UNT > Nyheter

Saturday, 26 September, 03:52

UNT - 14 nov 11 kl. 19:03

Man hade dopingpreparat hemmaEn Uppsalabo har dmts fr vapenbrott och tv fall av dopingbrott. Mannen har anvnt och innehaft dopningsmedlen testosteron och trenbolon..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man hade dopingpreparat, hemma
Västerbottens Folkblad - 25 okt 12 kl. 08:07

25-åring hade dopingpreparat hemma

Misstänks även för narkotikabrott sedan han tagits på bar gärning av polisen.   En anmälan om misstänkts dopningsbrott har upprättats mot en 25-åring från Skellefteå. [...

Trelleborgs Allehanda - 22 nov 11 kl. 18:30

Polisen hittade dopingpreparat

Den 17-årige trelleborgaren försökte hämta ut mobiltelefoner på ett postkontor i Malmö med ett stulet körkort. Bedrägeriförsöket avslöjades och 17-åringen greps av en ordningsvakt.
När polisen senare gjorde en husrannsakan hemma hos mannen hittade man tabletter som man misstänker är dopningsklassade.

Nya Wermlands Tidningen - 16 apr 14 kl. 16:43

Hade 0,5 kilo cannabis hemma

För ett par veckor sedan greps en 32-årig man i sin bostad i Karlstad där polisen hittade närmare ett halvkilo cannabis, flera tusen narkotikaklassade tabletter och ett hundratal kapslar med dopingpreparat..

Skånskan - 05 apr 18 kl. 10:18

Fann vapen och dopingpreparat i Stockamöllan

Stockamöllan Vid en husrannsakan i Stockamöllan under onsdagskvällen fann polisen vapen och ­dopingklassat preparat.Det var vid 19.40-tiden på onsdagen som en körkortslös och drogpåverkad bilist i 50-årsåldern stoppades på Rullebörsvägen i Stockamöllan.

SVT - 27 apr 12 kl. 17:26

Dopingpreparat på postorder

Nu rullas en ny dopinghärva upp i Sundsvall. Sju personer åtalades idag för att bedrivit ren postorderverksamheten med illegala dopingpreparat. Och allt sköttes disket från en vägkant i Njurunda.

SmålandsPosten - 16 jan 19 kl. 20:15

Avlyssnades: Dopingpreparat gömdes i Ingelstad - två män misstänks

Tullen avlyssnade telefoner och spanarna kände till det omfattande partiet med dopingpreparat som levererades till ett garage i Ingelstad. Där hittades dopningsmedel motsvarande 150 000 enheter och nu åtalas en man från Ingelstad och en 40-årig kamrat för grov smuggling..

UNT - 07 nov 19 kl. 21:00

Molly älskar att hitta dopingpreparat

Molly hittar dopingpreparat som ingen annan..

SmålandsPosten - 22 jan 20 kl. 18:48

Dom: Man hade stora mängder dopingpreparat i sitt hem

En man i 25-åldern har brukat och haft stora mängder dopingpreparat i sitt hem. Nu döms han för dopningsbrott. .

YA - 02 apr 20 kl. 00:01

Fast i tullen med dopingpreparat - döms till fängelse

En 28-årig man döms till två månaders fängelse för att ha smugglat dopingpreparat..

YLE - 03 feb 17 kl. 04:31

Stanna hemma med sjukt barn - Sverige generöst, Finland strikt

Medan finländska föräldrar förväntas lösa vården av sjuka barn på högst fyra dagar kan svenska föräldrar få veckolånga ledigheter som staten betalar. Samhället ska hjälpa både mammor och pappor att kombinera familj och arbetsliv, säger man på Försäkringskassan i Sverige. Att stanna hemma med sjukt barn är så vanligt under förkylningstoppar i Sverige, att det till och med finns ett officiellt begrepp för det: att "vabba", som kommer från "vård av barn".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.