Aftonbladet > Nyheter

Friday, 25 September, 05:44

Aftonbladet - 14 nov 11 kl. 15:46

?Tror det handlar om enskilda fall?Reinfeldt om vrdskandalen.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trordet , handlarom , enskilda, fall
Skånskan - 22 apr 17 kl. 10:00

”Det handlar om fall jag inte kunnat släppa”

TV I tisdags var det premiär för Leif GW Perssons nya tv-program, GW:s mord. 1,1 miljoner tittare såg första avsnittet om Linda Chen från Falun som försvann en vecka före sin bröllopsdag 2009. Nästa avsnitt tar upp det omtalade styckmordet på Catrine da Costa.

YLE - 17 aug 16 kl. 15:49

Sipilä om brevprotesten: "Det är klart att man berörs av enskilda fall"

Det är upp till Inrikesministeriet att avgöra om det finns orsak att ändra på Finlands asyllinje, säger statminister Juha Sipilä (C). Idag kommenterade Sipilä för första gången den brevprotest som syftar till att ändra på Finlands asylpolitik. - I breven lyfter man fram enskilda fall, som man inte kan kommentera.

NSD - 24 mar 11 kl. 22:34

"Jag kan inte kommentera enskilda fall"

Daniel Nilsson, enhetschef för mobila stödteamet i Luleå kommun, har ingen kommentar till Karl-Erik Eklunds historia.- Jag kan inte kommentera enskilda fall, säger han..

YLE - 15 jan 15 kl. 17:22

"Enskilda fall ska inte överskugga åratal av forskning"

Hur mycket påverkar utomstående intressen såsom ekonomisk vinning forskningsresultat? Hur mycket påverkar forskarna själva och hur mycket påverkar journalisterna det som lyfts fram ur forskningsrapporter?
Auditoriet var fullt.

DI - 24 jul 18 kl. 16:41

Storblankare tror på ytterligare fall för kedjans aktie efter svaga rapporten

Sportkedjan har rasat på börsen de senaste dagarna efter en svag rapport.  Nu vittrar storblankaren Connor Clark & Lunn Investment Management ytterligare fall och andelen blankat kapital i bolaget slår rekord. .

SR - 23 feb 11 kl. 04:10

Oppositionsgrupp tror på Kadaffis fall

Den största politiska oppositionsgruppen i Libyen, NFSL, följer spänt utvecklingen i landet. I 30 år har gruppen tvingats arbeta i exil, men tror nu att tiden är räknad för Muammar Kadaffis regim..

Expressen - 06 jul 18 kl. 09:21

Köpare tror på fortsatta fall i bostadspriserna

Det är fortfarande "köparnas marknad" när det gäller bostäder. Åtminstone om köparna själva får gissa bostadsprisernas utveckling.En övervikt av köparna tror på sjunkande priser framöver, enligt Hemnets köpbarometer.

YLE - 07 feb 17 kl. 08:45

Asylsökande: Migrationverket tror inte att jag är homosexuell

Allt fler av medlemmarna i huvudstadsregionens organisation för sexuella minoriteter, Heseta, har fått avslag på sina asylansökningar. Migrationsverket tror inte att männen är homosexuella. Yle Huvudstadsregionen har fått ta del av två beslut.

YLE - 07 feb 17 kl. 08:45

Asylsökande: Migrationsverket tror inte att jag är homosexuell

Allt fler av medlemmarna i huvudstadsregionens organisation för sexuella minoriteter, Heseta, har fått avslag på sina asylansökningar. Migrationsverket tror inte att männen är homosexuella. Yle Huvudstadsregionen har fått ta del av två beslut.

SVT Debatt - 12 feb 14 kl. 11:58

Rasism är mer än enskilda incidenter

ANTIRASISM Samhället missgynnar utrikes födda. Hur många ”enskilda” fall av rasism och diskriminering ska behöva äga rum innan vi kan kalla det strukturellt? Bawar Ismail påstod i en artikel på SVT Debatt att samhället inte styrs av rasistiska strukturer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.