Realtid > Ekonomi

Saturday, 26 September, 11:37

Realtid - 15 nov 11 kl. 08:25

Han är UBS nye vdStora förändringar i ledningen hos storbanken..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
UBS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han är UBS, nyevd
PrivataAffärer - 16 maj 19 kl. 12:04

Fingerprint: UBS ser flera risker

Det framgår av en analys från UBS, efter att Fingerprint Cards levererat en 5-procentig valutajusterad intäktstillväxt och en kraftig minskning av rörelsekostnaderna under det första kvartalet. ”Samtidigt som man kan tro att detta bådar gott inför den nära framtiden kan vi framhålla dessa risker framöver”, skriver UBS. Fortsatt negativt kassaflöde Investmentbanken tror att första halvåret har påverkats positivt av att Huawei byggt upp lager inför handelskrigsförhandlingar mellan USA och Kina, vilket UBS tror skapar viss risk inför andra halvåret.

PrivataAffärer - 10 jan 19 kl. 16:07

UBS: En aktie att köpa

Marknaden överdriver effekten av en minskad global bilförsäljning och bolaget har historiskt visat sig kunna hantera svagare efterfrågan utan dramatiska marginalnedgångar. Köptillfälle, med andra ord, menar UBS. UBS höjde på torsdagen sin rekommendation för Autoliv till köp från neutral och samtidigt justerade upp riktkursen till 89 dollar, motsvarande knappt 790 kr, från 86 dollar.

Dagens PS - 08 dec 17 kl. 12:10

Svensk storbank med på UBS jumbolista

Handelsbanken finns med på bankjätten UBS lista för minst föredragna aktier, ”least preferred”. Det enligt en analys från gårdagen där investmentbanken går igenom effekter av den amerikanska skattereformen. UBS skriver att framsteg i processen med skattereformen har lett till ökad optimism bland investerare kring ekonomiska fördelar för amerikanska banker, både direkt genom lägre skatter men också indirekt genom ökad utlåning, högre marginaler och förbättrade kapitalmarknader.

PrivataAffärer - 14 feb 20 kl. 11:51

UBS tror på extrautdelning från Boliden

På torsdagen sjönk aktien drygt 7 procent till botten av Stockholms storbolagsindex efter ett bokslut som utöver ett svagare resultat än väntat innehöll ett utdelningsförslag på 7 kronor per aktie. Det var i kontrast till en förväntan om en total utdelning, inklusive vissa förväntningar om en extrautdelning, om 11 kronor per aktie. UBS analytiker ser dock skäl att tro på högre direktavkastning under det nu inledda året.

PrivataAffärer - 08 maj 20 kl. 04:00

UBS: Cash inte rätta valet just nu

Att rusa till utgången kanske känns som ett säkert val för dem som är obekväma med det pågående börsrallyt, eller för dem som fruktar att på något sätt drabbas av covid-19, skrev investeringschefen på UBS, Mark Haefele, i en uppdatering på tisdagen, enligt Bloomberg. Men när avkastningen på besparingar och fonder är så låg som den är, borde placerare överväga att söka investeringar med högre risk, anser han. Under en åttaveckorsperiod har rädslan för coronaviruset blivit allt starkare och kassan hos investerarna i USA har samtidigt växt med 1 biljon dollar, det vill säga ett tusen miljarder dollar.

Kristianstadsbladet - 27 okt 12 kl. 03:01

10 000 tjänster kan försvinna på UBS

Schweiz största bank, UBS AG som också är en av världens största finansbolag, väntas dra ner med 10 000 tjänster jorden runt, uppger brittiska Financial Times och en källa med insyn i företaget.
Neddragningen motsvarar 16 procent av bankens personalstyrka - en av de största personalminskningarna i bankhistorien.Banken väntas lämna beskedet vid presentationen av sin tredje kvartalsrapport den 30 oktober.

BT - 27 okt 12 kl. 02:54

10 000 tjänster kan försvinna på UBS

Schweiz största bank, UBS AG som också är en av världens största finansbolag, väntas dra ner med 10 000 tjänster jorden runt, uppger brittiska Financial Times och en källa med insyn i företaget.
Neddragningen motsvarar 16 procent av bankens personalstyrka - en av de största personalminskningarna i bankhistorien.
Banken väntas lämna beskedet vid presentationen av sin tredje kvartalsrapport den 30 oktober.

Opinionen.se - 04 feb 14 kl. 09:37

UBS vände till vinst


Den schweiziska storbanken UBS redovisar en nettovinst på 917 miljoner schweiziska franc för fjärde kvartalet i fjol. Det kan jämföras med förlusten på 1,89 miljarder ett år tidigare. Resultatlyftet förklaras bland annat av skatteeffekter och UBS slimmade investmentverksamhet, där handel med riskfyllda obligationer minskat dramatiskt jämfört med konkurrenter som Goldman Sachs och Deutsche Bank.

TA - 04 feb 14 kl. 09:35

UBS vände till vinst


Den schweiziska storbanken UBS redovisar en nettovinst på 917 miljoner schweiziska franc för fjärde kvartalet i fjol. Det kan jämföras med förlusten på 1,89 miljarder ett år tidigare.Resultatlyftet förklaras bland annat av skatteeffekter och UBS slimmade investmentverksamhet, där handel med riskfyllda obligationer minskat dramatiskt jämfört med konkurrenter som Goldman Sachs och Deutsche Bank.

Kristianstadsbladet - 04 feb 14 kl. 09:35

UBS vände till vinst


Den schweiziska storbanken UBS redovisar en nettovinst på 917 miljoner schweiziska franc för fjärde kvartalet i fjol. Det kan jämföras med förlusten på 1,89 miljarder ett år tidigare.Resultatlyftet förklaras bland annat av skatteeffekter och UBS slimmade investmentverksamhet, där handel med riskfyllda obligationer minskat dramatiskt jämfört med konkurrenter som Goldman Sachs och Deutsche Bank.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.