Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 23 September, 11:25

Helsingborgs Dagblad - 15 nov 11 kl. 08:05

Nyföretagare väljer satsa i HelsingborgNyföretagandet tappar i Skåne men för handelsstaden Helsingborg ser det bättre ut. Här startas nytt bland annat inom service och handel..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Helsingborg, Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyföretagare, väljersatsa i , Helsingborg
Helsingborgs Dagblad - 10 okt 12 kl. 15:23

Förläggare blev Årets nyföretagare

Vid den välbesökta Näringslivsdagen på Helsingborg arena på onsdagen utdelade Nyföretagarcentrum Skåne nordväst priset för "Årets nyföretagare".Årets pris gick till den före detta NST-medarbetaren Sölve Dahlgren. Han leder numera HOI-förlaget som har sitt säte i Helsingborg men som också har ett kontor i Stockholm..

YLE - 02 jun 16 kl. 09:19

Destilleri i Storkyro årets nyföretagare

Kyrö Distillery i Storkyro har valts till årets nyföretagare. Destilleriet tillverkar bland annat gin som valts till världens bästa. Finlands Nyföretagarcentraler rf väljer årligen en riksomfattande Årets Nyföretagare.

TA - 22 apr 13 kl. 06:28

Småföretagare väljer äldre personal


Svenska småföretagare anställer hellre äldre och erfarna personer än nyutbildade unga. Det svarar 73 procent av de drygt 4 500 som tillfrågats i Vismas enkät inför den stundande kampanjen kallad nyföretagarveckan. Men de tror inte att det är bra för deras företag om personal jobbar kvar till 69 år, som föreslagits som ny pensionsålder.

Opinionen.se - 22 apr 13 kl. 06:31

Småföretagare väljer äldre personal

Svenska småföretagare anställer hellre äldre och erfarna personer än nyutbildade unga. Det svarar 73 procent av de drygt 4 500 som tillfrågats i Vismas enkät inför den stundande kampanjen kallad nyföretagarveckan. Men de tror inte att det är bra för deras företag om personal jobbar kvar till 69 år, som föreslagits som ny pensionsålder.

Hela Gotland - 11 jun 13 kl. 08:32

Nyföretagare stöttas från stranden

För andra året i rad väljer Science Park Gotland att erbjuda sommarkurser för att inspirera till nyföretagande..

Helsingborgs Dagblad - 22 sep 14 kl. 09:56

Klart med nomineringar till Årets nyföretagare

Tre företag i Helsingborg, Ängelholm och Båstad har chans att kamma hem priset..

Sydöstran - 31 mar 18 kl. 16:32

Nu säljer de Landbron

För nästan två år sedan fick de pris som Årets Nyföretagare i Karlskrona. Men nu har det blivit dags att lämna över stafettpinnen. Sofie Karlsson och Oscar Appelqvist säljer Restaurang Landbron till ett känt krogföretag.

YLE - 09 apr 15 kl. 16:40

"Nyföretag kan ge staten miljarder"

Finländska småföretag blir allt stabilare, men personaltillväxten är ännu blygsam. Allt fler nyföretag är livskraftiga, men ska bolagen börja anställa krävs både politisk och ekonomisk draghjälp, är kontentan i rapporten från Finlands nyföretagarcenter. Mer än 80 procent av de drygt 35 000 företag som startats genom nyföretagarcentren under senare år är ännu verksamma.

YLE - 30 jan 15 kl. 04:36

Rekordmånga unga blir företagare

Jakobstadsregionen var 56 procent av de som grundade nya företag förra året under 30 år gamla. Ett rekordstort antal, säger företagsrådgivare Sanna Kankaanpää på Jakobstadsregionens utvecklingsbolag Concordia. En av dem är 25-åringa Sabina Snellman som öppnat en affär för barnkläder i Jakobstad.

SmålandsPosten - 23 jan 15 kl. 13:44

Årets företagare jagar inte jobben


NÄROMRÅDET. Årets företagare i Älmhult är Gert och Eva-Lott Andersson. I går tog de emot priset på företagar­galan.

SVT Debatt - 04 okt 13 kl. 15:07

Nyföretagandet hålls tillbaka av höga skatter

BESKATTNING Det svenska skattetrycket snuvar landet på arbetsplatser. Många småföretagare använder egna besparingar för att satsa på nya idéer. Sverige måste omvärdera sin skattepolitik för att attrahera framtidens entreprenörer, skriver Daniel Somos (M), författaren Philip Lerulf och entreprenören Hans Åkerman.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.