NT > Nyheter

Saturday, 19 September, 17:01

NT - 14 nov 11 kl. 21:50

Kommunen ska ersätta bestulen kvinnaEn kvinna som blivit utsatt för förskingring av sin tidigare förvaltare får nu ersättning av kommunen eftersom förvaltaren inte har något jobb..
Läs mer på NT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunenska , ersätta, bestulen, kvinna
Sydsvenskan - 25 jun 14 kl. 23:13

Malmö döms att ersätta avskedade lärare

När Malmö kommun 2011 beslöt att ta över vuxenundervisningen för romer i egen regi vägrade man att överta två av lärarna. Lärarförbundet drev deras sak i Arbetsdomstolen, och nu har de fått rätt mot kommunen. Båda lärarna tilldöms lön med ränta sedan de slutade i juli 2012 till och med augusti 2013, och dessutom skadestånd på 80 000 kronor vardera.

Expressen - 15 jul 19 kl. 18:41

Kommunen kan tvingas ersätta Sofia efter översvämningen

Kommunen kan bli skyldig att ersätta Sofia Johansson för skadorna från en översvämmad väg i Sandviken.Men det kommer sannolikt inte rädda semesterkassan.– Man måste kunna bevisa att väghållaren varit vårdslös i sitt sätt att sköta vägen, säger Susanne Fagerberg, skadeexpert på Länsförsäkringar..

YLE - 17 jul 17 kl. 05:48

Morgonkollen: Rekorddåligt betyg för Trump, ambulansbussar kan ersätta glesbygders hälsostationer i framtiden

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Utrikes Utsläppsskandalen sväller i Tyskland – det handlar inte längre bara om Volkswagen säger tyska experter. Nu misstänks också Mercedestillverkaren Daimler ha manipulerat utsläppsmätarna i sina bilar betydligt mer än vad som tidigare varit känt.

YLE - 17 jul 17 kl. 05:48

Morgonkollen: Våldsam folkomröstning i Venezuela, ambulansbussar kan ersätta glesbygders hälsostationer i framtiden

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Utrikes En 61-årig kvinna fick sätta livet till i gårdagens folkomröstning i Venezuela, då män på motorcyklar öppnade eld mot kön till en vallokal i huvudstaden Caracas. Folkomröstningen ordnades av oppositionen för att mäta motståndet mot president Nicolás Maduro.

UNT - 26 nov 12 kl. 06:50

Avgift kan ersätta dubbförbud

Färre bilister söker dispens från dubbdäcksförbudet på Kungsgatan i Uppsala. Samtidigt ska kommunen nu utreda om avgifter för dubbdäck kan införas i hela stadskärnan och ersätta förbudet..

UNT - 09 sep 15 kl. 15:40

SD Knivsta vill ersätta Mojjen

I en motion till Knivstas kommunfullmäktige kräver Sverigedemokraternas representanter i Knivsta att kommunen ska ersätta Mojjens ägare Staffan Vikström för hans förlorade försäljningsintäkter..

YLE - 26 jun 14 kl. 10:31

HD: Staten ska ersätta mobbad tjänsteman

Högsta domstolen har ålagt Finansministeriet att ersätta en tidigare tjänsteman i ett mobbningsfall. Staten ska ersätta den mobbade tjänstemannen för förlorade inkomster och utgifter för läkemedel, sjukvård och rättegångar. Totalt stiger ersättningarna nästan 23 000 euro.

HBL - 13 dec 13 kl. 18:43

Elbolaget måste ersätta vid längre elavbrott

Om bär och innerfiléer i frysen förstörts efter ett elavbrott kan konsumenterna själv välja om de ansöker om ersättningar från elbolaget eller försäkringsbolaget. Konsumenttvistenämnden anser att elbolagen kan åläggas att ersätta hela skadan och, till skillnad från hemförsäkringarna, utan någon självrisk.Elbolagen råder ofta sina kunder att ansöka om ersättningar från sina hemförsäkringar trots att ersättningen då blir mindre.

Nyan - 13 feb 17 kl. 15:52

Havsvidden tvingas ersätta tidigare hotelldirektör

Havsvidden Ab måste betala 6 120 euro i semesterersättning, 1 674,42 euro för lön för väntedagar och delvis ersätta rättegångskostnaderna för bolagets tidigare hotelldirektör Katarina Stylander. Det avgjorde Ålands tingsrätt i dag.

Stylander yrkade också på 2 716,98 euro i ersättning för JP-dagar, vilket är en ersättning för arbete under vissa helger, vilket tingsrätten förkastade.

Dagensanalys.se - 23 sep 19 kl. 07:59

Facebooks hemliga plan är att den här prylen ska ersätta din mobil

Eftersom Facebook inte satsat på hårdvara har de hamnat på efterkälken jämfört med Apple, Amazon och Google. Och så kan det ju inte fortsätta, så den här prylen vill Facebook ska ersätta din mobil. I ett superhemligt projekt jobbar Facebook på att skapa ett par smarta glassögon (ja, vi är där igen).

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

Nya ägare till mindre hus i Valdemarsvik - 1 530 000 kronor blev priset

Julliet och Gabor Szemler, båda 45 år, från Åby är nya ägare till huset på adressen Karl Gustavs Väg 11 i Valdemarsvik..

NT - 15 minuter sedan

Förlust hemma och nu är allt hopp ute för Lindö

Enskede satte spiken i kistan. Nu får Lindö börja om i division 2. "Nu finns inget halmstrå kvar", sa tränaren Patrik Ehrendahl..

NT - 45 minuter sedan

Ytterligare frihetsberövanden i Belarus

Belarusisk polis har gripit ett tiotal demonstranter Minsk under lördagen, i samband med att ett hundratal personer demonstrerade mot landets president Lukasjenko i huvudstaden..

NT - 45 minuter sedan

Engström vann på Europatouren

Julia Engström tog sin andra seger på Europatouren när hon vann tävlingen på Golf du Medoc i Frankrike med ett slags marginal..

NT - 45 minuter sedan

Oppositionella i Etiopien åtalas för terrorism

De etiopiska oppositionspolitikerna Jawar Mohammed och Bekele Gerba åtalas för krigsbrott, däribland terrorism och våldsprovokation, meddelar åklagarmyndigheten..

NT - 1 timme sedan

Stugan är såld – nu kan arbetet med parken påbörjas

Nu kan arbetet med Hyrkuskens park i Norrköping sättas igång. Swebus tidigare stuga är såld och ska ha flyttats från Saltängen..

NT - 1 timme sedan

Alexandersson överlägsen i premiären

Är man världens bästa orienterare betyder ett långt tävlingsuppehåll inte särskilt mycket..

NT - 1 timme sedan

Stark första men Smedby tappade ledningen efter pausen

Det såg bra ut halvvägs. Men sedan kom perioden där Smedby tappade segern till kryss. "Vi var ändå lite närmare segern", tyckte tränaren Niclas Schönberg..

NT - 45 minuter sedan

Tusentals kräver regeringens avgång i Thailand

Runt 20 000 människor har samlats i Thailands huvudstad Bangkok för att demonstrera mot regeringen och premiärministern Prayuth Chan-Ocha, som tog makten i landet efter en kupp 2014..

NT - 1 timme sedan

Kvinnan straffas - fick både a-kassa och studiemedel

Kvinnan ansökte om arbetslöshetsersättning samtidigt som hon fick studiemedel utbetalt. Nu döms hon för bidragsbrott..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.