Realtid > Ekonomi

Sunday, 07 March, 10:08

Realtid - 14 nov 11 kl. 17:21

Lundblad kritisk mot KPMG:s anmälanRoschier-delägaren beskriver KPMG:s nya jävsanmälan som ett otillåtet överklagande..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
KPMG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lundblad, kritiskmot , KPMG:s, anmälan
Nerikes Allehanda - 18 okt 13 kl. 18:38

Polischef kritisk till oskriven anmälan

Emelies anmälan om ofredande är fortfarande inte upprättad av polisen. Nu kräver utredningschefen besked av de ansvariga inom myndigheten..

Barometern - 11 dec 13 kl. 14:37

Ny anmälan mot antistressmetod i skolan

Ytterligare en anmälan har gjorts mot Oskarshamns kommuns antistressmetoder i skolan och Drömmen om det goda. Skolinspektionen tog i slutet av november emot en anmälan gällande Oskarshamns kommun och organisationen Drömmen om det goda, som kommunen köpt utbildning av. Anmälaren skriver att den är kritisk till att skolbarnen genom heliga hälsningar, yoga och qigong pressas in i en vidskepelsevärld.

Trelleborgs Allehanda - 09 mar 13 kl. 06:40

Skola granskas efter anmälan från pappa

En elev på en skola i Trelleborgs kommun hotades av en annan elev och kände sig så rädd att hans föräldrar höll honom hemma. Pappan till den hotade eleven riktar skarp kritik mot skolans agerande. Nu ska händelsen granskas av skolinspektionen.

Expressen - 09 maj 17 kl. 10:17

Granqvist kritisk till anmälan av Kennedy

20 dagar efter att Örebro spelat mot AFC Eskilstuna tog det svenska fotbollsförbundet emot en anmälan mot Kennedy Igboananike.  Han som skickade anmälan var riksombudet Artur Ogelid. Nu sågas hela händelsen av C More-profilen Lasse Granqvist på Twitter.

Världen Idag - 21 dec 19 kl. 18:00

Anmälan av hbtq-kritisk präst läggs ner

I somras anmäldes prästen Jan-Åke Karlsson till domkapitlet på grund av en insändare i Bohusläningen, där han varnade för könskirurgi och att låta barn och unga delta i pridefirande. Nu har domkapitlet beslutat lämna anmälan utan åtgärd..

Expressen - 27 feb 19 kl. 07:52

Bill Browder: Anmälan mot Swedbank ”inom snar framtid”

Problemet med rysk penningtvätt är betydligt större än Swedbank och Danske Bank, enligt finansmannen Bill Browder.Han utlovar en anmälan mot Swedbank inom kort och är samtidigt kritisk mot europeiska myndigheters arbete mot penningtvätt..

Realtid - 22 dec 16 kl. 00:00

FAR är kritisk till anonyma anmälningar av revisorer

Var femte anmälan till Revisorsnämnden saknar underskrift. Det skriver Revisionsvärlden. Generalsekreteraren i FAR vill sätta stopp för de anonyma anmälningarna..

Aftonbladet - 14 jul 14 kl. 11:29

Domaren kritisk mot polisens anmälan

"Stor olycka som polisen ställt till med".

Realtid - 14 nov 14 kl. 11:20

Revisorsnämnden avskriver ny KPMG-anmälan

Anonym anmälare krävde ny granskning av HQ-revisor efter medieavslöjande..

Trelleborgs Allehanda - 18 jan 14 kl. 15:46

"Farmen" anmäls till granskningsnämnden


Dokusåpan "Farmen" i TV4 har blivit anmäld till myndigheten för radio och tv efter veckans avsnitt. Anledningen är ett inslag där deltagaren Sandra Ankarstrand hånas för sin vikt. Hon kallas bland annat för "fet" och "stor jävla kloss", och filmas när hon börjar gråta i programmet.

Kristianstadsbladet - 18 jan 14 kl. 15:46

"Farmen" anmäls till granskningsnämnden


Dokusåpan "Farmen" i TV4 har blivit anmäld till myndigheten för radio och tv efter veckans avsnitt. Anledningen är ett inslag där deltagaren Sandra Ankarstrand hånas för sin vikt. Hon kallas bland annat för "fet" och "stor jävla kloss", och filmas när hon börjar gråta i programmet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.