SvD > Nyheter

Thursday, 24 September, 09:18

SvD - 14 nov 11 kl. 14:17

Skådespelare ska ersätta TranströmerNobelpristagaren klarar inte att läsa sina texter..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Tranströmer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skådespelareska , ersätta, Tranströmer
Västerbottens Folkblad - 02 apr 15 kl. 09:42

Dramaten hyllar Tranströmer

Dramaten i Stockholm hyllar Tomas Tranströmer med ett specialprogram den 12 april. Bland annat läser skådespelare ur ensemblen ”Sorgegondol nr 2″ och andra dikter av poeten och Nobelpristagaren. Svenska Akademiens ledamot Kjell Espmark inleder programmet och pianisten Love Derwinger spelar flygel.

SvD - 02 apr 15 kl. 09:41

Dramaten hyllar Tranströmer

Dramaten i Stockholm hyllar Tomas Tranströmer med ett specialprogram den 12 april. Bland annat läser skådespelare ur ensemblen ”Sorgegondol nr 2” och andra dikter av poeten och Nobelpristagaren. Svenska Akademiens ledamot Kjell Espmark inleder programmet och pianisten Love Derwinger spelar flygel..

Nyan - 13 feb 17 kl. 15:52

Havsvidden tvingas ersätta tidigare hotelldirektör

Havsvidden Ab måste betala 6 120 euro i semesterersättning, 1 674,42 euro för lön för väntedagar och delvis ersätta rättegångskostnaderna för bolagets tidigare hotelldirektör Katarina Stylander. Det avgjorde Ålands tingsrätt i dag.

Stylander yrkade också på 2 716,98 euro i ersättning för JP-dagar, vilket är en ersättning för arbete under vissa helger, vilket tingsrätten förkastade.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Linda vill ersätta ordet våldtäkt genom tävlingFör dig som har blivit utsattFör dig som känner någon som har blivit utsatt

SVERIGE. Linda Holmgren har utlyst en nationell tävling där syftet är att skapa ett nytt ord för ordet "våldtäkt". Tanken är att ta bort otydligheten och ersätta ordet "våldtäkt" med ett annat ord så att det blir glasklart om vad ett sexuellt övergrepp innebär.

Sydsvenskan - 10 maj 15 kl. 14:35

Finland ska ersätta stridsflygplan

Den nya regeringen i Finland har en del dyra försvarsbeställningar att fundera över. Och svenska Saab lär titta lystet österut för att sälja Gripenflygplan när Finlands amerikanska F 18 Hornet ska börja ersättas 2025.— Projektet att ersätta hornetarna bör inledas i år för att vi ska hålla tidtabellen, säger generalmajor Lauri Puranen, som leder en arbetsgrupp om frågan.

Helsingborgs Dagblad - 10 maj 15 kl. 14:35

Finland ska ersätta stridsflygplan

Den nya regeringen i Finland har en del dyra försvarsbeställningar att fundera över. Och svenska Saab lär titta lystet österut för att sälja Gripenflygplan när Finlands amerikanska F 18 Hornet ska börja ersättas 2025.— Projektet att ersätta hornetarna bör inledas i år för att vi ska hålla tidtabellen, säger generalmajor Lauri Puranen, som leder en arbetsgrupp om frågan.

Dagensanalys.se - 25 aug 16 kl. 14:00

Twitter vill ersätta mailto-funktionen på din webbplats

Twitter fortsätter att satsa på att expandera inom nya områden. Nu vill man lansera en ”Meddelande”-knapp som ska ersätta den vanliga ”mailto”-funktionen på webbsidor som ett sätt för att låta besökare nå ett företag eller enskild person. Twitter testar nya sätt för företag att använda sig av deras tjänster för kundsupport.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är ordet som ska ersätta "våldtäkt"

STOCKHOLM. I början av november utlyste Linda Holmgren en nationell tävling där syftet var att skapa ett nytt ord för ordet "våldtäkt". LÄS MER: Ställer ut foton på kvinnor som har blivit våldtagna – Många som borde se sig som våldtäktsmän gör inte det.

YLE - 08 jun 15 kl. 13:35

Solen kan ersätta kärnkraften

Om 35 år kan Finland klara sig uteslutande med förnybar energi. Det går att åstadkomma både tekniskt och ekonomiskt, framhåller forskare som har skissat upp framtidens energiförsörjning. Det är varken lätt eller billigt, men möjligt.

Skånskan - 13 jul 16 kl. 19:50

Gustavsson redo att ersätta storstjärnan

handboll När det stod klart att Ystads IF tappade Lukas Nilsson till Kiel tog det inte lång tid innan man hittade landslagsstjärnans ersättare.
Jesper Gustavsson är mannen som ska fylla ”Legolas” skor, och visst känner han sig redo för utmaningen.– Lukas är ju ett underbarn men vi är två olika spelare och individer.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 15 kl. 19:58

"Kallas det inte för vanstyre att ersätta försvaret med jobbskatteavdrag?"

Den 19 mars kunde man i tidningen hitta rubriken: "Alliansen kräver mer". Får nog gå till optikern. Man tror inte vad man läser; samma gäng som under 8 år åderlät försvaret på anslag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.