Hela Gotland > Nyheter

Monday, 28 September, 23:56

Hela Gotland - 15 nov 11 kl. 03:11

Nu vill stiftelsen sälja ÅkermanskaÅkermanska stiftelsen vill sälja sin fastighet. Stiftelsens eget kapital krymper snabbt och fastigheten måste rustas upp. Men först måste stadgarna ändras..
Läs mer på Hela Gotland
Läs mer om:
Åkermanska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu vill stiftelsen, sälja, Åkermanska
Hela Gotland - 30 jan 20 kl. 06:00

Boende på Åkermanska är grundlurade

Öppet brev till Hanna Westerén samt alla de som 2013 satt i socialnämnden, angående försäljning av Åkermanska Stiftelsen..

YLE - 13 mar 17 kl. 15:19

Tingsrätten: Nymanska stiftelsen har ingen styrelse

Västra Nylands tingsrätt har i dag (13.3) avgjort att Trygwe och Hjördis Nymans stiftelse inte har en styrelse, trots att medlemmarna i den senaste styrelsen själva anser att styrelsen fortfarande finns. Patent- och registerstyrelsen (PRS) ingrep i stiftelsens verksamhet på grund av misstankar om grova brott mot stiftelselagen och i samband med detta förblev också styrelsefrågan oklar.

NSD - 19 jun 13 kl. 15:14

"Stiftelsen kan inte sälja allt"

Bodenbos vd Anna-Karin Eriksson säger att stiftelsen har lov att sälja enstaka fastigheter om de är en belastning för styrelsen. ??Det gjorde vi med äldrefastigheterna.

YLE - 11 feb 13 kl. 07:09

Stiftelsen Bensows barnhem synas

Patent- och registerstyrelsen kräver en utredning av Stiftelsen Bensow barnhem. Stiftelsen har tid till fredag att redogöra för hur det är möjligt att den inte klarar av att fullfölja det syfte som är fastslaget i stiftelsens stadgar. Stiftelsens syfte är att ta hand om värnlösa barn, genom att upprätthålla ett barnhem.

HBL - 01 okt 13 kl. 05:39

Veteran vill lägga ner stiftelsen

Samtidigt som Bensows barnhemsstiftelse planerar för framtiden föreslår den mångårige styrelsemedlemmen i Bensow Ab Per-Erik Lindholm, att stiftelsen läggs ner och pengarna doneras till det nya barnsjukhuset i Helsingfors.Efter att Stiftelsen Bensows barnhem för ett år sedan lade ner barnhemmet har styrelsen levt ett turbulent liv. Stiftelsen har beskyllts för missbruk, Patent- och registerstyrelsen har krävt redogörelse för hur man tänker följa stadgarna och polisen har startat en brottsutredning som fortfarande är oav- slutad.

YLE - 27 jan 15 kl. 15:50

Stiftelsen för ÅA: Stockmann en långvarig investering

Många finlandssvenska fonder och stiftelser äger stora delar av Stockmann och har i många år fått goda dividender. Nu gör Stockmann förlust och dividendströmmen hotar sina. Stiftelsen för Åbo Akademi är den sjätte största ägaren i Stockmann.

Nyan - 25 okt 17 kl. 09:28

Vill sälja hus i Sjökvarteret

Styrelsen för stiftelsen Sjökvarteret har fattat beslutat att sälja servicehuset där Niska är inrymt till Michael Björklunds bolag.
Styrelsens ordförande Donny Isaksson bekräftar att säljbeslutet har fattats enhälligt och att förhandlingar pågår om priset. – Det har funnits ett intresse från Niskas sida att köpa servicehuset och vi har låtit en oberoende värderare göra en värdering.

Blekinge Läns tidning - 09 dec 19 kl. 04:00

Stiftelsen är pank - vill sälja Saltsjöbaden

Stiftelsen för Oscar Lundgrens Väggafonder vill sälja Saltsjöbaden. De är panka. Krav ska ställas på köparen om bygge av hyresrätter, en servering och att området ska vara tillgängligt för allmänheten..

Expressen - 04 apr 16 kl. 16:44

"Vi försöker inte heller dölja något, tvärtom"

Diplomaten Carl Skau leder regeringens kampanj för en plats i FN:s säkerhetsråd. Hans hustru Lisa Orrenius Skau är samtidigt New York-chef för stiftelsen Dag Hammarskjölds minnesfond, som enligt DN fått miljoner ur biståndsbudgeten för att betala restaurangbesök, hotell och flygbiljetter för 27 FN-ambassadörer som ska rösta om Sveriges plats. – Men hon har aldrig ingått i planeringen, hävdar Henrik Hammargren, chef för stiftelsen..

DN - 15 aug 12 kl. 06:00

Chefen: Vi har inget att dölja

Styrelseordföranden Ulla-Britt Fräjdin-Hellqvist kände inte till att festfixaren Micael Bindefeld fick 260.000 kronor i månaden från Stiftelsen för strategisk forskning. Nu kräver hon korten på bordet och att alla misstag offentlig­görs.

UNT - 03 nov 14 kl. 08:01

Herrgård tvingas sälja

Stiftelsen Österbybruks herrgård saknar pengar för att sköta underhållet och försöker nu att sälja flera byggnader..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.