SvD > Nyheter

Monday, 28 September, 22:52

SvD - 14 nov 11 kl. 23:36

?Läget i Iran värre hela tiden?Nobels fredspristagare Shirin Ebadi kommenterar sitt hemland..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Iran, Shirin Ebadi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lägeti , Iran, värrehela , tiden
SVT - 30 jan 19 kl. 04:36

Stor risk för vattenbrist i sommar – läget är värre än ifjol: ”Ser inte bra ut”

Sala kommun har redan gjort det: Gått ut och rekommenderat invånarna att spara på vattnet – trots att det bara är januari månad. Men det är inte bara där som grundvattennivåerna är ovanligt låga. Läget är värre än förra året i stora delar av landet.

Expressen - 29 apr 15 kl. 19:30

Raul: "Läget är värre än jag väntat mig"

Här börjar svenskarnas arbete för de nödställda i Nepal. Både svenska Röda korset och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap finns nu på plats i det jordbävningsdrabbade området. - Läget är värre än jag väntat mig, säger Raul Paredes på Röda korset..

YLE - 26 maj 15 kl. 07:23

Allegrotåget har färre passagerare

Allegrotåget lockar inte passagerare i samma takt som tidigare. Passagerarna på tåget som färdas mellan Helsingfors och St Petersburg har minskat med en fjärdedel under det senaste året. Nu säljer VR biljetterna till rabatterade priser.

NT - 01 jul 19 kl. 15:32

"Karnevalståget är större än på länge"

Andreas Lundstedt på scen och fler dansgrupper i karnevalståget blir dragplåstren på Karnebåtfestivalen..

Kristianstadsbladet - 06 jul 16 kl. 03:00

"Läget inte värre nu än det har varit tidigare"

Satsningen som görs för ungdomar i utsatta områden är större nu än tidigare. Det hävdar Radovan Javurek (L), ordförande i arbete och välfärdsnämnden och brottsförebyggande rådet..

Expressen Dina Pengar - 14 maj 20 kl. 11:10

Ekonomiska läget är värre än finanskrisen

Coronapandemin har drabbat Stockholmsområdet hårt. Konkurserna ökar och var åttonde sysselsatt i Stockholm är permitterad eller varslad.– Vi kan konstatera att utvecklingen är värre nu än under IT-bubblan 2001 och finanskrisen 2008, meddelar finansborgarråd Anna König Jerlmyr.

BT - 24 nov 14 kl. 16:57

Kärnsamtal med Iran förlängs - igen

Samtalen om Irans kärnteknikprogram förlängs igen - den här gången fram till sommaren. - Det krävs svåra eftergifter från bägge parter. Det kan bli en riktig långkörare, säger Jan Hallenberg på Försvarshögskolan.

SVT - 5 timmar sedan

Så är läget på Lesbos nu: ”Humanitär katastrof”

Tre veckor efter det att flyktinglägret Moria brann ner på den grekiska ön Lesbos kommer vittnesmål om att läget är värre än tidigare i det tillfälliga läger som byggts upp efteråt. – Situationen är fruktansvärd för människorna som bor här, säger svenske ST-läkaren Andreas Fransson, till SVT:s Morgonstudion..

SmålandsPosten - 30 jul 14 kl. 06:17

Fler tar Krösatåget hellre än bussen när de ska resa söderut

De nya Krösatågen verkar få fler att vilja åka kollektivt till Skåne. Det visar en ny sammanställning från Skånetrafiken.
– Potentialen på den här sträckan är stor, menar chefsstrateg Mats Améen.

Sydsvenskan - 15 dec 15 kl. 17:14

IAEA avslutar Iran-utredning

FN:s atomenergiorgan IAEA avslutar utredningen om huruvida Iran tidigare hade planer på att utveckla kärnvapen, enligt ett beslut på tisdagen. IAEA:s beslut är en viktig del för att den internationella överenskommelsen med Iran som slöts med världens stormakter i juli ska bli verklighet.Beslutet välkomnas av Iran, som hela tiden har sagt att landets atomenergiprogram endast haft fredliga syften.

Helsingborgs Dagblad - 15 dec 15 kl. 17:14

IAEA avslutar Iran-utredning

FN:s atomenergiorgan IAEA avslutar utredningen om huruvida Iran tidigare hade planer på att utveckla kärnvapen, enligt ett beslut på tisdagen. IAEA:s beslut är en viktig del för att den internationella överenskommelsen med Iran som slöts med världens stormakter i juli ska bli verklighet.Beslutet välkomnas av Iran, som hela tiden har sagt att landets atomenergiprogram endast haft fredliga syften.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.