Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 03 June, 16:02

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 11 kl. 07:47

Kappahls försäljning minskarKlädkedjan Kappahls försäljning under september?oktober beräknas minska med 13 procent i jämförbara butiker, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Samtidigt beräknas bruttomarginalen sjunka med 4,5 procentenheter. VD Christian W Jansson skriver att konsumenterna är försiktiga och att utbudet inte tilltalar kunderna tillräckligt..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Kappahls, Christian, Jansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kappahls, försäljning, minskar
Affärsvärlden - 09 okt 19 kl. 07:59

Kappahls försäljning stiger - starkaste utvecklingen på tolv kvartal

Kappahl, som är på väg bort från börsen efter ett bud från Mellby Gård, redovisar en försäljningsökning i jämförbara butiker på 4,8 procent för det fjärde kvartalet..

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 11 kl. 08:46

Kappahls försäljning minskar

Modekedjan Kappahls försäljning har minskat med 13 procent i jämförbara butiker under perioden juni?juli jämfört med samma period i fjol. Rörelsemarginalen för det brutna räkenskapsåret, som slutar 31 augusti, beräknas därför bli cirka 5 procent, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

DI - 03 nov 15 kl. 15:27

Kappahls tillträdande vd vill se över kunderbjudanden

Kappahls tillträdande vd Danny Feltmann Espersen ser i första hand en potential i att förbättra kunderbjudandet med en ökad försäljning som följd. Ytterligare effektiviseringar kan också komma på tal, men som läget bedöms i dag inte i form av några större program..

Affärsvärlden - 10 okt 17 kl. 15:24

Så tror analytikerna om Kappahls rapport

Kappahls fjärde kvartal (juni-augusti) väntas bjuda på en fortsatt lönsamhetsförbättring, inte minst tack vare strukturåtgärder i Polen. Den tuffa klädmarknaden spås dock ha satt sina spår och lett till minskad försäljning i jämförbart butiksbestånd..

DI - 12 okt 17 kl. 05:41

Inför rapport: Bantat Polen spås lyfta Kappahls vinst

Kappahls fjärde kvartal (juni-augusti) väntas bjuda på en fortsatt lönsamhetsförbättring, inte minst tack vare strukturåtgärder i Polen. Den tuffa klädmarknaden spås dock ha satt sina spår och lett till minskad försäljning i jämförbart butiksbestånd..

PrivataAffärer - 19 dec 18 kl. 07:43

Kappahls resultat klart under förväntan

Kappahl redovisar ett rörelseresultat på 52 miljoner kronor för det första kvartalet (september-november) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019. Väntat var ett rörelseresultat på i genomsnitt 81,3 miljoner kronor, enligt Bloomberg News samanställning av tre analytikers estimat. Nettoomsättningen uppgick till 1.

Dagens PS - 19 dec 18 kl. 07:39

Kappahls resultat sämre än väntat

Klädkedjan Kappahl redovisar en omsättning i linje med förväntat under första kvartalet. Resultatet var lägre än väntat. Jämfört med föregående år sjönk vinsten.

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 12 kl. 07:52

Ökad försäljning för Kappahl

Försäljning och lönsamhet ökar. Kappahls ledning pekar på att åtgärderna som klädföretaget vidtagit fått effekt. Under perioden september?

BT - 12 aug 11 kl. 12:16

Kappahl rear när försäljning minskar

Modekedjan Kappahls försäljning har minskat med 13 procent i jämförbara butiker under perioden juni-juli jämfört med samma period i fjol. Nu förhandlar företaget med facket om att minska personalkostnaderna.
Rörelsemarginalen för det brutna räkenskapsåret, som slutar 31 augusti, beräknas därför bli cirka 5 procent, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Affärsvärlden - 02 dec 14 kl. 07:36

HR- och presschef minskar i Kappahl

Kappahls HR- och presschef ("VP HR&PR") Kajsa Räftegård sålde den 21 och den 24 november totalt 40.000 aktier i bolaget..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Moped inblandad i olycka i Båstad

En mopedolycka inträffade på Allevägen..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Rosengård först i Sverige med ”pappskallar”

När damallsvenskan startar om i slutet av juni är det tomma läktare som gäller. Därför har Rosengård tagit initiativet att införa publikläktarskyltar, så kallade "pappskallar", på Malmö IP. Planen är att supportrarna ska kunna ta en bild på sig själva s.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Olycka med moped och bil i Helsingborg

Räddningstjänst och ambulans larmades till Furutorpsgatan..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sojakorv får inte heta korv i Frankrike

Nu är det slut för namn som sojakorv och vegostek i Frankrike. En ny lag säger nämligen att vegetariska produkter inte längre får säljas med ord som vanligtvis förknippas med kött, skriver ATL. På EU-nivå finns redan lagskydd för att ord som mjölk och o.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

VM-rallyt i Finland ställs in

VM-rallyt i Finland 6-9 augusti ställs in på grund av osäkerheten kring coronapandemin. Det är den tredje deltävlingen som inte kan köras som planerat. Portugal och Kenya har sedan tidigare fått stryka sig från VM-kalendern medan Argentina och Italien f.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Besara tillbaka i Örebro SK

Nahir Besara återkommer till Örebro SK och allsvenskan. Det uppger Expressen och spelarövergången bekräftas av Örebro. Besara har stått utan kontrakt sedan han lämnade den cypriotiska klubben Pafos FC tidigare i år.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fängelse för svärdattack mot sambon och styvsonen

Påskmiddagen i Kullabygden slutade med grov misshandel..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hårt tryck på naturen under pandemin

Den pågående pandemin och det varmare vädret innebär ett ökande tryck på naturen. Så högt att Naturvårdsverket och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) gick ut med varningar under onsdagens presskonferens på Folkhälsomyndigheten. Ovanligt m.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

2 099 000 kronor blev priset när fastighet i Örkelljunga kommun bytte ägare

2 099 000 kronor fick den nya ägaren ge för tomten Åsljunga….

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

En buss kommer lastad – med studenter

Stolta anhöriga väntade på en industriparkering i Klippan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.