NT > Nyheter

Wednesday, 23 September, 11:54

NT - 15 nov 11 kl. 09:52

Trafikskola hotas av uteslutningEn av Norrkpings strsta trafikskolor, Haga trafikskola, hotas nu av uteslutning ur Sveriges Trafikskolors Riksfrbund..
Läs mer på NT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikskola, hotasav , uteslutning
Nyheter 24 - 19 apr 11 kl. 09:20

Populär sd-man kritiserade partiet - hotas av uteslutning


En av sverigedemokraternas mest framgångsrika lokalpolitiker hotas av uteslutning sedan han kritiserat partistyrelsen. BJUV. Allan Jönsson är sverigedemokraternas mest framgångsrika lokalpolitiker.

Helsingborgs Dagblad - 18 apr 11 kl. 22:19

Sverigedemokrat hotas av uteslutning

En av Sverigedemokraternas framgångsrikaste lokalpolitiker, Allan Jönsson i Bjuv, hotas av uteslutning ur sitt parti efter att bland annat ha kritiserat partistyrelsen..

Helsingborgs Dagblad - 19 apr 11 kl. 06:08

SD-politiker hotas av uteslutning

En av Sverigedemokraternas mest framgångsrika lokalpolitiker, Allan Jönsson i Bjuv, hotas av uteslutning efter att ha kritiserat partistyrelsen, skriver Helsingborgs Dagblad. Jönsson har bland annat klagat på att partiet är för toppstyrt. Partiet har irriterat sig på att han fört fram kritiken i medier.

UNT - 04 mar 13 kl. 15:17

SD-politiker hotas av uteslutning

Ännu en SD-lokalpolitiker hotas av uteslutning, uppger Nyheter24. Ordförande för SD i Flen, Bengt Nilsson, har bland annat skrivit på Facebook att "gruppvåldtäkter är ett fenomen som följt invandringen".(TT).

SN - 04 mar 13 kl. 15:18

Sörmländsk SD-politiker hotas av uteslutning

Ännu en sverigedemokratisk lokalpolitiker hotas av uteslutning, uppger Nyheter24..

Kristianstadsbladet - 14 feb 14 kl. 18:17

M-politiker hotas av uteslutning


En kommunpolitiker för Moderaterna hotas av uteslutning på grund av vad han har skrivit på Twitter, skriver dn.se.Mannen, som sitter i kommunfullmäktige i en kommun i Stockholms län, har bland annat kritiserat invandringspolitiken och det egna partiet.

UNT - 14 feb 14 kl. 18:17

M-politiker hotas av uteslutning

En kommunpolitiker för Moderaterna hotas av uteslutning på grund av vad han har skrivit på Twitter. Mannen, som sitter i kommunfullmäktige i en kommun i Stockholms län, har bland annat kritiserat invandringspolitiken.(TT).

BT - 14 feb 14 kl. 18:19

M-politiker hotas av uteslutning

En kommunpolitiker för Moderaterna hotas av uteslutning på grund av vad han har skrivit på Twitter, skriver dn.se. Mannen, som sitter i kommunfullmäktige i en kommun i Stockholms län, har bland annat kritiserat invandringspolitiken och det egna partiet.

Helsingborgs Dagblad - 14 feb 14 kl. 18:20

M-politiker hotas av uteslutning

En kommunpolitiker för Moderaterna hotas av uteslutning på grund av vad han har skrivit på Twitter, skriver dn.se. Mannen, som sitter i kommunfullmäktige i en kommun i Stockholms län, har bland annat kritiserat invandringspolitiken och det egna partiet.

NT - 14 feb 14 kl. 18:17

M-politiker hotas av uteslutning

En kommunpolitiker för Moderaterna hotas av uteslutning på grund av vad han har skrivit på Twitter, skriver dn.se..

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Brittisk återhämtning tappar fart

Aktiviteten i den privata sektorn i Storbritannien gick ned något i september jämfört med månaden före, framför allt i de sektorer som drivs av konsumenternas efterfrågan..

NT - 15 minuter sedan

Eriksson: Barn dör när löften sviks om Jemen

Brutna löften om ekonomiskt stöd riskerar att få förödande konsekvenser i ett allt hungrigare Jemen. Grannländer som Saudiarabien måste leverera vad de har lovat, enligt biståndsminister Peter Eriksson. –Annars kommer barn att dö.

NT - 45 minuter sedan

Filmrecension: Magplask för svensk skräckis

Svaga rolltolkningar och en osannolik kärlekshistoria gör skräckisen "Funhouse" till ett magplask. Men den som älskar snygga mordscener lär bli lycklig..

NT - 45 minuter sedan

Tysk polisräd mot insmugglad slakteripersonal

Tyska köttindustrin har den senaste tiden fått hård kritik för dåliga arbetsförhållanden, som tros ha bidragit till storskalig smittspridning. Nu har polisen slagit till mot två företag som misstänks ha smugglat in rumäner för att arbeta i slakterier..

NT - 45 minuter sedan

Ingen avrådan trots ökad smitta i Danmark

Samtidigt som smittan brer ut sig på danska sidan sundet befinner sig läget i Skåne på en stabil nivå med få konstaterade nya fall. Trots det vill inte Region Skåne avråda från resor till Danmark. –Det är upp till individen, säger Skånes smittskyddsläkare Eva Melander..

NT - 1 timme sedan

Beskedet: Hon tvingas säga nej till topposten

Spekulationerna kring vem som ska bli kommunalrådet Lars Stjernkvits (S) efterträdare pågår för fullt. Men nu har ett namn tydligt sagt nej till att kandidera till posten..

NT - 1 timme sedan

Ryskt örlogsfartyg i krock i Öresund

Ett ryskt örlogsfartyg har kolliderat med ett containerfartyg i Öresund, rapporterar Aftonbladet..

NT - 1 timme sedan

Nya ägare till mindre hus på Vikbolandet - 500 000 kronor blev priset

Fastigheten på adressen Å Brånnestad 3 på Vikbolandet har fått nya ägare..

NT - 1 timme sedan

Fastigheten på Gamla Stockholmsvägen 516 i Krokek, Kolmården har nu sålts på nytt - stor värdeökning

När Hanna Andersson och Billy Johansson köpte huset på Gamla Stockholmsvägen 516 2014 var priset 2 200 000 kronor..

NT - 1 timme sedan

Lukasjenko svär plötslig presidented

Belarus auktoritäre ledare Aleksandr Lukasjenko svärs in för en ny mandatperiod som president, rapporterar landets statliga nyhetsbyrå Belta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.