Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 25 May, 06:36

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 11 kl. 07:36

Billig el i oktoberSpotpriset p den nordiska elbrsen i oktober blev i snitt 28 re per kilowattimme. S lgt har priset inte varit i oktober sedan 2004, skriver Telge Energi i sitt nyhetsbrev. Jmfrt med oktober i fjol var elpriset 42 procent lgre. Varmare vder och vlfyllda vattenmagasin r frklaringen. Terminspriserna, som styr de bundna elpriserna, ligger kvar p samma niv som i brjan av mnaden..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Billigel i , oktober
YLE - 03 feb 16 kl. 10:08

Billig el sänkte Fortums vinst

Fortums vinst minskade under fjolårets sista kvartal. Energibolaget gjorde en vinst på 243 miljoner euro under perioden oktober-december, en tredjedel mindre än under samma period året innan. Enligt Fortums vd Pekka Lundmark är orsaken att elen är så billig.

Entreprenör24 - 10 okt 13 kl. 11:38

?Budget-iPhone? långt ifrån billig

Vi har tidigare skrivit om att Apple lanserar en budget-iPhone i plast. Men det billigaste utförandet blir 5295 kronor. Något som skapar en del frågetecken kring hur Apple resonerar.

Barometern - 25 jul 19 kl. 06:00

Insändare: Lek visar att bensinen är alldeles för billig

Billig bensin uppmuntrar till lek med koldioxid. Billig bensin leder till ineffektiva transporter. Billig bensin bidrar till att trafikens utsläpp av koldioxid ökar..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Euron lika billig som hösten 2000

Eurons kurs mot den svenska kronan föll på onsdagen till den lägsta nivån på mycket länge. Tidigt på eftermiddagen kostade en euro knappt 8:49 kronor på valutamarknaden. Senast kronan var så stark mot euron var i oktober 2000..

YLE - 28 nov 13 kl. 04:47

Kinakålen är billig nog för skolbarnen

Det blir inga nya ljus till Luciafirandet, det får inte gå åt för många soppåsar och isbergssalladen byts ut mot kinakål. Det är verkligheten i Villa skola i Karleby efter att staden införde köpstopp i oktober. Skolsektorn drabbas hårt då kommunerna sparar och man varken får ta in vikarier eller köpa nytt material.

Sydsvenskan - 26 feb 15 kl. 08:32

Billig olja bakom tysk köpfest

Tyskarna är mer köpsugna är på länge. Enligt undersökningsföretaget GFK är stämningen på topp bland tyska konsumenter. Det lägre oljepriset gör att hushållen får mer pengar över till att köpa annat.

Helsingborgs Dagblad - 26 feb 15 kl. 08:32

Billig olja bakom tysk köpfest

Tyskarna är mer köpsugna är på länge. Enligt undersökningsföretaget GFK är stämningen på topp bland tyska konsumenter. Det lägre oljepriset gör att hushållen får mer pengar över till att köpa annat.

Blekinge Läns tidning - 17 aug 16 kl. 16:12

Fortsatt satsning på billig spontanidrott

Det snickras för fullt i det gamla lagret i Haldafastigheten i Svängsta. I oktober står den 860 kvadratmeter stora skatehallen klar..

Nyheter 24 - 12 mar 11 kl. 12:57

Dömd för sexköp: "Jag var på jakt efter billig massage"


När den tidigare världsmästaren Tomas Johansson ertappades på bar gärning med att bryta mot sexköpslagen erkände han under förhör. Men nu hävdar han att han endast var ute efter "billig massage". SUNDSVALL.

BT - 17 jun 11 kl. 10:00

Billig chablis och bra grillvin

Billig och bra chablis och ett finfint grillvin finns bland veckans vintips. Vit billig och bra Chablis 5521. Kimmeridgien.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

92-årig kvinna fick sitt hem sönderslaget – angriparen frias i domstol

Mannen trodde att han var jagad och flydde därför in till den gamla kvinnan..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

USA:s ursprungsfolk räds förlust av språk

Familjer lever tätt tillsammans och på många platser saknas rinnande vatten. I områden där stora delar av USA:s ursprungsfolk bor slår viruspandemin extra hårt. Inom grupperna oroas man nu för att äldre går bort – och med dem språk och sedvänjor.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Malmström: Svår och skakig väg tillbaka

Vägen tillbaka efter krisen kan bli både krokig och farlig. Bland farorna finns budgetbråk i EU, hot om handelskrig och demokratikriser. Den som varnar är förra EU-kommissionären Cecilia Malmström.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ardern lät sig inte skakas av skalv

Ett jordskalv med magnituden 5,8 skakade Nya Zeelands nordö under måndagen. Inga större skador har rapporterats, och skalvet hade antagligen passerat i det tysta utanför landet om det inte vore för premiärminister Jacinda Ardern. För just när skalvet nå.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Italienska dofter väntar från gamla varvet i Torekovs hamn

Inom kort öppnar nytillskottet bland restaurangerna..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fläskkvartetten tillbaka med ny ep

Fläskkvartetten är tillbaka, nu som en trio, med ep:n "Unepidemic sound pt 1" som släpps den 5 juni. På senare år har Fläskkvartetten nästan uteslutande skrivit för film, tv, teater och balett – bland annat för flera av koreografen Mats Eks föreställnin.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Coronaviruset tar död på house- och knaslåtar

Sommarplågans tid är här – men coronaviruset ställer till det för genrer som i vanliga fall brukar blomma ut i början av juni. EDM-musiken, latinhitsen och knaslåtarna kan bli årets stora förlorare. Coronaviruset har redan stoppat de flesta stora festiv.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Räknar med stort boprisfall

De "gyllene åren" är förbi på bostadsmarknaden och bostadspriserna kan falla uppemot 20 procent, om coronakrisen blir väldigt utdragen. Den prognosen gör Handelsbanken i en ny rapport. Samtidigt som andra delar av ekonomin väntas börja återhämta sig lån.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Taiwan lovar att stötta Hongkong mot Peking

Polisen i Hongkong avfyrade under söndagsmorgonen tårgas och pepparsprej mot tusentals demonstranter, som protesterade mot Pekings föreslagna säkerhetslag, vilken riskerar att inskränka friheten i regionen. Demonstranterna får stöd från Taiwan, vars pre.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Lance Armstrong: ”Skulle inte ändra något”

Han är en av idrottsvärldens mest ökända fuskare. Men när cyklisten Lance Armstrong nu ges tid att berätta är det till synes utan ånger. I natt sändes första delen av ESPN:s dokumentär "Lance".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.