Expressen > Nyheter

Saturday, 19 September, 16:59

Expressen - 15 nov 11 kl. 07:02

Nu vill TCO ha fler pappamånader
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
TCO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu vill TCOha , fler, pappamånader
Expressen - 01 apr 13 kl. 15:02

S-kvinnor vill ha fler pappamånader

SSU driver, och kan vinna, frågan om en ungdomsgaranti. Och om S-kvinnor får som de vill blir det fler pappamånader vid en valseger 2014. Båda frågorna kan bli heta på Socialdemokraternas kongress..

SVT Debatt - 30 sep 13 kl. 06:00

När får vi fler pappamånader, Maria Arnholm?

PAPPAMÅNADER Alliansen skriver i budgetpropositionen att pappamånaderna är den reform som haft störst påverkan för jämnare uttag av föräldramånaderna. Statistiken visar att ojämställdheten fortfarande består, trots att alliansen har det motsatta som politiskt mål. Eftersom pappamånaderna hjälper bör de blir fler, skriver Carina Ohlsson, ordförande Socialdemokratiska kvinnoförbundet.

SR - 24 okt 17 kl. 16:05

Liberalerna vill inte ha fler pappamånader

Liberalernas ledning vill inte införa fler så kallade pappamånader i föräldraförsäkringen, enligt uppgift till Ekot. Inför landsmötet föreslår partistyrelsen också att dagens föräldraförsäkring ska kortas – samtidigt som ersättningsnivån höjs..

SR - 19 dec 16 kl. 06:00

M-kvinnor öppnar för fler pappamånader

Moderaternas kvinnoförbund går emot det egna partiet - och öppnar nu för att öronmärka fler månader i föräldraförsäkringen. Det skulle förbättra integrationen av utrikesfödda kvinnor och öka kvinnors valfrihet, är motiveringen..

DI - 18 dec 17 kl. 14:20

SN: Fler pappamånader slår mot företagare

Förslaget att reservera fler månader i föräldraförsäkringen till vardera föräldern räcker inte, tycker både chefsorganisationen Ledarna och Sveriges Kvinnolobby. Kristdemokraterna och Svenskt Näringsliv anser att det går för långt..

Ekonomistas - 15 apr 16 kl. 10:21

Splittrar pappamånader familjer?

Vid årsskiftet infördes en tredje så kallad ”pappamånad”. Huvudsyftet var enligt regeringens proposition ett mer jämställt uttag av föräldraledigheten, vilket förväntas leda till en mer jämställd fördelning av hemarbetet och stärka kvinnors ställning på arbetsmarknaden. I propositionen anges också att ”barnets tillgång till fler än en förälder” förväntas öka.

Kristianstadsbladet - 13 jun 14 kl. 14:23

Rödgrön kamp väntar om pappamånader


Det kan bli rödgrön kamp om fler pappamånader i föräldraförsäkringen vid ett eventuellt regeringsskifte. Både V och MP kräver fler pappamånader medan S ännu vill hålla öppet för andra förslag som skulle få papporna att ta ut mer föräldradagar.Om Feministiskt initiativ kommer in riksdagen blir trycket ännu hårdare på S som ledare för en regering i frågan.

BT - 13 jun 14 kl. 14:23

Rödgrön kamp väntar om pappamånader

Det kan bli rödgrön kamp om fler pappamånader i föräldraförsäkringen vid ett eventuellt regeringsskifte. Både V och MP kräver fler pappamånader medan S ännu vill hålla öppet för andra förslag som skulle få papporna att ta ut mer föräldradagar. Om Feministiskt initiativ kommer in riksdagen blir trycket ännu hårdare på S som ledare för en regering i frågan.

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 14 kl. 14:26

Rödgrön kamp väntar om pappamånader

Det kan bli rödgrön kamp om fler pappamånader i föräldraförsäkringen vid ett eventuellt regeringsskifte. Både V och MP kräver fler pappamånader medan S ännu vill hålla öppet för andra förslag som skulle få papporna att ta ut mer föräldradagar. Om Feministiskt initiativ kommer in riksdagen blir trycket ännu hårdare på S som ledare för en regering i frågan..

ÖstersundsPosten - 13 jun 14 kl. 14:23

Rödgrön kamp väntar om pappamånader

Det kan bli rödgrön kamp om fler pappamånader i föräldraförsäkringen vid ett eventuellt regeringsskifte. Både V och MP kräver fler pappamånader medan S ännu vill hålla öppet för andra förslag som skulle få papporna att ta ut mer föräldradagar..

DalaDemokraten - 13 jun 14 kl. 14:23

Rödgrön kamp väntar om pappamånader

Det kan bli rödgrön kamp om fler pappamånader i föräldraförsäkringen vid ett eventuellt regeringsskifte. Både V och MP kräver fler pappamånader medan S ännu vill hålla öppet för andra förslag som skulle få papporna att ta ut mer föräldradagar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.