Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 20 September, 20:08

Helsingborgs Dagblad - 14 nov 11 kl. 16:30

Frias i rätten efter immig bilfärdEn regnig dag i början av juni skulle den 82-åriga kvinnan ut på bilfärd. Innan hon körde ut från tomten torkade hon av rutorna. Men strax efter att hon påbörjat färden kom en ny regnskur.Vindrutetorkarna orkade inte med och i tingsrätten har kvinnan berättat att regnet la sig som en beläggning på vindrutan.En annan trafikant blev vittne till kvinnans framfart på Östergatan och Österleden..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Östergatan, Österleden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Friasi , rättenefter , immig, bilfärd
YA - 19 okt 18 kl. 14:33

Rätten friar bilförare med falskt körkort

En man i 20-årsåldern frias av Ystads tingsrätt från olovlig körning och brukande av falsk urkund. Mannen visste helt enkelt inte att hans internationella körkort var ogiltigt i Sverige..

Expressen - 20 sep 13 kl. 08:34

Dödades och brändes inne ? de åtalade frias

UDDEVALLA. De två män, 22 och 34 år gamla, som stått åtalade för mord och mordbrand i samband med en brand i ett hus utanför Uddevalla i oktober i fjol frias. Hovrätten har kommit fram till samma bedömning som tingsrätten.

SvD - 16 jun 14 kl. 11:07

Våldtäktsanklagad frias av hovrätten

Det var en våldtäkt, men mannen hade inget uppsåt att begå något brott och därför ska han frias. Hovrätten fastställer den kontroversiella domen från Lunds tingsrätt i vintras..

Skånskan - 01 dec 16 kl. 17:58

Dna-spår räckte inte – man frias

Skurup En 25-årig mans blod kopplades till brottsplatsen och han åtalades för att ha utfört skadegörelse på två privatpersoners bilar.
Men Ystad tingsrätt friar mannen. ERWP.

DN - 11 sep 18 kl. 11:48

Högerextrema frias för att ha försökt hindra Prideparad

Tolv högerextrema män som hindrat Pride-deltagare och ropat ”skydda barnen från pervofestivalen” frias. Tingsrätten anser inte att paraden kan ses som en allmän sammankomst i lagens mening. – Tingsrätten har skrivit domen på ett bra sätt, men jag har såklart noterat punkten om att det handlar om en ålderdomlig skrivning, säger åklagaren Daniel Suneson till Nyhetsbyrån Siren.

Expressen - 22 nov 13 kl. 11:28

Par åtalades för 25 år gammalt mord - frias

Det par i 60-årsåldern som tidigare åtalats för det 25 år gamla mordet på Jan Kjellgren frias.Tingsrätten anser att mannen uppsåtligen dödade 43-åringen, men att det rörde sig om dråp, inte mord.Därför är brottet preskriberat..

Kristianstadsbladet - 08 okt 14 kl. 11:10

Arrestvakt frias i uppmärksammat mål


En vakt åtalats för att ha slagit en berusad man i arrestintaget i Mölndal frias. Hovrätten för västra Sverige fastställer tingsrättens dom.Vakten anklagades för ofredande alternativt tjänstefel sedan han enligt en kollega slagit en intagen med knuten näven och skrikit "vad gör du din jävel" när den berusade mannen spottade på golvet.

BT - 08 okt 14 kl. 11:10

Arrestvakt frias i uppmärksammat mål

En vakt åtalats för att ha slagit en berusad man i arrestintaget i Mölndal frias. Hovrätten för västra Sverige fastställer tingsrättens dom. Vakten anklagades för ofredande alternativt tjänstefel sedan han enligt en kollega slagit en intagen med knuten näven och skrikit "vad gör du din jävel" när den berusade mannen spottade på golvet.

SvD - 08 okt 14 kl. 11:10

Arrestvakt frias i uppmärksammat mål

En vakt åtalats för att ha slagit en berusad man i arrestintaget i Mölndal frias. Hovrätten för västra Sverige fastställer tingsrättens dom..

ÖstersundsPosten - 29 okt 15 kl. 20:21

Lastbilschaufför frias – tingsrätten tvekar över polismans hastighetsmätning

Det var i somras som en man i 50-årsåldern körde lastbil på länsväg 87 i höjd med Bringåsen. En polis på motorcykel mätte då upp mannens hastighet till 149 kilometer i timmen. Hastighetsgränsen var 100 kilometer i timmen vid den aktuella platsen.

Skånskan - 30 apr 19 kl. 12:31

Frias från människorov men döms för stöld

STAFFANSTORP De unga pojkar, några bara 17 år, som åtalats misstänkta för bland annat rådhusinbrottet i Staffanstorp, narkotikabrott, olovlig körning och människorov med mera fick sin dom på tisdagen.
Åtalet om människorov gick inte att styrka.Två av de åtalade ungdomarna döms för stöld i rådhuset.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.