Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 26 May, 15:39

Affärsvärlden - 31 okt 11 kl. 07:31

Rysslands miljardgåvaRyssland är villiga att betala några miljarder för att ordna upp skuldkrisen..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rysslands, miljardgåva
Nyheter 24 - 04 feb 14 kl. 15:46

Bredbandsbolaget tar ställning mot Rysslands lagar i sin nya kampanjRysslands antigaylagar

Bredbandsbolaget tar i sin nya reklamkampanj ställning mot Rysslands antigaylagar. Kampanjen heter "Sport för alla" och startar under onsdagen och pågår under hela OS.Produktionsbolaget Acne ligger bakom kampanjen och den ska lägga fokus på företagets olika tevepaket.

YLE - 19 maj 15 kl. 17:28

Rysslands beteende upprör – ”Aldrig tillåtits i Sovjet”

Det är fortsatt upprörda känslor över att en del av de ryska spelarna lämnade isen mitt under prisceremonin efter VM-finalen i ishockey. En skam, dundrar en tidigare landslagsstjärna. Det var i söndags som största delen av Rysslands spelare marscherade till omklädningsrummet genast efter att de tilldelats sina medaljer.

Kristianstadsbladet - 17 dec 11 kl. 06:30

Det eviga Rysslands gåtfullhet

Kunskaperna om Rysslands och Östeuropas historia är begränsade även för den historiskt intresserade allmänheten. Men i Lund finns två historieprofessorer, Kristian Gerner och Klas-Göran Karlsson, som arbetar för att få bort de vita fläckarna. Anders Bojs har läst Gerners senaste bok om Ryssland.

Nyheter 24 - 07 feb 14 kl. 08:07

Se Googles protest mot Rysslands antigaylagarRysslands antigaylagar

I kväll invigs vinter-OS i Sotji i Ryssland. Det mesta av försnacket har dock inte handlat om själva sporten, utan om Rysslands politiska klimat. Det som har fått mest uppmärksamhet är Rysslands antigaylagar.

HBL - 02 mar 14 kl. 17:03

Finland fördömer Rysslands agerande

Det finns ingen anledning till oro i Finland, säger president Sauli Niinistö. Försvarsutskottets ordförande Jussi Niinistö (Sannf) däremot anser att Finland måste höja sin beredskap om ett krig bryter ut i Ukraina.Finland fördömer Rysslands agerande på Krimhalvön.

Kristianstadsbladet - 08 apr 14 kl. 07:44

Imperiets utmaning, eller Rysslands ärende på Krim

Foto: Alexei Druzhinin

I slutet av februari i år började Ryssland sina militära raider på Krimhalvön i syfte att ta den från Ukraina, ett land som försvagats genom en heroisk kamp för frihet och mot tyranni. En del menar att Putin drevs av sin starkaste önskan: Att återupprätta Sovjetunionen och göra Ryssland till en supermakt igen. Men det kan även finnas ekonomiska motiv bakom.

HBL - 21 feb 15 kl. 09:10

Moody’s sänkte Rysslands kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Moody's har sänkt Rysslands kreditbetyg till "skräpnivå". Moody's sänkte på fredagen betyget från Baa3 till Baa1.
Moody's säger att krisen i Ukraina, de sjunkande oljepriserna och den fallande rubeln kommer att försämra Rysslands ekonomi ytterligare.

Cornucopia - 06 jun 16 kl. 20:55

Rysslands utrikesminister: Medlemskap i NATO innebär skydd mot ryska angrepp

Rysslands utrikesminister Lavrov sade under dagens toppmöte med Finlands utrikesminister att ett medlemskap i NATO innebär skydd från ryska angrepp. Ryssland kommer inte angripa NATO-länder och länder som Sverige, Finland, Ukraina och Georgien bör alltså skyndsamt ansluta sig till NATO för att på så sätt få det skydd Lavrov utlovat.

Detta framgår av rapporteringen från mötet.

YLE - 19 jul 16 kl. 06:59

Rysslands idrottsministerium darrar inför IOK:s dom

Rysslands vice idrottsminister Jurij Nagornich har stängts av från sina arbetsuppgifter tills vidare. Rysslands president har lovat flera avstängningar, men redan i dag kan IOK besluta att Ryssland helt utesluts från OS i Rio. Rysslands premiärminister Dmitrij Medvedev har stängt av vice idrottsminister Jurij Nagornich.

Cornucopia - 15 jan 17 kl. 13:36

Rysslands och NATO:s robotsystem i Europa

Som bekant är det inte antalet dollar till försvarsbudgeten som avgör krig, utan mängden vapen, personal och deras utbildning, träning och övning. Kort sagt vad man får för pengarna. Nedan följer grafik på NATO:s respektive Rysslands robotsystem i Europa.

HBL - 20 aug 12 kl. 08:26

Rysslands utrikesminister besöker Finland i dag

Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov besöker Helsingfors i?dag på inbjudan av utrikesminister Erkki Tuomioja (SDP).Lavrov träffar förutom Tuomioja även president Sauli Niinistö och statsminister Jyrki Katainen (Saml).

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 12:26

Sandviks justerade rörelseresultat något lägre än väntat

Verkstadsbolaget Sandvik redovisar en omsättning i linje med förväntat under första kvartalet. Det justerade rörelseresultatet var något lägre än väntat..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 11:37

Mutanklagelser mot oljefondens avgående chef och efterträdare

Den avgående chefen för den norska oljefonden, Yngve Slyngstad, har erkänt att han mottagit en olämplig gåva i form av en resa i privatjet från en utomstående i samband med arbetet den gigantiska fonden. Givaren var hedgefondmiljardären Nicolai Tangen - Yngve Slyngstads sedermera valda efterträdare..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:50

Danske Bank slopar utdelningen

Storbanken Danske Banks styrelse drar tillbaka sitt utdelningsförslag för 2019 i ljuset av den ekonomiska situation som har orsakats av coronaviruspandemin..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:26

Citi: En rejäl andra pandemivåg inte inprisad

Det är inte säkert att det värsta är över ännu vad gäller viruspandemin i USA och det är något den senaste tidens återhämtning på börsmarknaderna blundat för, varnar Citis investeringschef, David Bailin, enligt CNBC..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:26

Kinnevik och Getinge vinnare på börsen

I en svängig inledande handel på måndagen var Stockholmsbörsen upp något..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:56

Uppgångssvit på börsen väntas hålla i sig

Stockholmsbörsen ser ut att inleda måndagens handel uppåt och därmed stiga för tredje dagen i följd..

Affärsvärlden - 17 apr 20 kl. 09:04

Krisen slår mot bostadsmarknaden

Nu syns coronaeffekten även på bostadsmarknaden. I såväl Göteborg som Stockholm märks prisfall under inledningen av april..

Affärsvärlden - 17 apr 20 kl. 12:24

Det dolda mönstret i allt

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:11

Boozt skriver ned lager och redovisar förlust

E-handelsbolaget Boozt gör en nedskrivning av varulagret om 58 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:07

Danske Bank sänker Ericsson

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Ericsson till behåll från köp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.