DI > Ekonomi

Sunday, 31 May, 22:26

DI - 31 okt 11 kl. 07:40

Höganäs: SHB höjer riktkursenJärnpulvertillverkaren Höganäs toppade förväntningarna i rapporten för det tredje kvartalet. Bolaget sänkte dock sina utsikter och fastslog att osäkerheterna har ökat. Den kortsiktiga effekten kan leda till minskad försäljning. Handelsbanken sänker sina rörelseresultatsprognoser för 2012 med 3,8 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SHB, Höganäs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Höganäs, SHB, höjer, riktkursen
DI - 24 okt 13 kl. 10:54

ÅF: SHB höjer riktkurs

ÅF levererade en delårsrapport för det tredje kvartalet i linje med förväntningarna på koncernnivå. På divisionsnivå stack två saker ut, 1) klart förbättrade marginaler i den internationella verksamheten och 2) fortsatt svag efterfrågan på teknologitjänster vilket lett till ytterligare marginaltapp..

PrivataAffärer - 28 okt 19 kl. 08:14

SHB imponeras av Swedish Match Zyn-expansion

Handelsbanken höjer riktkursen till 620 kronor, från tidigare 600, efter snusbolagets delårsrapport på fredagen där aktien stängde vid 454:50 kronor. ”Zyns volymer slog förväntningarna och växte 280 procent, vilket understryker att tillväxten verkar opåverkad av BAT:s intåg på marknaden (med sin nikotinprodukt Velo). Dessutom, eftersom tillväxten fortsätter att med råge kompensera bolagets svaga marknadsandelstrender i Sverige och Norge, är vi fortsatt bekväma med vår prognos om en tvåsiffrig ökning av vinsten per aktie”, skriver banken i en analysuppdatering.

DI - 23 okt 14 kl. 09:50

Addtech: SHB sänker riktkurs

Handelsbanken sänker riktkursen på teknikhandelsbolaget Addtech från 125 till 115 kronor med bibehållen rekommendation öka inför delårsrapporten den 5 november Det framgår av ett marknadsbrev daterat den 21 oktober. "Vi ser en trög efterfrågan men förvärv kan driva tillväxt. Multipel-arbitraget kommer att fortsätta där Addtech kan köpa bolag till låga prismultiplar", skriver banken..

DI - 06 okt 16 kl. 13:57

Sandvik: SHB tror på vändning

Sandvik är en bra vändningskandidat och bolagets resultat tenderar att förbättras snabbt vid en stigande efterfrågan. Det är en av Handelsbanken Capital Markets motiveringar till varför banken höjer rekommendationen för verkstadsaktien till köp, från tidigare öka..

Affärsvärlden - 06 okt 16 kl. 14:20

SHB: Det vänder för Sandvik

Sandvik är en bra vändningskandidat och bolagets resultat tenderar att förbättras snabbt vid en stigande efterfrågan. Det är en av Handelsbanken Capital Markets motiveringar till varför banken höjer rekommendationen för verkstadsaktien till köp, från tidigare öka..

PrivataAffärer - 11 jan 19 kl. 11:07

Hernhag: Fem aktier för en trygg utdelningsportfölj

Boktips: Gillar du utdelningsaktier? Då får du inte missa Marcus bok "Bli rik på aktieutdelning" där han berättar hur du bygger upp en bra utdelningsportfölj. Just nu kan du köpa boken i vår bokhandel här.

PrivataAffärer - 24 maj 19 kl. 11:33

Hernhag: Fyra intressanta aktier som tagit stryk i rekylen

Missa inte Marcus nya bok: Häromdagen kom Marcus femte aktiebok ut - ”Att lyckas med aktiesparande”. Boken är skriven tillsammans med Jan Sterner och är något av en guide in i aktiernas underbara värld. En enkel väg till klokt långsiktigt sparande och till ett rikare liv.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Miljonåterkrav av assistansersättning mot Växjöbolag

Ett Växjöbaserat bolag har sedan i april ett återbetalningskrav mot sig på drygt 12 miljoner kronor på grund av misstänkt fusk med….

DI - 30 minuter sedan

Hårda strider väntar för Malmströms ersättare: ”Skoningslöst pragmatisk”

I skuggan av coronakrisen väntar avgörande frågor för EU:s framtid. Grön omställning, digital innovation och handelsrelationerna med Kina….

DI - 45 minuter sedan

Manifestationer och våldsamma kravaller i USA

Tusentals medlemmar i USA:s nationalgarde patrullerar storstäder efter fem dagar av kravaller och konfrontationer..

DI - 1 timme sedan

Tung börsadvokat byter byrå mitt i krisen

Coronakrisen förväntas öka efterfrågan på juridisk rådgivning från börsbolagen. I samband med det har advokatbyrån Hannes Snellman skapat….

DI - 1 timme sedan

Space X-farkosten framme på rymdstation efter historisk färd

Det statliga monopolet på rymdresor är brutet. Farkosten från privata uppstickaren Space X har dockat med den internationella rymdstationen….

DI - 1 timme sedan

Absurda väntetider hos Kronofogden – ”alla förlorar på förseningarna”

Kronofogdens handläggning av betalningsförelägganden havererade i vintras – med absurda väntetider som följd..

DI - 1 timme sedan

Deras ansökan är fast i fogdens kö: ”Ett svek mot företagare”

Fyra månader har passerat utan att Kronofogden tagit tag i Wildecos ansökan om betalningsföreläggande..

DI - 1 timme sedan

Tillväxtverket har larmat polisen om 400 misstänkta permitteringsbrott

Tillväxtverket har lämnat cirka 400 tips till polisen om misstänkta brott i samband med korttidspermitteringar, skriver Dagens Nyheter..

DI - 1 timme sedan

Ett steg bakåt och två steg framåt

Logiken bakom europeisk integration är egentligen ganska enkel. Samarbete inom ett område leder till tryck att integrera på ett annat..

DI - 2 timmar sedan

Unikt försäljningsras – ödesvecka efter H&M-rallyt

Den fysiska klädhandeln har drabbats mycket hårt av coronapandemin. Men en viss återhämtning har nu kunnat skönjas och i veckan får vi mer….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.