SVT > Videos

Saturday, 19 September, 16:48

SVT - 14 nov 11 kl. 18:24

Ny finsk dopningsskandal
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny finsk, dopningsskandal
SVT - 10 jun 11 kl. 06:54

Dopningsskandal i Mexiko

En dopningsskandal skakar mexikansk fotboll. Fem landslagsspelare är av- stängda efter att testats positivt för det förbjudna preparatet clenbuterol..

SVT - 10 jun 11 kl. 12:31

Dopningsskandal i Mexikos landslag

En dopningsskandal skakar mexikansk fotboll. Fem landslagsspelare är avstängda efter att testats positivt för det förbjudna preparatet clenbuterol på ett träningsläger i Mexiko den 21 maj i år..

SVT - 10 jun 11 kl. 18:07

Dopningsskandal skakar mexikansk fotboll

En dopningsskandal skakar mexikansk fotboll. Fem landslagsspelare är avstängda efter att testats positivt för det förbjudna preparatet clenbuterol på ett träningsläger i Mexiko..

SVT - 10 jun 11 kl. 18:10

Stort dopningsskandal

En dopningsskandal skakar mexikansk fotboll. Fem landslagsspelare är avstängda efter att testats positivt för det förbjudna preparatet clenbuterol på ett träningsläger i Mexiko den 21 maj i år..

Eurosport - 07 jul 11 kl. 09:56

Fotboll - VM damer - Ny dopningsskandal - nordkoreanskor fast

Fotbolls-VM har drabbats av ytterligare en dopningsskandal. Två nordkoreanska spelare ströks inför matchen mot Colombia igår. "Det här är en mycket mörk dag", säger turneringens chefsläkare Jiri Dvorak..

DN - 05 jun 13 kl. 22:25

Ny dopningsskandal skakar USA

En ny stor dopningsskandal skakar den amerikanska proffsidrotten. Ett 20-tal av landets mest kända basebollspelare riskerar att stängas av i upp till 100 matcher. Detta trots att de inte fastnat i något test..

YLE - 12 aug 13 kl. 04:49

Ny finsk skola invid Kyrkfjärdens skola utreds

I Ingå bubblar det kring den mögeldrabbade finska skolan Merituulen koulu, vars elever får hålla till i Västankvarn hela läsåret. Ett av alternativen som tjänstemännen i Ingå har börjat utreda är att bygga en ny finsk skola i närheten av Kyrkfjärdens skola, som skulle utvidgas. Allt fler föräldrar och politiker är tveksamma till om det lönar sig att renovera Merituulen koulu - vem vet vilka överraskningar man hittar då man renoverar?

SR - 18 dec 13 kl. 19:50

Ny dopningsskandal skakar cykelsporten

Cykelsporten har drabbats av en ny dopningsskandal. Michael Rogers, som vunnit tre VM-guld, har testats för det förbjudna preparatet clenbuterol och riskerar två års avstängning..

DN - 10 jan 15 kl. 22:31

Dopningsskandal i skidskytte

En dopningsskandal är på uppseglande i skidskyttevärlden. Nästa vecka kommer det internationella skidskytteförbundet att avslöja flera dopade skidskyttar. Det skriver NKR på sin hemsida..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.