Opinionen.se > Opinion

Sunday, 27 September, 13:39

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Man knivskars svårt i Angered
En person greps misstänkt för försök till mord alternativt dråp i en lägenhet i Angered i Göteborg på måndagen. En man som blivit knivskuren i lägenheten fördes till Sahlgrenska med okända skador. Ambulanspersonal utförde hjärt-lungräddning på mannen innan han skickades iväg i ambulans. Förutom offret och den misstänkte gärningsmannen ska det ha funnits en tredje person i lägenheten vid dådet, enligt polisen i Västra Götaland, som larmades vid 18-tiden på måndagen..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Angered, Göteborg, Sahlgrenska, Västra Götaland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man knivskars, svårti , Angered
GöteborgsPosten - 22 jun 19 kl. 17:03

Nyheten i korthet: Polis knivskuren i Angered

En polis knivskars i Angered under midsommardagen i samband med ett ingripande. Polisen sköt verkanseld mot den misstänkta gärningsmannen..

Västerbottens Folkblad - 15 nov 11 kl. 00:22

Man knivskars till döds

Tidigt på måndagskvällen knivskars en man i en lägenhet på Timjansgatan i Angered. Enligt polisen så genomförde de och ambulanspersonal hjärt- och lungräddning på platsen innan mannen fördes till Sahlgrenska sjukhuset där han avled. I lägenheten fanns ett flertal personer ?

UNT - 27 jun 15 kl. 09:35

Man knivskars i bröst och huvud

En man knivskars i bröstet och huvudet i Angered i Göteborg i natt..

Kristianstadsbladet - 10 jul 13 kl. 17:20

Skott avlossades vid bråk


En person knivskars och ett skott avlossades under ett bråk mellan tre män i stadsdelen Angered i Göteborg på onsdagseftermiddagen.Bråket ska ha handlat om pengar och männen slogs beväpnade med kniv, basebollträ och ett fälgkors.En av männen hämtade sedan ett hagelgevär och ett skott avlossades men ingen ska ha träffats.

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 13 kl. 17:22

Skott avlossades vid bråk

En person knivskars och ett skott avlossades under ett bråk mellan tre män i stadsdelen Angered i Göteborg på onsdagseftermiddagen. Bråket ska ha handlat om pengar och männen slogs beväpnade med kniv, basebollträ och ett fälgkors. En av männen hämtade sedan ett hagelgevär och ett skott avlossades men ingen ska ha träffats.

NT - 10 jul 13 kl. 17:20

Skott avlossades vid bråk

En person knivskars och ett skott avlossades under ett bråk mellan tre män i stadsdelen Angered i Göteborg på onsdagseftermiddagen..

NSD - 10 jul 13 kl. 17:20

Skott avlossades vid bråk

En person knivskars och ett skott avlossades under ett bråk mellan tre män i stadsdelen Angered i Göteborg på onsdagseftermiddagen..

BT - 10 jul 13 kl. 17:22

Skott avlossades vid bråk

En person knivskars och ett skott avlossades under ett bråk mellan tre män i stadsdelen Angered i Göteborg på onsdagseftermiddagen. Bråket ska ha handlat om pengar och männen slogs beväpnade med kniv, basebollträ och ett fälgkors.En av männen hämtade sedan ett hagelgevär och ett skott avlossades men ingen ska ha träffats.

DN - 10 jul 13 kl. 17:33

Skottlossning vid bråk

En person knivskars och ett skott avlossades under ett bråk mellan tre män i stadsdelen Angered i Göteborg på onsdagseftermiddagen..

Expressen - 21 apr 15 kl. 11:27

Ung man anhållen för mordförsök efter bråk

Förra lördagen uppstod ett större bråk på Hammarkulletorget i Angered. Bråket slutade med att två personer knivskars i ansiktet och en kille i tonåren har nu anhållits, misstänkt för mordförsök. Enligt polisen har bråket inget med det nu pågående gängkriget att göra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.