Expressen > Nyheter

Friday, 25 September, 06:12

Expressen - 14 nov 11 kl. 23:15

Sarkozy skriver ett brev efter mikrofonblundernJERUSALEM. Efter Nicolas Sarkozys mikrofonblunder p G20-mtet i Cannes - nu vill han ska frsoning med Benjamin Netanyahu. I brevet uttrycker Sarkozy ocks kondoleanser efter att Israels premirminister svrfar dtt. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sarkozyskriver ett , brevefter , mikrofonblundern
Sydsvenskan - 05 dec 11 kl. 16:00

Merkel och Sarkozy överens

Foto: AP
Frankrike och Tyskland kommer gemensamt att föreslå ändringar i EU-fördraget för att kunna straffa länder som inte sköter sin ekonomi. Det sade Angela Merkel och Nicolas Sarkozy efter ett möte i dag.
PARIS.

Sydsvenskan - 22 mar 14 kl. 05:30

Sarkozy rasar mot lag han själv medverkat till

Frankrikes expresident Nicolas Sarkozy och jag har en sak gemensamt: vi har båda fått våra telefoner avlyssnade. Där slutar likheterna emellan oss. Jag är tacksam över att myndigheterna hade lagliga och tekniska möjligheter att använda sig av modern teknik för att hjälpa mig och min familj när vi var brottsoffer.

BT - 05 dec 11 kl. 15:50

Merkel, Sarkozy överens om fördrag

Frankrike och Tyskland kommer gemensamt att föreslå ändringar i EU-fördraget för att kunna straffa länder som inte sköter sin ekonomi. Det sade ländernas ledare efter ett möte i dag.
För att komma tillrätta med skuldkrisen krävs det automatiska sanktioner mot euroländer som har budgetunderskott som överstiger 3 procent av BNP, enligt Frankrikes president Nicolas Sarkozy.

Nyheter 24 - 11 mar 11 kl. 08:14

Sarkozy och Cameron kräver att EU ingriper mot Khaddafi


Frankrikes och Storbritanniens ledare uppmanar sina EU-kollegor att stå redo för ett ingripande mot överste Muammar Khaddafis skräckkrig mot den egna befolkningen. LONDON/PARIS. President Nicolas Sarkozy och premiärminister David Cameron uppmanar EU att enas i att kräva Muammar Khaddafis avgång.

Sydsvenskan - 21 okt 11 kl. 09:49

Sarkozy och Bruni småbarnsföräldrar igen

Carla Bruni-Sarkozy födde en liten flicka i förrgår. Därmed blir 56-åriga, Nicolas Sarkozy, fransk rekordpresident i flera bemärkelser.
?

Sydsvenskan - 07 apr 11 kl. 06:30

Därför ville Sarkozy kriga

En libysk rebelledare intervjuas av europeiska journalister vid en utbränd stridsvagn eller ett raserat hus. Han efterlyser effektivare Natoinsatser mot Kaddafis trupper, men är noga med att tacka "France". - Vi är speciellt tacksamma för Frankrikes insatser, säger han.

Kristianstadsbladet - 22 mar 13 kl. 04:49

Sarkozy utreds om kampanjbidrag

En formell förundersökning om brott har inletts mot Frankrikes expresident Nicolas Sarkozy. Han riskerar fängelse, men även om han frias kan utredningen skada chansen till en politisk comeback.
Åklagaren Jean-Michel Gentil i Bordeaux meddelade sent på torsdagen att Sarkozy blir föremål för en formell utredning om att ha tagit emot kampanjmedel från arvtagaren till kosmetikföretaget L'Oreal, Liliane Bettencourt.

Sydsvenskan - 16 aug 11 kl. 19:59

Merkel och Sarkozy eniga

Foto: AP
Frankrike och Tyskland kommer nästa månad att uppmana europeiska institutioner att införa en skatt på finansiella transaktioner. Beskedet kom efter dagens möte mellan Angela Merkel och Nicolas Sarkozy.
Paris Frankrike och Tyskland kommer nästa månad att uppmana europeiska institutioner att införa en skatt på finansiella transaktioner.

HBL - 07 okt 13 kl. 17:43

Frankriks expresident Sarkozy åtalas inte för korruption

Den franske expresidenten Nicolas Sarkozys hopp om att göra comeback i politiken ökade när korruptionsanklagelserna mot honom lades ned på måndagen.Anklagelserna gällde hans framgångsrika valkampanj 2007. Sarkozy anklagades i mars för att ha tagit emot pengar från Frankrikes rikaste kvinna, kosmetikaföretaget L'Oreals arvtagerska Liliane Bettencourt.

BT - 27 nov 14 kl. 14:48

Tidig julafton för Sarkozy

Julen kommer tidigt till Frankrike i år - åtminstone till anhängarna av ex-presidenten Nicolas Sarkozy som nu gör politisk comeback på riktigt. Granar och glitter finns redan på plats i de novemberkyliga gränderna när Strasbourg och andra franska städer förbereder sina traditionella julmarknader.Den här helgen står ändå Saint Nicolas - jultomten - i skymundan för en annan Nicolas: ex-presidenten Sarkozy, 59, som på lördag med största sannolikhet återväljs till partiledare för konservativa UMP.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.