Magazin24 > Nyheter

Saturday, 26 September, 02:59

Magazin24 - 15 nov 11 kl. 08:33

Ståltak ska stoppa stölderVästerås Stift sätter in åtgärder för att få ett stopp på stölderna av främst koppartak från kyrkorna i länet. Senast drabbades Sura kyrka av en omfattande stöld.

Länsstyrelsen har gett Västerås Stift tillåtelse att byta material på taket till sakristian vid Surahammars kyrka.
I september månad stals koppartaket och nu blir det i stället ståltak.
?
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Stift, Sura, Västerås Stift, Surahammars,  Mathias Nordin, Svenska Kyrkan, P4 Västmanland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ståltakska , stoppa, stölder
Jönköpingsnytt - 07 okt 17 kl. 11:36

Så ska polisen stoppa lyxbilsstölder

Polisen i länet utreder för närvarande flera lyxbilsstölder, och enligt P4 Jönköping misstänker de att det rör sig om en liga som transporterar bilarna utomlands. Nu hoppas polisen kunna stoppa tjuvarna på bar gärning.<br/>.

Kristianstadsbladet - 18 mar 13 kl. 14:53

DNA-vätska ska stoppa kopparstölder


Med en färglös vätska ska kopparstölderna längs med landets järnvägar förhindras. I dag DNA-märktes den stöldbegärliga metallen i Olskroken i Göteborg - Sveriges hårdast drabbade banområde när det gäller kopparstölder, där trafiken stod still i förra veckan sedan någon tagit kopparkablage. - Vi gör nu ett pilotprojekt, så får vi utvärdera och se om vi utökar till andra platser permanent, säger Christer Ahlin, chef för underhållsområde Göteborg på Trafikverket.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Blåmärkning ska stoppa dieselstölder

LRF, Lantbrukarnas riksförbund och SMF, Skogentreprenörerna, går samman och köper färgmedel som deras medlemmar erbjuds att köpa för att förhindra dieselstölder, meddelar LRF i ett pressmeddelande..

NT - 16 dec 12 kl. 16:31

Så ska polisen stoppa metallstölder

Metallstölder är ett stort problem som kostar samhället stora summor. Ett kontantstopp inom skrothandeln skulle kunna minska vissa gruppers stöldbenägenhet, menar polisen i Norrköping..

SVT - 06 nov 14 kl. 07:02

Kontantförbud ska stoppa metallstölder

Metallstölder har ökat kraftigt och kan leda till stora trafikproblem. Nu föreslår en utredning till regeringen att ett kontantförbud ska införas vid handel med metallskrot..

GöteborgsPosten - 30 jan 18 kl. 15:01

Handboken som ska stoppa lastbilsstölder

En ny handbok från Högskolan i Borås ska hjälpa att förebygga lastbilsstölder i EU. Bland annat riktar en del av boken in sig på hur riskerna för att fordon används vid terrordåd kan minimeras..

Sydöstran - 23 mar 19 kl. 06:00

Handlarna gör gemensam sak för att stoppa stölder

Snatterier, stölder och inbrott har ökat i butikerna. Nu tar handlarna ett gemensamt grepp för att få stopp på brottsligheten. – Vi kommer att undersöka möjligheterna om en gemensam upphandling för att anlita ett väktarbolag, säger Alfred Appelros, som är spindeln i nätet hos handlarna..

SR - 04 dec 19 kl. 06:00

Så arbetar svenska museer för att stoppa stölder

Över en vecka har gått sedan den spektakulära diamantkuppen mot ett museum i Dresden, då smycken för miljardbelopp stals. Polisen har ännu inte fått tag i gärningsmännen. När det gäller säkerheten på svenska museer ser det väldigt olika ut, enligt Erika Hedhammar som är ansvarig för samverkansgruppen Stölder och kulturarv..

Trelleborgs Allehanda - 01 apr 14 kl. 15:16

Bara åldern kan stoppa Aerosmith

För fyra år sedan var Aerosmith nära att splittras. Men med en ny skiva i bagaget är bandet tillbaka och i juni når deras världsturné Sverige. - Vi kommer att spela så länge vi är kroppsligen kapabla att genomföra vår show, säger gitarristen Joe Perry.

Kristianstadsbladet - 01 apr 14 kl. 15:16

Bara åldern kan stoppa Aerosmith

För fyra år sedan var Aerosmith nära att splittras. Men med en ny skiva i bagaget är bandet tillbaka och i juni når deras världsturné Sverige. - Vi kommer att spela så länge vi är kroppsligen kapabla att genomföra vår show, säger gitarristen Joe Perry.

DN - 03 jun 12 kl. 06:58

Smart-dna ska stoppa kopparstölder

Trafikverket tar till ett nytt vapen för att få stopp på kopparstölderna längs järnvägen. Omkring två mil räls i södra Sverige håller nu på att märkas med så kallad smart-dna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.