DalaDemokraten > Nyheter

Saturday, 26 September, 10:39

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

?Inget anmärkningsvärt har skett?? Inget anmärkningsvärt har skett. Det säger Pia Joelsson, omvårdnadschef, om uppgifterna om mannen som avled på Korsnäsgården i våras..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Joelsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, anmärkningsvärthar , skett
DrivaEget - 20 jan 15 kl. 22:05

“Anmärkningsvärt att Stefan Löfven segar”

 Allmänt  Arbetsgivaravgifterna för unga skulle sänkts den 1 januari i år – men så har inte skett. Nu kritiserar C-ledaren Annie Lööf statsminister Stefan Löfven för fördröjningen. Läs vidare, kommentera eller dela.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Lärarkandidat fick inte vara med i klassrum: "För att jag är svart"Anmälan till DO

SKÅNE. En lärarkandidat har anmält en skola till diskrimineringsombudsmannen för en händelse som ska ha skett när hon hade verksamhetsförlagd utbildning på platsen.Upprinnelsen ska ha varit att hon under en dag frågade en lärare på skolan om hon fick vara på plats under en lektion som en del av utbildningen.

Barometern - 21 dec 13 kl. 11:41

Tandläkare har anmälts

En tandläkare i Emmaboda har inte haft någon fungerande röntgenutrustning utan ”röntgat” med en vanlig kamera vilket lett till flera felaktiga ingrepp. Bristerna i privattandläkarens yrkesutövning är så anmärkningsvärda att patientsäkerheten hotas. Det anser Inspektionen för vård och omsorg, IVO, som efter en utredning av tandläkaren vill att Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd återkallar hans legitimation.

BT - 16 maj 14 kl. 08:39

Inget är viktigare än cupfinalen

Elfsborg gjorde en stark insats mot AIK, men föll med 2–1. Gärna motsatt scenario i söndagens cupfinal mot Helsingborgs IF. Då lär gula anhängare acceptera hur torftig underhållning som helst.

BT - 16 maj 14 kl. 08:39

Inget är viktigare än cupfinalen

Elfsborg gjorde en stark insats mot AIK, men föll med 2–1. Gärna motsatt scenario i söndagens cupfinal mot Helsingborgs IF. Då lär gula anhängare acceptera hur torftig underhållning som helst.

BT - 04 sep 14 kl. 18:16

Förde in handtag i kvinnas ändtarm

Ett handtag från en rullator hittades en morgon i en dement kvinnas ändtarmsöppning. Allt pekar på att den person som jobbade på äldreboendet i Borås under natten utförde kränkningen. – Det är helt förfärligt.

Barometern - 11 jun 14 kl. 08:03

Kvar i kalla kriget

En ”putinist” som bara företräder sig själv. En person som inte ens befinner sig i närheten av Putins inre krets. Så har den ryske statsvetaren Sergej Markov, det ”personliga ­sändebud” som i en tidningsintervju nyligen å Rysslands vägnar varnade för ett tredje världskrig, beskrivits av diplomater.

Barometern - 11 jun 14 kl. 08:03

Kvar i kalla kriget

En ”putinist” som bara företräder sig själv. En person som inte ens befinner sig i närheten av Putins inre krets. Så har den ryske statsvetaren Sergej Markov, det ”personliga sändebud” som i en tidningsintervju nyligen å Rysslands vägnar varnade för ett tredje världskrig, beskrivits av diplomater.

TA - 17 sep 14 kl. 12:13

Motvillig tvillingfar förlorar igen

Den man i Malmö som ville avsäga sig sitt faderskap, eftersom han bara gått med på att få ett barn genom äggdonation, får inget gehör i hovrätten heller. Därmed är han fortfarande pappa till båda sina tvillingar.
Hovrätten över Skåne och Blekinge slår fast tingsrättens dom utan några ändringar.

BT - 15 mar 13 kl. 10:05

Borås stad vilse i vindkraften

Miljoner av skattebetalarnas pengar har spenderats i projektering. I detta läge dyker det upp några lokala opinionsbildare som med namnunderskrifter försöker stoppa planerna på vindkraft i Borgstena. Flera av dem bor inte ens på orten, skriver Christer Andersson.

UT - 09 jun 13 kl. 19:07

Ulricehamn ? staden som skiljer sig

Antalet skilsmässor i Ulricehamns kommun har ökat med nästan 60 procent sedan 2008. Det är mycket mer än i landet som helhet. Under 2012 var det 119 personer folkbokförda i Ulricehamns kommun som skiljde sig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.