BT > Utrikes

Sunday, 17 January, 23:14

BT - 14 nov 11 kl. 18:00

Man greps med åtta kilo amfetaminEn 30-årig man har gripits i Danmark misstänkt för att ha smugglat in åtta kilo amfetamin i landet. När han greps var han på väg till Sverige, vilket tros ha varit målet för knarkpartiet, skriver nyhetsbyrån Ritzau.
Polisen kom honom på spåren efter tips från tysk polis. När de slog till mot honom på tåget till Sverige hittades amfetaminet i hans väska.
.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Danmark, Sverige, Ritzau

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man grepsmed , åtta, kilo, amfetamin
BT - 27 okt 13 kl. 07:15

Två män häktade för åtta kilo amfetamin

Två män har häktats i Borås efter ett beslag på åtta kilo amfetamin med ett värde i missbrukarledet på två miljoner kronor. Det är ett av de största amfetaminbeslagen i Sjuhärad under senare år. En kvinna har också suttit anhållen, men hon släpptes eftersom tingsrätten inte ansåg att misstankarna mot henne höll för häktning.

BT - 06 dec 13 kl. 16:33

Boråsare gömde åtta kilo amfetamin i frysen

Boråsaren hade åtta kilo amfetamin i frysen och påstod att okända personer tvingade honom att gömma narkotikan. På fredagen åtalades 23-åringen för grovt narkotikabrott. Han har erkänt och sitter häktad sedan slutet av oktober.

BT - 18 dec 13 kl. 11:09

Hade åtta kilo amfetamin i frysen ? döms till fängelse

En 23-årig boråsare som hade drygt åtta kilo amfetamin i frysen dömdes på onsdagen till tre års fängelse för grovt narkotikabrott. Som BT tidigare skrivit är beslaget är ett av de största av amfetamin i Sjuhärad under senare år. Värdet i missbrukarledet är cirka två miljoner kronor.

GöteborgsPosten - 07 feb 14 kl. 17:31

Greps med åtta kilo amfetamin

Nästan åtta kilo amfetamin hade tre män med sig när de anlände till Sverige..

YA - 03 jan 19 kl. 20:00

Åtta kilo amfetamin i huset – tre åtalade för omfattande narkotikahandel i Ystad

När polisen slog till mot bostaden i Ystads kommun i början av mars förra året fanns där drygt åtta kilo amfetamin och annan narkotika. I garaget låg 39 kilo dynamit. Nu har tre män i 25-årsåldern åtalats misstänkta för att ha varit huvudmän i en omfattande narkotikahärva.

YLE - 21 feb 17 kl. 05:54

Långt straff för köp av nio kilo amfetamin

En man har dömts till långt fängelsestraff för grova narkotikabrott som skett i Lojo. Mannen köpte amfetamin i Holland och hade även narkotika hemma. Mannen reste i Europa våren 2015 och träffade då en person som han kom överens om att köpa narkotika av.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 17:37

Förvarade sju kilo amfetamin i kolonistuga

MALMÖ I kolonistugan vid Jägersro förvarades över sju kilo amfetamin.
Men den 4 januari i år avslöjades allt.
Nu står en 35-årig man åtalad för grovt narkotikabrott.

Skånskan - 05 apr 19 kl. 16:30

Passagerare gömde 31 kilo amfetamin i bil

lernacken För två veckor sedan stoppades en bil på Lernacken vid bron sedan Tullen tyckt att en av passagerarna uppträtt misstänksamt.
När de sökte igenom bilen förstod de varför. Gömt i ett lönnutrymme låg nästan 32 kilo amfetamin och drygt 1,7 kilo kokain.

Kristianstadsbladet - 14 nov 11 kl. 18:02

Greps med åtta kilo amfetamin

En 30-årig man har gripits i Danmark misstänkt för att ha smugglat in åtta kilo amfetamin i landet. Mannen greps på tåget till Sverige, vilket tros ha varit målet för knarkpartiet.
En 30-årig man har gripits i Danmark misstänkt för att ha smugglat in åtta kilo amfetamin i landet.

UT - 17 jul 13 kl. 11:51

Togs med tre kilo amfetamin på riksväg 40

Två personer greps på riksväg 40 i Ulricehamn i början av maj. De hade just plockat upp amfetamin värt miljonbelopp i skogen vid Jära och åtalas nu båda för grovt narkotikabrott. Polisen hade en tid spanat på den man som tillsammans med en kvinna den 9 maj greps på riksväg 40 i Ulricehamn.

Skånskan - 21 mar 18 kl. 05:00

Gömde 25 kilo amfetamin

MALMÖ När bilen stoppades vid Lernacken uppgav föraren att han var på väg till Sverige för att titta på fotboll.
Men tulltjänstemännen blev misstänksamma.
Gömt i tröskellådorna hittades närmare 25 kilo amfetamin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.