Nyhetskanalen > Nyheter

Sunday, 20 September, 21:49

Nyhetskanalen - 15 nov 11 kl. 06:48

Pappalediga har mer kontakt med barnenPappor som varit frldralediga har i hgre grad kontakt med sina barn efter en separation..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappaledigahar , mer, kontaktmed , barnen
Nerikes Allehanda - 18 mar 14 kl. 08:32

Fritidsgård vill ha mer kontakt med föräldrarna

I går bjöd fritidsgården på Karlsängskolan in till föräldramöte. – Vi vill ha mer kontakt med föräldrarna, särskilt nu när det varit en del problem, säger Mats Johansson, enhetschef för fritidsgårdarna i Nora..

SVT - 01 sep 18 kl. 11:34

Få ger av sin pension till den som är hemma mer med barnen

Bara drygt 10 000 svenskar väljer att ge av sin pension till den som är hemma mer med barnen, trots att möjligheten har funnits i snart 20 år. – Jag tror att det beror på att många inte känner till att möjligheten finns, samtidigt som pensionen är en jobbig grej att snacka om, säger Ole Settergren, analyschef på Pensionsmyndigheten..

Nyheter 24 - 25 okt 11 kl. 18:02

Alla vill vara hemma mer med barnen - "det är lätt att säga"


Både kvinnor och män vill gärna vara hemmafruar eller hemmapappor. Frågan är om det säger något om vad man faktiskt gör? SVERIGE.

SvD - 08 apr 17 kl. 18:41

Psykolog: ”Berätta inte mer än barnen frågar efter”

Som förälder är det viktigt att tänka på hur man hanterar sin egen oro och nyhetskonsumtion när barnen är med. Berätta inte mer om dådet på Drottninggatan än barnen frågar efter, råder Josefin Michanek, psykolog vid Rädda barnen..

SvD - 15 jan 15 kl. 07:15

Elever vill ha mer kontakt med vuxna

Det behövs mer engagemang i Sveriges unga från vuxna utanför skolan. Det är alarmerande att närmare hälften av lärarna säger att föräldrarna till deras elever i liten eller mycket liten utsträckning engagerar sig i barnens skolgång, skriver Bo Jansson, Lärarnas Riksförbund, och Karin Jordås, Mentor Sverige..

Västerbottens Folkblad - 07 maj 17 kl. 11:28

[PLUS] Kräver att kommunen satsar mer på barnen

Föräldranätverket i Umeå fortsätter att kräva mer resurser till barnomsorgen. Ny aktion i lördags..

Skånskan - 03 maj 18 kl. 17:51

Styret vill ge mer till barnen och miljön

Lund Barn och unga samt miljö och klimat är två prioriterade områden i S/MP-styrets förslag till kommunbudget för 2019.– Det handlar om 50 miljoner respektive tio miljoner extra, plus tunga investeringar inom båda områdena, förklarar kommunstyrelsens ordförande Anders Almgren (S).
Hela budgetförslaget, nämnd för nämnd plus finansiering, presenteras först nästa vecka men under torsdagen avslöjades alltså vissa delar i nämndövergripande form.

Sydsvenskan - 17 okt 11 kl. 06:30

"Jag kan inte bara ge upp barnen"

De internationella vårdnadtvisterna blir fler. Ibland får de ödesdigra konsekvenser. Som för Emma.

Dagen - 21 jan 11 kl. 09:04

Kristet par agade barnen ? försvarade sig med Bibeln

Ett kristet par har dömts till nio månaders fängelse för att de har agat tre av sina fyra barn. Men det riktiga ?straffet?

YA - 17 jan 20 kl. 18:00

Ny dom ger föräldrarna rätt till mer kontakt med de gömda barnen

Förvaltningsrätten lättar på restriktionerna i umgänget mellan föräldrarna och tre av de fyra omhändertagna Ystadsbarnen. I ett fall blir barnet myndigt och får flytta hem till sina föräldrar. Yngre syskon får rätt att samtala med sina föräldrar varje vecka.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.