SvD > Nyheter

Friday, 03 July, 15:11

SvD - 31 okt 11 kl. 04:29

Nu är vi sju miljarder människor på jordenNyfödda Danica Camacho firas världen över..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Danica Camacho

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu är vi sju, miljardermänniskor på , jorden
BT - 31 okt 11 kl. 00:35

Välkomna sju miljarder

I dag blir vi sju miljarder människor enligt FN:s beräkningar. Nu ökar befolkningen på jorden med omkring 200.000 människor varje dag, men det är först på senare år det verkligen gått undan.

Trelleborgs Allehanda - 31 okt 11 kl. 06:30

Sju miljarder skäl att fira

Foto: Karim Kadim
Idag blir vi sju miljarder människor på jorden enligt FN:s beräkningar. Så många människor har aldrig förr levt på vår planet.
Om denna historiska milstolpe ska firas eller inte råder det delade meningar om med tanke på alla de utmaningar som mänskligheten står inför.

Nyheter 24 - 31 okt 11 kl. 07:23

Nu är vi sju miljarder människor


Enligt FN:s beräkningar blev vi sju miljarder människor på jorden under natten till måndag. Vi blir fler och fler människor på jorden och i natt passerade vi sju miljarder invånare, enligt FN:s beräkningar. Detta trots att befolkningsökningen planat ut i de flesta av världens rika länder.

Nyheter 24 - 01 sep 11 kl. 08:29

Snart är vi sju miljarder människor vid liv


I oktober kan det vara dags för världens 7 000 000 000:e människa att födas. VÄRLDEN. När Jesus föddes uppgick siffran levande människor på jorden till ungefär 300 miljoner.

Nyhetskanalen - 25 okt 11 kl. 14:53

Snart sju miljarder människor på jorden

Vi blir allt fler här på jordklotet. Vid månadskiftet är vi sju miljarder människor. Det är raskt marscherat med tanke på att vi var två miljarder färre människor för bara 25 år sedan..

UNT - 30 okt 11 kl. 10:02

Nu blir vi sju miljarder på jorden

I dagarna blir vi sju miljarder människor på planeten. Snabbast växer befolkningen i världens fattigaste länder, menar läkaren och professorn i internationell hälsa, Hans Rosling..

SVT - 31 okt 11 kl. 20:57

Vi är nu sju miljarder

Idag är den av FN utsedda dagen då antalet människor på jorden nådde sju miljarder. En dag då några nyfödda barn fick extra mycket uppmärksamhet..

YLE - 05 nov 14 kl. 16:40

EU-stöd för sju miljarder användes fel

Felanvända EU-medel, flygplatser som inte används, jordbruksstöd för åkrar där det bara växer sly och buskage. Det är några av de exempel på felanvända EU-pengar som Europeiska revisionsrätten påtalar i sin årsrapport för fjolåret som presenterades på onsdagen. Vi besökte en fårfarm som fick stöd för 150 får, men det fanns inte ett enda får på gården.

Regeringen - 31 okt 11 kl. 13:52

"Sju miljarder på samma lilla klot"

I år blir vi för första gången sju miljarder människor på vår jord - delvis eftersom vi lever längre och färre barn dör. Fler människor innebär både utmaningar och möjligheter. Det skriver biståndsminister Gunilla Carlsson och Babatunde Osotimehin, chef för FN:s befolkningsfond (UNFPA).

Sydsvenskan - 20 sep 17 kl. 04:30

Skatterna sänks med sju miljarder

Regeringen föreslår satsningar på över 40 miljarder kronor i budgeten för 2018. Barnbidraget höjs med 200 kronor, medan skatterna sänks med totalt sju miljarder. – Vi kommer att ha den lägsta statsskulden sedan 1977.

GöteborgsPosten - 20 sep 17 kl. 10:11

Skatterna sänks med sju miljarder

Regeringen föreslår satsningar på över 40 miljarder kronor i budgeten för 2018. Barnbidraget höjs med 200 kronor, medan skatterna sänks med totalt sju miljarder..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.