SVT > Videos

Saturday, 26 September, 04:23

SVT - 14 nov 11 kl. 22:09

Wieslander på plan efter sex årEn av våra riktigt stora - i alla bemärkelser stora - idrottsmän gjort comeback. För första gången på sex år har världens bäste handbollsspelare klivit in i en seriematch: Redbergslids 47-årige tränare Magnus Wieslander. Och mål gjorde han också! Medverkande: Magnus Wieslander. Reporter Pelle Nyström, fotograf Sandy Hansson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Magnus Wieslander, Wieslander, Pelle Nyström, Sandy Hansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wieslander, planefter , sex, år
Expressen - 05 maj 19 kl. 15:57

Sexåriga Eyra har bara år kvar att leva

Ylva Wieslander fick mardrömsbeskedet.Hennes då treåriga dotter skulle dö.Eyra, som nu är sex år, förväntas inte överleva till vuxen ålder.

YA - 24 okt 14 kl. 10:10

Sex partier redo att styra

Foto: Anette Sjöstrand
Ett politiskt sexpack bestående av C, M, FP, KD, MP och SPI har slutit ett avtal om ett minoritetsstyre för de kommande fyra åren. Den miljöborgerliga konstellationen hoppas nu på samförstånd från S och V.
I onsdags blev till slut avtalet klart mellan de sex partierna som nu vill bilda ett styre för Tomelilla under den kommande mandatperioden.

Sydsvenskan - 15 sep 14 kl. 05:30

Anna Wieslander, Utrikespolitiska institutet: Riksdagsvalets vinnare måste snabbt höja blicken till omvärlden och forma nya ställningstaganden.

Utrikespolitiken är viktigare än på länge. Riksdagsvalets vinnare måste snabbt höja blicken till omvärlden och forma nya ställningstaganden.
Det skriver Anna Wieslander, ställföreträdande chef på Utrikespolitiska institutet..

DI - 20 apr 15 kl. 11:10

Saab: Gunnar Wieslander ny chef för Kockums

Försvarskoncernen Saab har rekryterat Gunnar Wieslander, före detta chef för Första ubåtsflottiljen och statssekreterare inom regeringskansliet, till ny chef för affärsenheten Saab Kockums..

Sydsvenskan - 13 jun 15 kl. 04:00

Wieslander och Wenglén flyter fint ihop

Nu sitter Lotta Wenglén och Måns Wieslander i sjön. Musikerna samsas numera i Blind Lake, en duo som gör original­låtar som får flyta iväg mot platser där ingen av dem egentligen är så hemma. Där hör det till god ton att man dansar..

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 15 kl. 04:00

Wieslander och Wenglén flyter fint ihop

Nu sitter Lotta Wenglén och Måns Wieslander i sjön. Musikerna samsas numera i Blind Lake, en duo som gör original­låtar som får flyta iväg mot platser där ingen av dem egentligen är så hemma. Där hör det till god ton att man dansar..

DN - 13 dec 17 kl. 15:10

Minnesord: Hans Wieslander

Före detta rektor, professor och fil jubeldoktor Hans Wieslander, Växjö, har avlidit 88 år gammal. Närmast anhöriga är hustru Lisbeth och barnen Peter, Anna och Carl-Johan med familjer..

GöteborgsPosten - 15 jun 19 kl. 18:26

Jesper Claesson och Felix Wieslander Andersson matchvinnare när Gnosjö vann mot Fjärås

Gnosjö tog en säker seger på hemmaplan mot Fjärås i division 3 sydvästra Götaland i fotboll. Matchen slutade 2–0 (1–0) efter mål av Jesper Claesson och Felix Wieslander Andersson..

DI - 24 jan 20 kl. 08:08

Saab petar Kockums-chefen Gunnar Wieslander

Saab petar Kockums-chefen Gunnar Wieslander efter fyra år på posten. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande. .

HBL - 08 jan 15 kl. 05:00

SFP-höjdare osams om plan B

Åsikterna om SFP borde ha en plan B ifall en framtida regering går in för slopad obligatorisk skolsvenska går isär inom partiet. "Varför skulle vi göra något så dumt som att vifta med en plan B", säger avgående riksdagsledamoten Ulla-Maj Wideroos.Åbo Akademis undersökning som ger vid handen att tre fjärdedelar av Finlands befolkning vill avskaffa den obligatoriska skolsvenskan fick HBL att på ledarplats efterlysa en plan B om riksdagen en dag går in för slopad skolsvenska.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.