Opinionen.se > Opinion

Monday, 25 May, 20:11

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kappahls försäljning minskar
Klädkedjan Kappahls försäljning under september–oktober beräknas minska med 13 procent i jämförbara butiker, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Samtidigt beräknas bruttomarginalen sjunka med 4,5 procentenheter. VD Christian W Jansson skriver att konsumenterna är försiktiga och att utbudet inte tilltalar kunderna tillräckligt. "Besparingarna ser vi effekt av redan nu medan vårt erbjudande tar några månader att justera", skriver han..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Kappahls, Christian, Jansson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kappahls, försäljning, minskar
Affärsvärlden - 09 okt 19 kl. 07:59

Kappahls försäljning stiger - starkaste utvecklingen på tolv kvartal

Kappahl, som är på väg bort från börsen efter ett bud från Mellby Gård, redovisar en försäljningsökning i jämförbara butiker på 4,8 procent för det fjärde kvartalet..

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 11 kl. 08:46

Kappahls försäljning minskar

Modekedjan Kappahls försäljning har minskat med 13 procent i jämförbara butiker under perioden juni?juli jämfört med samma period i fjol. Rörelsemarginalen för det brutna räkenskapsåret, som slutar 31 augusti, beräknas därför bli cirka 5 procent, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 11 kl. 07:47

Kappahls försäljning minskar

Klädkedjan Kappahls försäljning under september?oktober beräknas minska med 13 procent i jämförbara butiker, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Samtidigt beräknas bruttomarginalen sjunka med 4,5 procentenheter.

DI - 03 nov 15 kl. 15:27

Kappahls tillträdande vd vill se över kunderbjudanden

Kappahls tillträdande vd Danny Feltmann Espersen ser i första hand en potential i att förbättra kunderbjudandet med en ökad försäljning som följd. Ytterligare effektiviseringar kan också komma på tal, men som läget bedöms i dag inte i form av några större program..

Affärsvärlden - 10 okt 17 kl. 15:24

Så tror analytikerna om Kappahls rapport

Kappahls fjärde kvartal (juni-augusti) väntas bjuda på en fortsatt lönsamhetsförbättring, inte minst tack vare strukturåtgärder i Polen. Den tuffa klädmarknaden spås dock ha satt sina spår och lett till minskad försäljning i jämförbart butiksbestånd..

DI - 12 okt 17 kl. 05:41

Inför rapport: Bantat Polen spås lyfta Kappahls vinst

Kappahls fjärde kvartal (juni-augusti) väntas bjuda på en fortsatt lönsamhetsförbättring, inte minst tack vare strukturåtgärder i Polen. Den tuffa klädmarknaden spås dock ha satt sina spår och lett till minskad försäljning i jämförbart butiksbestånd..

PrivataAffärer - 19 dec 18 kl. 07:43

Kappahls resultat klart under förväntan

Kappahl redovisar ett rörelseresultat på 52 miljoner kronor för det första kvartalet (september-november) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019. Väntat var ett rörelseresultat på i genomsnitt 81,3 miljoner kronor, enligt Bloomberg News samanställning av tre analytikers estimat. Nettoomsättningen uppgick till 1.

Dagens PS - 19 dec 18 kl. 07:39

Kappahls resultat sämre än väntat

Klädkedjan Kappahl redovisar en omsättning i linje med förväntat under första kvartalet. Resultatet var lägre än väntat. Jämfört med föregående år sjönk vinsten.

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 12 kl. 07:52

Ökad försäljning för Kappahl

Försäljning och lönsamhet ökar. Kappahls ledning pekar på att åtgärderna som klädföretaget vidtagit fått effekt. Under perioden september?

BT - 12 aug 11 kl. 12:16

Kappahl rear när försäljning minskar

Modekedjan Kappahls försäljning har minskat med 13 procent i jämförbara butiker under perioden juni-juli jämfört med samma period i fjol. Nu förhandlar företaget med facket om att minska personalkostnaderna.
Rörelsemarginalen för det brutna räkenskapsåret, som slutar 31 augusti, beräknas därför bli cirka 5 procent, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Affärsvärlden - 02 dec 14 kl. 07:36

HR- och presschef minskar i Kappahl

Kappahls HR- och presschef ("VP HR&PR") Kajsa Räftegård sålde den 21 och den 24 november totalt 40.000 aktier i bolaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.