Aftonbladet > Nyheter

Monday, 25 January, 14:46

Aftonbladet - 14 nov 11 kl. 11:59

"Jag accepterar inte häkte"Anders Behring Breivik i rätten idag.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Behring Breivik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag accepterarinte , häkte
Skånskan - 17 maj 16 kl. 11:47

”Vi accepterar inte att man beter sig så”

Eslöv Skriftlig varning, samtal med föräldrarna och en tydlig markering att beteendet var oacceptabelt.
Det blir Bergaskolans svar till de åtta elever som uppförde sig så illa under teaterföreställningen ”Männen med rosa triangel” i måndags att skådespelarna valde att bryta.Riksteaterns föreställning om situationen för homosexuella män i nazisternas koncentrationsläger har hyllats på sin turné genom Sverige.

Expressen - 17 jul 18 kl. 20:44

Donald Trump vänding – "accepterar" underrättelsetjänstens slutsats

Efter gårdagens möte mellan Donald Trump och Vladimir Putin kommer ett nytt besked från den amerikanska presidenten: Han "accepterar" underrättelsetjänstens slutsats att Ryssland försökte påverka det amerikanska presidentvalet 2016, skriver Reuters..

Kristianstadsbladet - 09 apr 14 kl. 06:00

Pastor försökte sälja falska Hirst


Kevin Sutherland, en 46-årig pastor från Florida, erbjöd auktionshuset Sotheby's att sälja en av hans målningar av den berömde brittiske konstnären Damien Hirst.Sedan försökte han sälja fem Hirst-verk till en man för motsvarande 1,2 miljoner kronor. Det var bara det att den tänkte kunden var polis som jobbade under täckmantel och som kontaktats av Sotheby's eftersom den första tavlan var förfalskad.

BT - 09 apr 14 kl. 06:00

Pastor försökte sälja falska Hirst

Kevin Sutherland, en 46-årig pastor från Florida, erbjöd auktionshuset Sotheby's att sälja en av hans målningar av den berömde brittiske konstnären Damien Hirst. Sedan försökte han sälja fem Hirst-verk till en man för motsvarande 1,2 miljoner kronor. Det var bara det att den tänkte kunden var polis som jobbade under täckmantel och som kontaktats av Sotheby's eftersom den första tavlan var förfalskad.

Skånskan - 25 feb 16 kl. 11:00

Efter brevet: Åkesson (SD) besökte Sularpsfarmen

Södra Sandby Efter Nabil Fakhros öppna brev vill Sverigedemokraternas partiledare Jimmy Åkesson (SD) i december förra året besökte Åkesson på torsdag förmiddag Sularpsfarmen i Södra Sandby. Nabil Fakhro, som driver Sularpsfarmen i Södra Sandby, lade den 18 december förra året ut ett brev till SD-ledaren på farmens Facebooksida. Han bad Jimmie Åkesson att reflektera över att många invandrare på olika sätt bidrar till Sveriges välstånd genom hårt arbete, konstaterade att hat föder hat medan kärlek föder kärlek, samt bad Jimmie Åkesson att komma och besöka farmen för att ”få nya infallsvinklar på att integration verkligen är en tillgång och inte tvärtom”.

Nya Wermlands Tidningen - 27 jul 16 kl. 17:19

Vi accepterar inte polisbristen

När vi växte upp träffade vi ofta polisen i vardagen och bara det faktum att de var en del av samhällsbilden ingav trygghet. När vi gick hem från affären, åkte på semester eller lämnade cykeln i centrum oroade vi oss inte för att bli rånade, få inbrott eller få cykeln stulen..

YLE - 19 aug 16 kl. 14:42

Henriksson accepterar inte barnträdgårdlärarflytt

Anna-Maja Henriksson är besviken över beslutet att flytta utbildningen för barnträdgårdslärare till Vasa. - Jag kan inte acceptera det här beslutet. - Jag utgår ifrån att Åbo Akademis styrelse har beredskap att diskutera frågan.

Expressen - 14 nov 17 kl. 05:22

Han mördade Victoria, 19 – accepterar inte sitt straff

Timothy Kombrecht, 21, knivmördade sin flickvän Victoria, 19, och försökte bränna hennes kropp.Kombrecht fick 14 års fängelse och slapp livstid – men han vägrar acceptera sitt straff.Nu nekas han prövning i Högsta domstolen.

SmålandsPosten - 06 feb 18 kl. 09:26

Madsen i häkte fram till domen kommer

Mordmisstänkte Peter Madsen accepterar fortsatt häktning fram till att domen från Köpenhamns byret (tingsrätt) kommer. Han misstänks för mordet på den svenska journalisten Kim Wall.(TT).

Blekinge Läns tidning - 06 feb 18 kl. 09:26

Madsen i häkte fram till domen kommer

Mordmisstänkte Peter Madsen accepterar fortsatt häktning fram till att domen från Köpenhamns byret (tingsrätt) kommer. Han misstänks för mordet på den svenska journalisten Kim Wall.(TT).

Sydsvenskan - 06 feb 18 kl. 09:26

Madsen i häkte fram till domen kommer

Mordmisstänkte Peter Madsen accepterar fortsatt häktning fram till att domen från Köpenhamns byret (tingsrätt) kommer. Han misstänks för mordet på den svenska journalisten Kim Wall. Den senaste omhäktningen gällde fram till i dag, men försvarsadvokaten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.