SVT > Videos

Monday, 28 September, 23:08

SVT - 14 nov 11 kl. 16:48

Umeå kommun bryter med CaremaUmeå kommun sparkar ut vårdföretaget Carema Care. Kommunen vill inte medverka till att skattepengar hamnar som vinster hos utländska riskkapitalister..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Carema, Carema Care

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Umeå, kommun, brytermed , Carema
Västerbottens Folkblad - 18 mar 13 kl. 12:41

Umeå kommun bryter mot lagen

Umeå kommun registrerar fortfarande dementa personer trots att detta inte längre är tillåtet, enligt Datainspektionen. Kommunerna som ertappats är, förutom Umeå, även Uppsala och Älvsbyn. [...

Västerbottens Folkblad - 26 feb 16 kl. 19:06

Umeå FC-spelare bryter kontrakt

Christopher Milde lämnar Umeå FC och återvänder till sin moderklubb. 23-årige Christoffer Milde kom till Umeå efter säsongen 2014 från sin dåvarande klubb Anundsjö. Milde skrev på ett tvåårskontrakt, men förra säsongen förstördes av skador.

Västerbottens Folkblad - 25 nov 16 kl. 17:31

Guldfavorit bryter med coachen

Obesegrade guldfavoriten Umeå Udominate Basket bryter med coachen Tamara Ruzic. – Hon ska inte träna eller leda laget något mer den här säsongen, säger klubbens general manager Oscar Stenberg. När Udominate Baskets spelare återsamlades till efter ligans landslagsuppehåll för en första lagträning på fredagen fanns inte head coach Tamara Ruzic på plats.

Västerbottens Folkblad - 31 jan 17 kl. 10:12

Lämnar Umeå BSKT

Umeå BSKT får avsluta säsongen utan importspelaren som bryter sitt kontrakt. Det är amerikanske guarden Gerald Williams som bryter sitt kontrakt med Umeå BSKT och åker hem. Gerald Williams spelade 16 matcher för Umeå BSKT.

YLE - 27 maj 15 kl. 04:37

Umeå kan bli miljöhuvudstad

För andra året i rad är Umeå med i kampen om att bli Europas miljöhuvudstad. Nu har Umeå kommun siktet inställt på huvudstadsåret 2017. I flera år har Umeå satsat på att bli en hållbar kommun men det är först på senare tid som arbetet intensifierats.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 12 kl. 10:59

Umeå bryter med testföretag

Umeå kommun har avslutat samarbetet med företaget Personalpartner vars kritiserade personlighetstester har använts på kommunens medarbetare. Anställda har, enligt Västerbottens-Kuriren, bland annat fått svara på frågor om sin avföring och sitt sexliv. Enligt kommunen har elva personer genomfört testet, som var frivilligt..

Västerbottens Folkblad - 10 dec 18 kl. 17:29

[PLUS] ”Bryter inte mot några lagar”

Umeå kommun säljer tobak på färjeterminalen i Holmsund, via ett delägt dotterbolag. Umeå....

YLE - 29 aug 13 kl. 08:46

Projekt ska öka turismen mellan Vasa och Umeå

Vasek och Umeå kommun startar projekt för att höja turismvolymerna mellan städerna. Även om Wasaline nu trafikerar mellan Vasa och Umeå vet turisterna ändå inte vad som finns på andra sidan Kvarken. Det ettåriga projektet startar nu med sikte på att öka turisterna både i Vasa och Umeå under vintern och nästa sommar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Umeå kommun kräver Erik, 17, på en halv miljon i skadeståndFacebook-grupp

Nyheter24 har tidigare skrivit om Erik Sundqvist, 17, som hackade sig in i Umeå kommuns it-system för att visa på brister. Han dömdes då till 35 timmars samhällstjänst.Nu kräver Umeå kommun även en halv miljon kronor i skadestånd.

Cornucopia - 10 apr 15 kl. 13:45

Umeå kommun förbjuder Försvarsmakten på nationaldagen

"Gud och soldaten vördar vi
när i tider av fara de står oss bi.
När faran är borta och fyllda är faten,
då glömma vi Gud och förakta soldaten." - svensk tolkning av brittisk text från belägringen av Gibraltar 1779 - 1783, inristad i en murRasistiska Umeå kommun förbjuder i ett fall av missriktad rasism Försvarsmakten att deltaga vid nationaldagsfirandet på Gammlia i kommunen.

YLE - 20 mar 15 kl. 04:30

Bussbolag applåderar Umeås beslut

Umeå kommun fortsätter bevilja dispens för de smutsigare turistbussarna från Finland året ut. Det underlättar för oss under högsäsong, säger Kenneth Svanbäck på Ingves & Svanbäck AB. Det fanns inget politiskt beslut om att de smutsigare turistbussarna från Finland inte längre skulle kunna besöka Umeå centrum från och med årsskiftet 2014/2015.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.