SvD > Ekonomi

Wednesday, 21 October, 23:36

SvD - 15 nov 11 kl. 06:24

Idag måste Saabs avtal förlängasAvsiktsförklaringen med kineserna löper ut i dag..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Saabs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Idagmåste , Saabs, avtal, förlängas
Världen Idag - 25 aug 17 kl. 19:00

Tältmöten i Vetlanda fick förlängas

Flera omvändelser rapporteras från en tältserie i Vetlanda som även fått förlängas. – Snart ska vi ha dop, berättar en glad pastor i Vetlanda Friförsamling, Leif Johansson som anar att profetior över staden nu går i uppfyllelse..

Skånskan - 10 maj 19 kl. 12:11

Avtal med polisen sätter fokus på unga

SVEDALA Ungdomar på glid ska fångas upp tidigt och minst ett narkotikasök per skola och år ska genomföras.
Det är något av det som finns med i samverkansavtalet mellan polisen och Svedala kommun.Det här ska kommun och polis samarbeta förGrannsamverkan – ett arbete som pågår och ska fortsätta
Trafikfarliga platser ska identifieras
Fler hastighetstavlor ska sättas upp.

Kristianstadsbladet - 04 jun 14 kl. 22:11

Stärkt skydd när avtal förlängs


Regeringen vill stärka skyddet för konsumenterna när avtal förlängs automatiskt.Därför föreslår regeringen i en remiss till lagrådet att en näringsidkare ska bli skyldig att påminna om att ett avtal kommer att förlängas. Om inte det sker får konsumenten rätt att säga upp det.

BT - 04 jun 14 kl. 22:11

Stärkt skydd när avtal förlängs

Regeringen vill stärka skyddet för konsumenterna när avtal förlängs automatiskt. Därför föreslår regeringen i en remiss till lagrådet att en näringsidkare ska bli skyldig att påminna om att ett avtal kommer att förlängas. Om inte det sker får konsumenten rätt att säga upp det.

Cornucopia - 29 mar 19 kl. 10:35

Tidningar - så hindrar ni Google och Facebook från att tjäna pengar på er redan idag!

Redan idag kan tidningarna hindra Google och Facebook från att tjäna pengar på dem. Det går att både hindra så kallade snippets (av tidningen utvald text som ska visas i sökmotorer och på Facebook) att visas och det går att stoppa sökmotorernas indexering av websidor, så man inte dyker upp på sökträffar. Och så kan man sluta betala Google och Facebook för att göra reklam för tidningarnas hemsidor.

Västerbottens Folkblad - 19 maj 15 kl. 20:41

Avtal med kyrka kan förlängas

Kommunens avtal med Pingstkyrkan om samordning av arbetet med utsatta EU-medborgare kan komma att förlängas. Kommunstyrelsens arbetsutskott beslutade i går att låta undersöka möjligheten att förlänga överenskommelsen. Detta i väntan på att den förening som ska överta uppdraget i höst bildas.

HBL - 07 aug 13 kl. 04:30

Centralt avtal i centrum

I dag avslutar Finansministeriet sitt interna budgetmöte på statsrådets representationsherrgård, Königstedt i Vanda. Det är det första i en rad viktiga ekonomiska möten den här månaden.  Nästa vecka samlas de övriga ministerierna till sina respektive budgetmöten med Finansministeriet.

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 14 kl. 22:14

Stärkt skydd när avtal förlängs

Regeringen vill stärka skyddet för konsumenterna när avtal förlängs automatiskt. Därför föreslår regeringen i en remiss till lagrådet att en näringsidkare ska bli skyldig att påminna om att ett avtal kommer att förlängas. Om inte det sker får konsumenten rätt att säga upp det.

SVT Debatt - 31 okt 13 kl. 06:00

Det är för dyrt att dö i Sverige idag

BEGRAVNING Trots att det är en mycket stor utgift för de anhöriga, finns det i dag en nedärvd skamkänsla att diskutera kostnader i samband med en begravning. Idag kostar en genomsnittlig begravning runt 25 000 kronor, med begravningsbyråernas ofta saltade kostnader för till exempel administration och kista. Businessen kring begravningar idag är inte värdig ?

SmålandsPosten - 12 jun 13 kl. 10:27

Missad uppsägning av avtal kostade Veab 9 miljoner

Veab missade det finstilta i leasingavtalet.
Men det gjorde inte Den Norske Bank, DNB.
Det kostar det kommunägda energibolaget 9 miljoner kronor.

SmålandsPosten - 12 jun 13 kl. 10:27

Missad uppsägning av avtal kostade Veab 9 miljoner kronor

Veab missade det finstilta i leasingavtalet. Men det gjorde inte Den Norske Bank, DNB. Det kostar det kommunägda energibolaget 9 miljoner kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.