Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 28 May, 17:07

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 11 kl. 07:46

Pengar för vatten i källarenTrelleborgs kommun har börjat betala ut skadestånd till de villaägare som drabbades av översvämningar i samband med ett kraftigt skyfall den 17 augusti 2010. Stora regnmängder på kort tid fick avloppsvatten att tränga upp genom toaletterna i flera villor så att golv och inredning förstördes..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pengarför , vatteni , källaren
Västerbottens Folkblad - 27 jan 19 kl. 18:52

Hundra hushåll utan vatten – ”Källaren är helt vattenfylld”

Boende i hyreshuset upptäckte att de inte hade något varmvatten och larmade. Det skulle då visa sig att pannrummet i källaren var helt vattenfyllt. Nu är omkring hundra hushåll utan vatten och ett flertal man arbetar med att försöka pumpa ut de meterhöga vattnet så att inte elnätet slås ut.

Expressen - 08 mar 18 kl. 19:18

Svårt skadad av skållhett vatten

En man i 55-årsåldern brännskadades allvarligt när han tog sig in genom ett källarfönster till en villa i Helsingborg och ramlade rakt ner i skållhett vatten.Källaren hade översvämmats av en sprucken fjärrvärmeledning."En allvarlig och tragisk händelse", säger ansvariga vid fjärrvärmeföretaget..

YLE - 10 aug 17 kl. 06:35

Höghuskällare i Borgå fylldes med vatten efter rörläckage

Räddningsverket fick rycka ut till ett höghus på Linnankoskigatan i Borgå på onsdagskvällen efter att ett rör i källaren sprungit läck. På onsdagen sysselsattes räddningsverket också av en eldsvåda i Borgå. Räddningsverket larmades till Linnankoskigatan 14 i Borgå strax innan klockan 20 på onsdagskvällen.

Skånskan - 01 nov 16 kl. 20:06

Varmare höstar tömmer Vombsjön på vatten

VRESSEL Vattendomen för Vombsjön är från 1969. Den styr hur mycket vatten som få tas ut ur sjön men är inte längre tillämplig på det klimat och de nederbördsförhållanden vi har idag.
Det anser Leif Nilsson, yrkesfiskare i Vombsjön.

BT - 20 maj 14 kl. 20:35

"Nio av tio gällde vatten i källaren"

Tre frågor till Jim Rolfsson, gruppchef på Länsförsäkringars larmcentral som fick ta emot många samtal om vattenskador efter måndagens skyfall. Fick ni många skadeanmälningar? – Ja.

Skånskan - 13 sep 19 kl. 06:00

De väntar ut bullret i källaren

Rydsgård En oklar väntetid råder för Trunnerups skytteförening just nu. Säsongen borde ha dragit igång men de måste vänta på att källaren torkar upp.
– Vi handlar upp vapen under tiden, berättar ordförande Jan-Åke Lindahl.

Barometern - 26 aug 14 kl. 06:50

Blött i källaren i kommunhuset

Efter flera år av återkommande översvämningar i kommunhusets källare vidtas nu åtgärder. I kommunhuset var längre tillbaka Hotell Linden en angelägenhet för många. I hotellets källare fanns många utrymmen som användes av hotellets gäster – exempelvis Lövsalen, som numera används av kommunorganisationen.

YLE - 23 okt 13 kl. 05:21

Ekenäs bibliotek får fortfarande in vatten

Den grundliga renoveringen av biblioteket i Ekenäs är nu klar. Men biblioteket får fotfarande in vatten i källaren. Staden tog emot det renoverade biblioteket i fredags.

GT - 25 okt 14 kl. 12:55

Familjen förkrossade – källaren under vatten

Räddningstjänsten har fått jobba hårt längs hela Västkusten. I Lindome, utanför Göteborg, har de bland annat fått hjälpa till med översvämmade källare. Familjen Alvin Kingston i Lindome finns bland de drabbade.

YLE - 08 jan 16 kl. 14:58

Hästar utan vatten på grund av fruset rör i Karis

Flera hushåll ser mardrömmar om frostsprängda rör och vattenledningar. Också djur kan få det svårt. Ett stall med 26 hästar vid Kyrksjön i Karis var utan vatten i dag.

Skånskan - 10 jan 17 kl. 16:36

Eslövs vatten behöver inte kokas

Eslöv Eslövsborna behöver inte längre koka sitt kranvatten.
Under seneftermiddagen hävde VA Syd sin rekommendation med undantag av Kungshult. ERWP.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

36 postboxar bröts upp i bostadshus

Ovanligt med poststölder i flerbostadshus..

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Två profiler uppmärksammas i Båstads nya rondell

Under torsdagen genomfördes den officiella invigningen av nya Köpmansgatan..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Norge öppnar för jobbresor från hela Norden

Från måndag den 1 juni kommer de som reser in i Norge på arbetsresor från de nordiska länderna inte längre att tvingas till tio dagars karantän. – Det är mycket viktigt för näringslivet, säger Norges näringsminister Iselin Nybø (Venstre) på den norska r.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Allt har inte gått bra. Nu krävs fördjupade samtal.

Fick myndigheterna inte regeringen att förstå?.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

E6 öppen igen efter krock i höjd med Hofterup

Två bilar krockade på E6 i höjd med Hofterup..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Dagens viktigaste nyheter

Detta har hänt i dag..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Polis får ökad rätt till kroppsvisitation

Polisen ska ha rätt att kroppsvisitera personer som tagits in till förhör. Syftet är att öka polisens säkerhet. – Det har funnits en juridisk osäkerhet kring huruvida man kan göra visitationer efter vapen till exempel, säger inrikesminister Mikael Dambe.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Man i 25-årsåldern skjuten i Falköping

En man i 25-årsåldern har skjutits i Falköping, skriver polisen på sin hemsida. Mannen uppges vara skottskadad men vid liv. Polisen har inte uppgifter om att några andra personer har skadats i samband med händelsen.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Skolöppning gav inte ökad spridning i Danmark

Beslutet att låta barn i Danmark återgå till sina skolor och förskolor har inte lett till en ökad virusspridning, enligt smittskyddsorganet Statens serum institut (SSI). Samma bedömning gör motsvarande myndigheter i Finland och läget där. – Man kan inte.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Uppgifter: PL återupptas 17 juli

Under Premier League-klubbarnas möte under torsdagen kom man bland annat fram till att ligan ska dra i gång igen den 17 juni med två matcher, skriver The Telegraph. Det är Manchester City och Arsenal samt Aston Villa–Sheffield United, som alla spelat en.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.