YA > Opinion

Thursday, 24 September, 09:40

YA - 15 nov 11 kl. 06:30

Proffsiga politiker satsar på motionärerÄndå är det på den första kategorin som många kommuner lägger sitt fokus när det gäller nya investeringar. Det konstateras i rapporten Anläggningar för kultur, idrott och fritid som presenterades av Sveriges Kommuner och Landsting i går..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Anläggningar, Sveriges Kommuner, Landsting, Sjöstedt, SKL, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Proffsiga, politiker, satsar, motionärer
YA - 17 jul 13 kl. 06:30

Motionärer gläds åt nya omklädningsrum

Foto: Mark Hanlon
Motionärerna i Sandskogen kan se fram emot att det byggs nya, fräscha omklädningsrum vid slingan sedan länsstyrelsen avslagit ett överklagande av bygglov.
Sommarboende i Sandskogen överklagade bygglovet för en byggnad med nya omklädningsrum till motionärerna i Sandskogen. De hänvisade bland annat till att en ny byggnad skulle göra trafikproblemen i området permanenta.

YLE - 19 jul 17 kl. 12:33

Tusentals finländska motionärer dopar sig – ett hasardspel med hälsan

Tusentals finländska motionärer tar dopningsklassade preparat, men ganska få har speciellt bra koll på effekter och biverkningar. A-klinikstiftelsen, som grundades 1955 för att bland annat förebygga missbruk, ger via sin specialtjänst Dopinglinkki gratis information (även på svenska) om dopning och dess risker. Tjänsten har i dagsläget 15 gånger så många besökare som 2010 och kommer upp i 15 000 besökare per månad.

Trelleborgs Allehanda - 05 jul 13 kl. 12:05

Aggressiv mås till attack mot motionärer

Arkivfoto: Hasse Holmberg/Scanpix
En fiskmås vid Flaningen i Trelleborg är aggressiv och går till attack mot motionärer och andra.
Enligt en kvinna som skriver till kommunen är fågeln så stridslysten att varken motionärer eller barn vill vistas vid området längre. Enligt kvinnan är måsen oerhört aggressiv.

Sydsvenskan - 31 jan 15 kl. 05:00

Osannolik feghet bland motionärer

Vi lever i en tid som kan ta livet av den som använder sin yttrandefrihet. Det är därför begripligt att en del personer väljer att ligga lite lågt. Det är pressande att utsättas för hat och hot, och genom de fruktansvärda händelserna i Paris har obehaget gått från teori till verklighet för många som sysslar med politisk verksamhet eller satir.

BT - 09 jun 12 kl. 08:45

Varg sprider oro hos motionärer

Säffles motionärer riskerar att stå öga mot öga med en varg under springturen. I onsdags stötte minst tre personer på en varg i ett motionsspår i Annelund, rapporterar Säffle-Tidningen på nätet.
- Det är inte minsta tvekan om att det var en varg.

Jönköpingsnytt - 07 jul 12 kl. 11:13

"Det har eskalerat hos gym och motionärer"

Dopning har alltid funnits. Men användningen har förändrats och ökat. ?

GöteborgsPosten - 14 okt 12 kl. 11:52

Friskis & Svettis avslöjar dopade motionärer

Dopningen i Sverige ökar - men inte bland elitidrottare. Istället fuskar fler och fler motionärer. - Vi beställer själva dopningstest för att visa att vi vill ta tag i detta, säger Lotta Elgbratt, verksamhetschef på Friskis & Svettis i Kungsbacka..

YLE - 31 mar 13 kl. 14:56

Glada motionärer ute på isarna

Vintern visar sig från sin bästa sida nu under påskhelgen. Strålande sol och ett par plusgrader bjuder påskdagen på. Det var många glada glada motionärer som tog chansen att åka ut på isen med skidorna på.

Kristianstadsbladet - 09 jul 13 kl. 08:42

Man ofredar motionärer


En man på jakt efter kvinnliga motionärer, så beskriver polisen händelserna i Karlstad det senaste året. Gärningsmannen ofredar kvinnorna genom att slå eller nypa dem i baken, i två fall drogs kvinnorna också ner på marken.Efter att sex personer anmält liknande historier till Värmlandspolisen, och gett samma signalement på gärningsmannen, efterlyser polisen liknande fall.

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 13 kl. 08:46

Man ofredar motionärer

En man på jakt efter kvinnliga motionärer, så beskriver polisen händelserna i Karlstad det senaste året. Gärningsmannen ofredar kvinnorna genom att slå eller nypa dem i baken, i två fall drogs kvinnorna också ner på marken. Efter att sex personer anmält liknande historier till Värmlandspolisen, och gett samma signalement på gärningsmannen, efterlyser polisen liknande fall..

NT - 09 jul 13 kl. 08:42

Man ofredar motionärer

En man på jakt efter kvinnliga motionärer, så beskriver polisen händelserna i Karlstad det senaste året. Gärningsmannen ofredar kvinnorna genom att slå eller nypa dem i baken, i två fall drogs kvinnorna också ner på marken..

Fler nyheter från YA

YA - 29 maj 20 kl. 09:56

Bo Pellnäs: Ge oss en nationell räddningsledare

Var gång Sverige måste hantera en större kris som berör flera departement och involverar mer än en region befinner vi oss på den politiska oxkärran, som mycket makligt rör sig framåt..

YA - 27 maj 20 kl. 13:05

Madeleine Brandin: Nytta med byggregler

Det som byggs ska ha bra kvalitet och ge ett gott boende. Därför finns ett regelverk. Nu ska det göras om.

YA - 26 maj 20 kl. 14:38

Ystads giftiga cocktail

Ekonomisk nedgång och politisk cirkus gör en giftig cocktail. Ystad kan inte svälja hela bägaren på en gång. .

YA - 25 maj 20 kl. 14:17

Vänta inte på myndigheterna

Myndigheters dekret i all ära. Men det är ofta längst ut i verksamheterna som de avgörande besluten och icke-besluten fattas. .

YA - 24 maj 20 kl. 10:01

Lilla hjärtat borde fått leva

Ett barns rätt till en säker uppväxtmiljö måste gå före biologiska föräldrars rätt till barnen. .

YA - 24 maj 20 kl. 10:03

Nils-Eric Sandberg: Folk bor inte i sina aktieportföljer

Folk i allmänhet har inte sina bostäder som kapitalplacering utan för att bo i. Låt dem slippa skatta mer för det. .

YA - 22 maj 20 kl. 15:51

Strukturer är ingen ursäkt

Höga förväntningar och krav är de viktigaste ingredienserna för att fler ska bli självförsörjande vuxna med ansvarskänsla. .

YA - 21 maj 20 kl. 12:19

Ge hela äldrevården syrgas

Äldre ska inte behöva dö för att rätt vård inte finns tillgänglig. .

YA - 18 maj 20 kl. 17:17

Den rätta vägen till tv-soffan

Att utnyttja andra är ett uselt sätt att bli av med demoner. .

YA - 17 maj 20 kl. 15:33

Johanna Nylander: Hjälp barnen hem

Möjligheten att bilda familj med hjälp av värdmödraskap eller surrogatmoder finns inte reglerat i Sverige. Frågan har utretts men avslagits, och det har inte varit till hjälp för alla de barn till svenska föräldrar som fötts genom surrogatarrangemang i andra delar av världen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.