IDG > IT

Saturday, 26 September, 04:33

IDG - 15 nov 11 kl. 03:30

Så fick regeringen hit FacebookNär Facebook sökte investeringsstöd för datacentret i Luleå var regeringen bara villig att skjuta till 30 miljoner kronor. Men sedan Facebook visat missnöje höjdes bidraget till över 100 miljoner. CS avslöjar i dag spelet bakom jättebygget..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Facebook, Luleå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: fick , regeringen, hit, Facebook
SR - 26 aug 20 kl. 06:18

Thailändska regeringen stoppar Facebook-sida

I Thailand har regeringen tvingat Facebook att blockera åtkomsten till en sida som öppet kritiserar det thailändska kungahuset och den sittande regeringen. Den sociala mediejätten säger själv att man tvingats till beslutet efter att Thailands regering hotat företaget med rättsliga åtgärder..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Facebook ville ha mer - då höjde regeringen bidraget

Regeringen erbjöd Facebook 30 miljoner kronor i investeringsstöd för ett nytt datacenter i Luleå. Men Facebook tyckte att det var för snålt. Då höjde regeringen bidraget till 105 miljoner kronor.

Regeringen - 09 maj 12 kl. 14:56

En smartare och öppnare förvaltning - samtal med intressenter på Facebook

Som en del av det fortsatta arbetet med den Digitala Agendan har it- och energiminister Anna-Karin Hatt tillsatt en projektgrupp för att ta fram ett förslag till strategi för e-förvaltning. Ministern vill ha en öppen och transparent konsultationsprocess i framtagandet av strategin för e-förvaltning. Därför har projektgruppen valt att konsultera strategiförslag med personer från allmänheten via en Facebook-sida.

Regeringen - 14 okt 13 kl. 08:00

Regeringens nyhetsbrev: Regeringen satsar på att öka bostadsbyggandet

Det behövs fler bostäder i Sverige. Därför arbetar regeringen intensivt med att göra det lättare att bygga fler bostäder. Bland annat genom att begränsa kommunernas möjligheter att ställa egna tekniska särkrav utöver Boverkets byggregler.

Regeringen - 13 okt 11 kl. 11:50

Regeringen höjer ambitionsnivån - Östersjöregionen ska bli förebild i EU

Regeringen beslutade på torsdagen att ge samtliga 21 länsstyrelser och 34 myndigheter i uppdrag att aktivt arbeta med Östersjöfrågorna. Regeringen inrättar även ett myndighetsnätverk för genomförande av EU:s Östersjöstrategi som ska ledas av Tillväxtverket.- Beslutet idag är en ambitionshöjning från regeringen sida när det gäller förbättrad havsmiljö, stark och hållbar tillväxt, minskade ekonomiska klyftor och en minskad gränsöverskridande brottslighet i hela Östersjöregionen.

Regeringen - 22 dec 11 kl. 13:24

Regeringen inför supermiljöbilspremien

Regeringen inför en supermiljöbilspremie från och med 1 januari 2012 till och med 31 december 2014. Regeringen satsar 200 miljoner kronor för att uppmuntra bilköpare att välja de bästa miljöalternativen. Syftet med premien är att teknikneutralt stimulera marknadsintroduktionen av de mest miljövänliga bilarna och därmed närma sig målet om en fossiloberoende fordonsflotta 2030.

Regeringen - 13 mar 14 kl. 19:26

Regeringen presenterar satsningar på sommarskola

Regeringen vill öka kunskapsinriktningen i skolan. Med en utbildning av hög kvalitet kan fler elever nå målen och få en god grund att stå på inför kommande studier och arbete. Det handlar om investeringar för elevernas skull, men också för jobbens skull.

Regeringen - 22 mar 16 kl. 12:30

Redogörelse för behandlingen av riksdagens skrivelser till regeringen

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsbeslut som meddelats i riksdagens skrivelser till regeringen. Redogörelsen omfattar huvudsakligen regeringsbeslut under tiden 1 januari–31 december 2015. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 22 mar 17 kl. 08:59

Riksdagens skrivelser till regeringen – åtgärder under 2016

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsskrivelser som överlämnats till regeringen. Redovisningen omfattar huvudsakligen åtgärder under tiden 1 januari–31 december 2016. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 13 mar 18 kl. 16:11

Riksdagens skrivelser till regeringen – åtgärder under 2017

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsskrivelser som överlämnats till regeringen. Redovisningen omfattar huvudsakligen åtgärder under tiden 1 januari–31 december 2017. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.