Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 07 June, 05:46

Västerbottens Folkblad - 31 okt 11 kl. 07:39

Här finns trafikpolisen i veckanDen här veckan kommer trafikpolisen i länet att arbeta på utvalda platser. Det påpekas att kontroller även kan ske på andra ställen, utförda av annan polispersonal. Den här veckan kommer trafikpolisen i länet att arbeta på utvalda platser. Det påpekas ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här finns trafikpoliseni veckan
Magazin24 - 24 jan 12 kl. 13:39

Här spanar trafikpolisen

Trafikpolisen fortsätter jaga trafikförbrytare i Västmanlands län. I går var trafikpolisen på plats i Västra Mälardalen.
Trafikpolisen kommer i morgon onsdag att åter vara på plats i Västra Mälardalen för att kontrollera hastighet, bilbältesanvändning och nykterheten i trafiken.

Västerbottens Folkblad - 16 apr 12 kl. 12:18

Här finns trafikpolisen i veckan

Trafikpolisen i länet har kontroller på en rad platser i veckan. Trafikpolisen i länet har kontroller på en rad platser i veckan. Här är listan på vilka platserna är.

Magazin24 - 13 maj 13 kl. 08:44

Här står trafikpolisen i veckan - område för område

Under veckan får Västra Mälardalen besök av trafikpolisen vid tre tillfällen. Trafikpolisen gör besök i Västra Mälardalen under tre tillfällen kommande vecka. Västra Mälardalen innefattar Köping, Arboga och Kungsör.

Nyheter 24 - 05 apr 11 kl. 09:54

Trafikpolisen i kontroll: Vad fan håller du på med, idiot?


Stoppade 29-åring och skällde ut honom efter noter. Nu döms polismannen för förolämpning. GÖTEBORG.

Västerbottens Folkblad - 10 okt 11 kl. 10:42

Här finns trafikpolisen i veckan

Här finns trafikpolisen i länet under denna veckan. Polisens påpekar att övervakning kan ske på inte angivna platser plus att annan polispersonal också kan arbeta med trafikärenden. Här finns trafikpolisen i länet under denna veckan.

Västerbottens Folkblad - 17 okt 11 kl. 09:39

Här finns trafikpolisen i veckan

Trafikpolisen i Västerbotten meddelar att man kommer att finnas på följande platser under denna vecka. Trafikpolisen i Västerbotten meddelar att man kommer att finnas på följande platser under denna vecka. Måndag 17 oktober Allmän trafikövervakning Skellefteå.

Västerbottens Folkblad - 24 okt 11 kl. 07:59

Här finns trafikpolisen i veckan

Trafikpolisen i länet står på nedanstående platser under vecka. Ansvariga påpekar att också annan polispersonal kan jobba med trafikärenden. Trafikpolisen i länet står på nedanstående platser under vecka.

Västerbottens Folkblad - 07 nov 11 kl. 07:24

Här finns trafikpolisen i veckan

På nedanstående platser arbetar trafikpolisen i Västerbottens under denna vecka. Polisen påpekar att övervakning kan ske på andra platser plus att annan polispersonal vid behov arbetar med  trafikärenden. På nedanstående platser arbetar trafikpolisen i Västerbottens under denna vecka.

Västerbottens Folkblad - 14 nov 11 kl. 06:32

Här finns trafikpolisen i veckan

På nedanstående platser arbetar trafikpolisen i länet under denna vecka. På nedanstående platser arbetar trafikpolisen i länet under denna vecka. Polisen påpekar att övervakningen kan ske på inte angivna platser plus att annan polispersonal kan ingripa i trafikärenden.

Magazin24 - 12 dec 11 kl. 10:35

Här spanar trafikpolisen

Magazin24 presenterar polisens planering fram till jul. Jultrafiken närmar sig och trafikpolisen i Västmanland intensifierar sitt arbete för att trygga säkerheten på vägarna.
I dag måndag den 12 december arbetar trafikpolisen i Sala samt Västerås.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.