Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 20 September, 20:08

Affärsvärlden - 14 nov 11 kl. 13:24

Staterna som lånar mestGrekland och Italien har stora problem med sina stora statsskulder. De ligger dock i lä när det gäller statskuld i procent av BNP. Här är skuldtoppens 20-i-topp..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Italien, BNP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Staternasom , lånar, mest
HBL - 21 aug 12 kl. 16:20

Rapport: Finland är världens mest lyckade stat

Enligt en internationell jämförelse skulle Finland vara världens mest lyckade stat. I Finland är risken för konflikter och hotet att staten faller sönder och samman minst. Rapporten FSI som bedömer staters stabilitet görs årligen och av de 178 länder som är med i den internationella jämförelsen är det endast Finland som får betyget "på mycket stadig grund.

Sydsvenskan - 26 mar 14 kl. 05:30

M hyllar EU:s frihandel men FP svärmar mest

”Vi tror på Europa”, står det på den blå skylten som Fredrik Reinfeldt håller upp. Det är två månader till EU-val och Moderaterna presenterar sin kampanj.”Rysslands agerande i Ukraina påminner om varför det europeiska samarbetet finns – och vad som är alternativet”, säger statsministern med en allvarlig rynka i pannan.

DalaDemokraten - 14 apr 15 kl. 15:25

Våldsförbudet tjänar Sverige

FN-stadgan (1945) har syftet att rädda kommande släktled undan krigets gissel. Grundbulten var därför artikel 2(4)med det generella våldsförbudet. Artikeln är en folkrättslig norm, jus cogens, det vill säga en rättsregel som är absolut och tvingande och som staterna inte kan göra avsteg från ens genom överenskommelser..

SvD - 14 mar 11 kl. 00:37

Indien importerar mest vapen

Indien är världens största vapenimportör, men staterna i Mellanöstern och Nordafrika har blivit lönsamma marknader för vapenexportörerna. Sverige är världens tionde största vapenexportör, enligt....

SR - 14 mar 11 kl. 01:10

Indien köper mest vapen

Indien är sedan fem år världens största vapenimportör, men ökade spänningar och vinster från olje- och gasindustrin har lett till att staterna i Mellanöstern och Nordafrika blivit lönsamma marknader för vapenexportörerna..

Nyan - 01 feb 18 kl. 11:22

President Niinistö tillträder idag-här kan du läsa hela hans tal

Idag, 1 februari, tillträder Sauli Niinistö som president för Finland.
Här nedan kan du läsa hela talet han planerar att hålla idag efter klockan 12.25: Ärade fru talman, bästa representanter för Finlands folk!

SVT Debatt - 02 okt 13 kl. 13:00

Homeland legitimerar kriget mot terrorismen

SÄSONGSSTARTEN AV HOMELAND Den hyllade tv-serien Homeland följs av en hel västvärld och åtminstone en president. Samtidigt bygger seriens dramaturgi på att befästa islamofobiska föreställningar. Det är problematiskt när SVT ger utrymme åt populärkultur som hyllar inskränkningar av mänskliga fri- och rättigheter, och skurkarnas ledmotiv är reciterade koranverser, skriver religionsforskaren Per-Erik Nilsson.

Nerikes Allehanda - 22 jun 16 kl. 16:21

En dårskapens international!

I dag folkomröstar Storbritannien om sitt medlemskap i EU. Britterna har all rätt att bestämma om de vill vara med i EU eller inte. Men folkomröstningen är en del av en våg av inskränkt nationalism.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 22:31

Malbas kunde inte utmana Nässjö

BASKET Malbas kammade noll i fredagens hemmapremiär. Det blev klar förlust med 68-78 mot Nässjö i Basketligan.
– Grabbarna fajtades bra, men det räcker inte bara att göra det, suckar hemmacoachen Henrik Svensson.

Skånskan - 28 jun 19 kl. 18:55

Många osäkra kort i MFF

FOTBOLL På söndag drar MFF:s intensiva sommarsäsong igång på allvar. Det väntar klassikermöte med AIK på Friends arena i Solna.MFF:s lagledning valde att stänga fredagens träning, och bara representanter från media får se den första kvarten av lördagens träning som sedan också stängs.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.