och blidka mediebyråerna har Facebook tagit fram en handlingsplan som vi på Dagensanalys.se fått tagit del av.

Cornucopia - 18 dec 18 kl. 16:16

Facebook Luleå - 100 MSEK i bidrag plus 160 MSEK i stöd om året - gav 44 jobb

Facebooks etablering i Luleå fick över 100 miljoner kronor i investeringsstöd av alliansregeringen. Samtidigt slipper man också betala energiskatten vilket ger dem ett stöd på ca 160 MSEK om året. Allt detta för 44 jobb på driftsbolaget.

Nyheter 24 - 05 dec 11 kl. 20:37

Facebook växer ännu mer


Den sociala nätverkssajten uppges ha köpt Gowalla. Samtidigt meddelar företaget att man kommer att anställa tusentals under 2012. Facebook storsatsar i New York.

Dagensanalys.se - 11 sep 18 kl. 09:01

Håller Facebook på att tappa sitt värde för användarna

Den klassiska regeln säger att 20 procent av användarna står för 80 procent av innehållet, och så är fallet även på Facebook. Så vad händer när resten börjar tröttna på vad dessa tjugo procent skriver om? Jo, man tappar i daglig aktivitet.

Nyheter 24 - 26 aug 11 kl. 08:09

"Unga på Facebook mer benägna att supa, röka och knarka"


En ny studie visar att det är vanligare att röka, konsumera alkohol och ta droger bland ungdomar som är medlemmar på Facebook. INTERNET. En ny studie genomfförd av USA:s Nationella center för beroende och drogmissbruk visar att ungdomar som har ett Facebookkonto röker, dricker alkohol och använder droger oftare än andra ungdomar.

Cornucopia - 04 sep 13 kl. 15:15

Påminnelse: Boksignering Bokia Center Syd ikväll

Jag vill bara snabbt påminna mina kära skånska läsare att jag signerar Midvintermörker och Midsommargryning hos Bokia Center Syd ikväll mellan klockan 18:00 och 19:00. Ett perfekt tillfälle att om inte annat redan nu i september ordna årets julklappar eller farsdagspresenter. Det går förstås också bra att komma förbi om ni bara vill prata lite.

IDG - 02 maj 11 kl. 14:15

Assange: "Därför är Facebook det värsta spionverktyget"


Wikileaks grundare hävdar att Facebook är den mest skrämmande spionmaskin som någonsin har byggts..

Nyheter 24 - 27 okt 11 kl. 17:44

Facebook bygger Europas största datacenter i Luleå


Nätverksjätten bygger tre gigantiska serverhallar i "The Node Pole", Luleås nya namn. Regeringen har gått in med 100 miljoner kronor i satsningen, som väntas skapa minst 300 nya jobb. LULEÅ.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.