DI > Ekonomi

Saturday, 19 September, 12:05

DI - 14 nov 11 kl. 09:51

Storägare har köpt i HusqvarnaHandelsstoppade Husqvarna har haft ett hårt åt på börsen och aktien har rasat 40 procent. Men storägaren Fredrik Lundberg har successivt ökat sitt innehav. Här är de största ägarna i bolaget..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Husqvarna, Fredrik Lundberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storägarehar , köpti , Husqvarna
Dalarnas tidningar - 13 maj 16 kl. 13:53

Stor risk för stuginbrott

En grästrimmer av märket Husqvarna och en av märket Colibri har stulits ur ett fähus i Korpholen i Leksand. Polisen uppmanar att fritidshus- och fäbodstugägare att se över låsen till sina stugor och ta hem stöldbegärligt gods eftersom många stuginbrott begås just under våren..

DalaDemokraten - 13 maj 16 kl. 13:53

Stor risk för stuginbrott

En grästrimmer av märket Husqvarna och en av märket Colibri har stulits ur ett fähus i Korpholen i Leksand. Polisen uppmanar att fritidshus- och fäbodstugägare att se över låsen till sina stugor och ta hem stöldbegärligt gods eftersom många stuginbrott begås just under våren..

Dagens PS - 16 jul 19 kl. 15:22

Global Gaming börsrusar och Boeing byter namn

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Spelbolaget får ny storägare – aktien rusar
Krisande Global Gaming har fått in en ny storägare – branschkollegan Betsson storköpet aktier i bolaget. Köpet är det första Betsson gjort i Global Gaming.

PrivataAffärer - 27 jul 20 kl. 05:59

Många insideraffärer i sommar

Flera så kallade insynspersoner har passat på att köpa eller sälja aktier i de bolag där de har en nyckelposition. Med öppna kort. Det framgår av Finansinspektions insynsregister och ägartjänsten Holdings.

PrivataAffärer - 03 jul 19 kl. 14:06

Swedbanks kunder köpte Ericsson

Swedbanks kunder gjorde tvärtemot Stefan Persson. När H&M:s storägare köpte aktier för 281 miljoner kr sålde Swedbanks kunder. Under förra veckan var H&M den aktie som såldes mest.

PrivataAffärer - 01 sep 20 kl. 04:00

Insiders som köpt eller sålt aktier efter rapporterna

Nyfosas blivande vd, Stina Lindh Hök, har köpt 43.000 aktier i bolaget, framgår av Finansinspektionens insynsrapportering. Aktieköpen gjordes till en snittkurs om 61,50 kr, framgår vidare, således en affär om totalt drygt 2,6 miljoner kr.

PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 11:26

Hernhag: Ett investmentbolag värt att behålla

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Investgubben: Jag har följt dina råd med investmentbolagen Bure, Investor och Latour. Utvecklingen har varit långt över förväntan. Bure har varit bäst.

DI - 18 feb 16 kl. 20:55

Volvos kultur oroar

Att bli vd för Autoliv, som är planen för Mikael Bratt, är inget tacksamt uppdrag. Aktieägarna har med åren vant sig vid en betydligt bättre avkastning än börssnittet. De senaste åren har Autoliv gett en totalavkastning på 107 procent jämfört med börsens 55 procent, enligt SIXRX.

Dagens PS - 30 apr 18 kl. 07:30

Börsveckan tipsar om köpvärd kvartett

Börsveckan ger köpråd för ABB, Bufab, Collector och Sobi i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Alfa Laval, Elekta och Husqvarna. Det har stormat kring kraft- och automationsbolaget ABB på senare tid med en stor klyfta mellan ledning och ägare.

PrivataAffärer - 25 mar 19 kl. 13:00

Nu kommer utdelningarna – här är alla datum

Mellan mars och maj väntas börsen dela ut hundratals miljarder till aktieägarna. Men när utdelningarna avskiljs sjunker förstås kurserna, vilket allt annat lika kan sätta press på index. Nordnets investeringscoach Alexander Gustafsson har räknat ut hur mycket avskiljda utdelningar teoretiskt sett påverkar indexet.

YA - 13 okt 14 kl. 06:30

Harry, 87, mot nya äventyr

Foto: Sprisse Nilsson
”En riktigt fin mc-sommar!” Harry Bendroth, 87, förmodligen Österlens äldsta knutte, sitter hemma i Simrishamn och summerar en mc-säsong som börjar gå mot sitt slut. Hittills i år har det blivit ungefär 100 mil med den pampiga retromaskinen på Skånes snirklande småvägar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.