Svenskbladet > Nyheter

Saturday, 23 March, 04:10

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Slog in dörr och bajsade på grannen efter arg lapp i brevlådan

Notera att denna artikel är satir:Granne med kriminell MC-klubb olycklig kombination i samband med Rix FM:s reklamkampanj ?arga grannen?.

Mitt i Bertil Waltersson frukost hördes ett fruktansvärt brak från hallen.
- Jag rusade dit och mötte två män med läderväst och en med t-shirten ?öl byggde denna vackra kropp?.
Läs mer på Svenskbladet
Läs mer om:
MC, Rix FM, Bertil Waltersson, Bertil, Waltersson, Bertils, Malmö, Laserturken, Aftonbladet, Per Lorentz, Reklamkampanj

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slogin , dörroch , bajsade, grannenefter , arg, lapp i brevlådan
Skånskan - 07 maj 18 kl. 15:17

78-åring slog granne blodig med kratta

HÖLLVIKEN En granfejd om en uppfart eskalerade och slutade med att en 78-årig Höllvikenbo slog sin 58-årige granne blodig med en kratta.
Nu åtalas mannen misstänks för grov misshandel.Gränsen mellan två villor i Höllviken ska under en tid varit ett ständigt trätoämne för en 78-årig man som anser att grannarna olovligen kör över på hans sida när de ska parkera sin bil.

NT - 01 jan 14 kl. 04:44

Slog sambon - och grannen

En 49-årig man slog först till sin sambo. Sedan slog han till grannen också..

BT - 04 sep 13 kl. 16:55

Man slog kvinna som ingrep i bråk

En Bollebygdsbo i 45-årsåldern har dömts till villkorlig dom med samhällstjänst. Det efter att ha misshandlat en kvinna som ingrep i ett bråk mellan honom och hans sambo. Han döms även att betala skadestånd med 8200 kronor till den misshandlade kvinnan som tidigare bodde granne med paret.

NSD - 22 feb 16 kl. 11:36

Grannen slog larm: "Var blod överallt"

Nu berättar grannen som slog larm om dramat på Tunastigen på söndagskvällen när en kvinna misshandlades svårt..

YLE - 16 jan 14 kl. 12:27

Grannen räddade vid brand i Karis

Två personer befann sig i småhuset som brann i Bäljars i Karis i går. Det var grannen på andra sidan av vägen som ringde nödcentralen då den hörde hjälprop från nedre våningen. Lågorna slog ut både från första och andra planets fönster.

DalaDemokraten - 01 jun 14 kl. 10:19

Misshandlade grannen

En man i 25 års åldern råkade i dispyt med grannen och slog först sönder grannens bil innan han började misshandla sin närmaste närboende. Polisen förhörde de inblandade. 25-åringen är misstänkt för både misshandel och skadegörelse.

Dalarnas tidningar - 01 jun 14 kl. 10:19

Misshandlade grannen

En man i 25 års åldern råkade i dispyt med grannen och slog först sönder grannens bil innan han började misshandla sin närmaste närboende. Polisen förhörde de inblandade. 25-åringen är misstänkt för både misshandel och skadegörelse.

BT - 25 nov 11 kl. 21:40

Fikade hos grannen - då slog tjuven till

En kvinna i Fristad upptäckte vid 20.30-tiden på fredagskvällen att hon hade haft inbrott i sin lägenhet. Inbrottet skedde då hon var över hos grannen för att dricka kaffe enligt polisen.

NT - 22 apr 14 kl. 12:09

Grannen: Ett 50-tal personer inblandade i bråket

– De slet varandra i håret, i kläderna. Slog varandra och försökte skydda personer ur sin egen familj, säger grannen Tommy Jonsson som blev vittne till bråket..

UT - 21 maj 14 kl. 11:51

Misshandlade granne och slog sönder bilar

En 26-årig man misshandlade hänsynslöst och oprovocerat sin granne för att därefter ge sig ut på parkeringen och slå sönder tio bilar. Nu döms han till fängelse i ett år och tre månader. Grannen har berättat i tingsrätten hur han satt och tittade på tv klockan halv tolv på kvällen den 3 april när det bankade på dörren.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.