DI > Ekonomi

Thursday, 24 September, 10:23

DI - 14 nov 11 kl. 12:20

Grodan bakom Husqvarna-stoppetEtt uttalande i media av Husqvarna-chefen Hans Linnarson som ligger bakom att handelsstoppades p mndagen. Hr r informationsgrodan som sannolikt fick brsen att hoppa till..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grodan, bakom, Husqvarna-stoppet
DI - 14 nov 11 kl. 13:47

Husqvarna: Stoppet en överraskning

Stockholmsbörsens beslut att stoppa handeln i Husqvarna-aktien tog gräsklipparjättens ledning på sängen. Det kom som en överraskning säger informationschefen Boel Sundvall till di.se..

Cornucopia - 12 nov 15 kl. 13:37

Uppgifter: IT-angrepp bakom ICA-stoppet

Enligt interna uppgifter var haveriet för ICA:s order- och logistiksystem i helgen en IT-attack. 
ICA:s haveri i helgen ledde snabbt till tomma färskvaruhyllor i större butiker, samt slut även på en del populärare varor med högre hållbarhet. I vanligt ordning drabbades större Maxi- och Kvantumbutiker hårdast.

Expressen - 14 feb 17 kl. 12:04

De verkliga orsakerna bakom Ivanka-stoppet

Allt fler varuhus väljer att ta bort Ivanka Trumps produkter ur sitt sortiment.Butikerna uppger att försäljningen tappat rejält den senaste tiden – men det håller inte presidentdotterns bolag med om.Men samtidigt har varken butikerna eller Trump-bolaget gått med på att redovisa sina resultat, skriver CNN.

GöteborgsPosten - 20 apr 15 kl. 14:09

Misstänkt sabotage bakom tågstopp

Signalfel och strömlösa ledningar orsakade stora störningar i tågtrafiken i Stockholmsområdet och i Östergötland.Sabotage misstänks ligga bakom stoppet i Östergötland..

NT - 11 mar 13 kl. 11:43

Ingen läcka bakom översvämningen

Det är inte klart var stoppet eller brottet uppstått i avloppsröret på Finspångsvägen. Stora mängder sand gör att man inte kan filma i röret..

BT - 11 apr 14 kl. 15:05

Uppdatering bakom Swedbank-haveri

En rutinmässig uppdatering hos Swedbank gick fel och gjorde att bankens kunder under sex timmar natten mot fredagen varken kunde använda onlinetjänster eller bankkort. – Vi måste säkerställa att det inte upprepas, säger Swedbanks presschef Anna Sundblad. Exakt vad som gick fel på torsdagskvällen är inte utrett än.

Nerikes Allehanda - 17 maj 15 kl. 14:58

Nedriven ledning bakom tågstopp

Just nu är det stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm. Stoppet påverkar bland annat trafikanter i Örebro län..

SN - 22 okt 15 kl. 08:59

Stöld bakom tågstopp

Tågtrafiken på södra stambanan rullar åter efter stoppet mellan Norrköping och Linköping..

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 17 kl. 17:05

Trump till Giuliani: Gör stoppet lagligt

Inreseförbudet till USA har inget med religion att göra, enligt Donald Trump. Men en av hans närmaste rådgivare säger att ett stopp för muslimer in i landet var ursprungstanken bakom direktivet. USA:s president Donald Trump har förnekat att inreseförbud.

Sydsvenskan - 30 jan 17 kl. 17:05

Trump till Giuliani: Gör stoppet lagligt

Inreseförbudet till USA har inget med religion att göra, enligt Donald Trump. Men en av hans närmaste rådgivare säger att ett stopp för muslimer in i landet var ursprungstanken bakom direktivet. USA:s president Donald Trump har förnekat att inreseförbud.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.