Aftonbladet > Nyheter

Monday, 28 September, 21:41

Aftonbladet - 15 nov 11 kl. 00:55

Vad sysslar kineserna med?Kina bygger mystiska mnster i knen ? avsljades av satellitfotonInget vet vad det r ? spekulationerna haglar p internet..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad sysslar, kinesernamed
Sydsvenskan - 16 nov 11 kl. 06:30

Kineserna ger inte upp Saabplaner Vägen mot räddning

Vakuumet efter att General Motors stoppat Saabs Kina-affär fortsätter. Kineserna uppges inte vilja släppa tanken på att äga hela Saab.
Avsiktsförklaringen mellan Saabs ägarbolag Swedish Automobile (Swan) och kinesiska Youngman och Pang Da skulle igår ha omvandlats till ett bindande aktieöverlåtelseavtal där kineserna skulle köpa 100 procent av Saab.

Nyheter 24 - 30 okt 13 kl. 11:53

"Börjar kineserna att snusa är det kört"Gustav Holmström

Först kom rapporterna om att chokladen var på väg att ta slut. Kanske redan om sju år. Det tycks bero, åtminstone delvis, på att Kinas bilindustri breder ut sig.

VA - 15 apr 11 kl. 07:00

Kineserna ?shoppar svenskt

15 april Förstora Nya tider. ?Volvos ordförande Li Shufu talar, vd Stefan Jacobi lyssnar.

Kristianstadsbladet - 25 apr 14 kl. 17:53

Danska pølser till kineserna


Snart kan kineserna sätta tänderna i danska pølser. I anslutning till drottning Margarethes och prins Henriks statsbesök i Kina har Danmark lyckats förhandla fram ett exportavtal, som ger danska företag möjlighet att exportera värmebehandlat kött för drygt 300 miljoner kronor till Kina.Danmark blir därmed det första landet i världen som kan sälja varmkorv och annat värmebehandlat kött i kinesiska livsmedelsaffärer.

BT - 25 apr 14 kl. 17:53

Danska pølser till kineserna

Snart kan kineserna sätta tänderna i danska pølser. I anslutning till drottning Margarethes och prins Henriks statsbesök i Kina har Danmark lyckats förhandla fram ett exportavtal, som ger danska företag möjlighet att exportera värmebehandlat kött för drygt 300 miljoner kronor till Kina. Danmark blir därmed det första landet i världen som kan sälja varmkorv och annat värmebehandlat kött i kinesiska livsmedelsaffärer.

Skånskan - 17 sep 18 kl. 13:10

Åklagare: Kineserna utsattes ej för brott

Sverige Kinesiska ambassaden anklagade svensk polis för att brutalt ha misshandlat en kinesisk familj i början av september. Men enligt chefsåklagare Mats Ericsson så gjorde polisen inget fel.Det var efter att personalen på ett hostel i centrala Stockholm larmat polisen som dramat utspelade sig.

Sydsvenskan - 08 sep 11 kl. 06:30

Vill kineserna åt tekniken?

Varje gång jag träffar kollegor från Europas alla hörn dyker Saab upp. -?Hur går det för dem?

BT - 08 nov 11 kl. 08:09

Saab diskuterar med kineserna

Saab fortsätter ansträngningarna att få försäljningen till de kinesiska bolagen i hamn.
- Nästa steg är att diskutera med kineserna för att hitta en struktur som passar alla, sade pressinformatör Gunilla Gustavs på Saab Automobile på tisdagsmorgonen.
- Mer har jag inte att tillägga just nu.

Helsingborgs Dagblad - 22 nov 11 kl. 14:01

Kineserna vill betala för Saablön

De kinesiska Saabspekulanterna Youngman och Pang Da är villiga att fortsätta finansiera Saab Automobile i väntan på att General Motors ger besked om man är beredd att ompröva sitt nej. Kineserna väntas även stå för betalning som täcker de Saabanställdas löner nu på fredag. ?

Expressen - 24 nov 11 kl. 11:10

Muller skyller sena löner på kineserna

I morgon kommer lönekontona sannolikt att gapa tomma - ännu en gång. Precis som vid alla månadsslut det senaste halvåret ser novemberlönerna ut att bli försenade för Saabs anställda. Vd Victor Muller skyller det på kineserna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.