Aftonbladet > Nyheter

Monday, 28 September, 13:24

Aftonbladet - 14 nov 11 kl. 17:37

Emil vädjade 13 gånger om hjälp
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Emil, vädjade13 , gångerom , hjälp
Kristianstadsbladet - 18 sep 13 kl. 17:58

Sköterska får behålla legitimationen


Den sjuksköterska som nekade 23-årige Emil Linnell ambulans får behålla sin legitimation.Socialstyrelsen ansåg att sjuksköterskan varit grovt oskicklig i sitt arbete och ville dra in legitimationen. Men nu har i stället Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd, HSAN, beslutat att ge honom en prövotid på tre år, skriver tidningen Vårdfokus.

BT - 18 sep 13 kl. 18:00

Sköterska får behålla legitimationen

Den sjuksköterska som nekade 23-årige Emil Linnell ambulans får behålla sin legitimation. Socialstyrelsen ansåg att sjuksköterskan varit grovt oskicklig i sitt arbete och ville dra in legitimationen. Men nu har i stället Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd, HSAN, beslutat att ge honom en prövotid på tre år, skriver tidningen Vårdfokus.

Kristianstadsbladet - 11 mar 13 kl. 06:18

SOS-sjuksköterska i hovrätten


På måndagen inleds rättegången i Svea hovrätt mot en sjuksköterska på SOS Alarm som vägrade skicka en ambulans till en döende man.Den 30 januari 2011 ringde Emil Linnell, 23, till SOS Alarm från sitt hem i södra Stockholm. Han hade svimningskänsla, smärtor och svårt att andas.

BT - 11 mar 13 kl. 18:59

Sjuksköterska som nekande döende man en ambulans i hovrätten

På måndagen inleddes rättegången i Svea hovrätt mot en sjuksköterska på SOS Alarm som vägrade att skicka en ambulans till en döende man. Åklagaren har valt en delvis annan taktik och lagt till framkallande av fara för annan som alternativ brottsrubricering. ?

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 13 kl. 10:29

Dom mot SOS-sjuksköterska skjuts upp

I dag skulle Svea hovrätt ha levererat sin dom mot den SOS-sjuksköterska som vägrade att skicka en ambulans i det uppmärksammade fallet med 23-årige Emil Linnell. Men domen skjuts fram till den 11 april. Linnell ringde i januari 2011 upprepade gånger till SOS Alarm och vädjade om ambulans, men fick ingen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.