Corren > Nyheter

Sunday, 20 September, 20:23

Corren - 15 nov 11 kl. 08:35

Viljan att vårda stämmer inte med organisationenKortsiktiga vinstintressen och en organisation som har dålig kontakt med omsorgens vardagsliv är ett stort problem i dagens äldrevård..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viljanatt , vårda, stämmerinte med , organisationen
SmålandsPosten - 13 jan 14 kl. 06:50

Även en pensionär drömmer om framtiden

Det finns alltjämt en stor grupp pensionärer som får förlita sig på garantipensionen eller med begränsade tillägg till densamma vid sidan av eventuella bostadsbidrag. Dessa pensionärer tvingas många gånger vända på varje krona, skriver Ingvar Karlsson, Växjö, pensionär och före detta ordförande i Växjö SPF-förening.
I flera artiklar den senaste tiden har de båda riksdagsledamöterna i Kronobergs län Katarina Brännström och Tomas Eneroth fört en hektisk debatt om de båda blockens politik.

Nyan - 05 aug 15 kl. 19:45

När känslorna får styra våra beslut

Något djupt obehagligt håller på att hända i den bygd där jag tillbringat somrarna de senaste nitton åren. Jag tittar ut över havet, omgiven av det landskap där min hustru är född och uppvuxen. Här möter min son sin släkt och sina vänner, här har vi försökt skapa oss en tillvaro av vänskap och generositet, ömsesidig tillit och respekt.

YLE - 04 apr 17 kl. 05:03

Myndigheter slår larm om dåliga vattennät - i Pargas har läget blivit bättre

En del vatten- och avloppsnät i Finland är byggda för över hundra år sedan och nu behövs det resurser för att sanera dem. En del kommuner tampas också med bristfälliga uppgifter om var en del av rören är nedgrävda och då är det svårare att lokalisera eventuella vattenläckage. Närings-, trafik- och miljöcentralen i Egentliga Finland slår nu larm om att saneringarna av vatten- och avloppsnäten blir en dyr affär under de närmaste åren.

Sydsvenskan - 16 jul 15 kl. 16:06

Den goda läsaren

Regelbundet utbryter stora gräl om författarens ansvar. Politiska avsikter granskas och förkastas. Intervjusvar utlöser twittercykloner.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 15 kl. 16:06

Den goda läsaren

Regelbundet utbryter stora gräl om författarens ansvar. Politiska avsikter granskas och förkastas. Intervjusvar utlöser twittercykloner.

YLE - 11 okt 15 kl. 16:49

Finlands damer visade vilja: ”Det här är det bästa som finns”

Finlands damlandslag i handboll har visat sig vara värda chansen att kvala till EM. De två första kvalmatcherna har slutat i förluster, men gett mersmak. I kvalinledningen förlorade Finland borta mot Polen med 12-29, i hemmapremiären mot Ungern i Karis idag skrevs förlustsiffrorna 25-38.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför blir folk så arga på ordet "hen"

Har du någon gång kikat lite på kommentarsfältet under en artikel där någon använder sig av ordet "hen" eller bara hängt med pyttelite i lite olika diskussioner kring nyordet vet att folk blir otroligt upprörda. Alltså sjukt upprörda. Varför har väl för de flesta varit aningen oklart men nu har vi svar på den frågan.

Kristianstadsbladet - 11 jul 14 kl. 21:14

Toleransen firade triumfer på Siesta

Foto: Tom Wall
Många tempar nerkörda i den svenska samtiden där rasismens fula tryne solkar synen. Men oj! vilka motkrafter det finns.

Barometern - 09 sep 14 kl. 06:38

Kalmar AIK siktar ännu högre

De har brunnit när andra saknat glöd. De har fortsatt när andra sagt lägg ner. Nu kan de blåa eldsjälarna tillåta sig att njuta.

Barometern - 09 sep 14 kl. 06:38

Kalmar AIK siktar ännu högre

De har brunnit när andra saknat glöd. De har fortsatt när andra sagt lägg ner. Nu kan de blåa eldsjälarna tillåta sig att njuta.

YLE - 25 sep 14 kl. 13:57

Malin Ekholm: Konsten att greppa en våt tvål - vad allt händer i det militära?

Under de senaste veckorna har vi på Yle Nyheter försökt skapa oss en bild av säkerhetsläget inom försvarsmakten. Ett ganska klassiskt grävjobb kunde man tänka – om det inte hade varit så svårt. Att bilda sig en någorlunda sanningsenlig uppfattning av läget har varit lite som att försöka hålla i en våt tvål.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.