Corren > Nyheter

Monday, 28 September, 21:28

Corren - 14 nov 11 kl. 21:09

Dimmoln i sikteDe nrmaste dygnen blir det ett fortsatt hgtrycksbetonat vder i stergtland..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dimmolni , sikte
YLE - 23 nov 12 kl. 15:39

Silja Kanerva har OS i Rio i sikte

OS-medaljören Silja Kanerva kommer att göra en OS-satsning i klassen 49er FX med sikte på Rio 2016. Kanerva knep i somras OS-brons tillsammans med Silja Lehtinen och Mikaela Wulff, men en fortsättning tillsammans kom inte på fråga då matchracing ströks från OS-programmet.
Spela upp klipp på Arenan
Kaptenen för matchracinglaget, Silja Lehtinen, meddelade för en månad sedan att hon satsar på OS-klassen 49er tillsammans med Mikaela Wulff.

BT - 13 okt 14 kl. 11:02

BT:s reporter: "Knappt en älg i sikte"

BT:s reporter Magnus Hallqvist rapporterar direkt från jakten. BT:s Magnus Hallqvist och fotografen Petter Trens hänger med Ulla Ternander och hennes jaktlag i skogarna utanför Bredared. Än så länge har man inga älgar i sikte: – Nu går vi ut på andra vändan, nu ska de driva med hundar och människor.

Helsingborgs Dagblad - 13 feb 15 kl. 10:23

Ingen snö i sikte för sportlovslediga

Sportlovet är här, men för alla som inte tänker lämna Skåne för fjällen eller alperna ser det mörkt ut att kunna ägna sig åt utomhusaktiviteter på snö.– Det finns ingen snö i sikte under helgen eller i nästa vecka, säger Marcus Sjöstedt, meteorolog på SMHI.Fredagen ger mycket moln och små solchanser, men mest uppehåll.

Sydsvenskan - 13 feb 15 kl. 10:23

Ingen snö i sikte för sportlovslediga

Sportlovet är här, men för alla som inte tänker lämna Skåne för fjällen eller alperna ser det mörkt ut att kunna ägna sig åt utomhusaktiviteter på snö. – Det finns ingen snö i sikte under helgen eller i nästa vecka, säger Marcus Sjöstedt, meteorolog på SMHI. Fredagen ger mycket moln och små solchanser, men mest uppehåll.

YLE - 28 maj 15 kl. 13:38

Niinistö: Ingen evig fred i sikte

Enligt den blivande nya försvarsministern Jussi Niinistö (Sannf) blir det sannolikt inga dramatiska förändringar i Finlands försvars- och säkerhetspolitik under hans ministerperiod. - Den försvarspolitiska linjen har utformats av hela regeringen. En förändring jämfört med föregående regeringsperiod är ändå att den förra regeringen skar ned försvarsanslagen men en tiondel, medan denna regering i sin tur strävar efter att höja Finlands försvarsförmåga.

Skånskan - 01 dec 16 kl. 14:56

Solig helg – men ingen snö i sikte

VÄDER En solig helg verkar ligga framför oss. Men någon snö är ännu inte i sikte. ERWP.

IT24 - 10 jan 11 kl. 15:19

Sand har Europa i sikte


Med dagens förvärv av nederländska Databasement har svenska lagringsföretaget Proact köpt bolag för 300 miljoner på ett par månader. Vd Olof Sand har fortsatt europeisk expansion i sikte..

Dalarnas tidningar - 21 jan 11 kl. 19:29

Med sikte på skid-VM 2015

[FALUN] Falun fick skid-VM 2015. Förberedelserna är nu i full gång, och på fredagen hölls en kraftsamling med sikte på VM med de företag och organisationer som finns med i projektet Beyond Skiiing 2015 Foundation. - På ett par månader har vi fått med oss 200 företag, men vi vill nå upp till 500 företag innan årets slut, säger VM-generalen Sven von Holst..

Corren - 07 mar 11 kl. 20:05

Ännu ingen vår i sikte

Ett par plusgrader på dagarna - men på nätterna sjunker temperaturen. Än är det alltså ingen vår i sikte..

SR - 31 maj 11 kl. 11:49

Inget slut i sikte på Ehec-smittan

I Tyskland fortsätter antalet döda och smittade till följd av utbrottet av Ehec-bakterien att öka. Hittills har 14 människor dött och fler än 1400 har insjuknat. Myndigheterna konstaterar att det inte finns något slut i sikte..

Expressen - 19 jun 11 kl. 14:40

"Musse" med London i sikte

Tio framgångsrika kilometer - med sikte på OS i London. Mustafa Mohamed, 32, börjar allt mer att gilla stadsloppslöpning på asfalt. - Det går åt rätt håll, säger han efter segern i Karlstad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.