Sydsvenskan > Nyheter

Friday, 29 May, 20:05

Sydsvenskan - 31 okt 11 kl. 06:30

Serieskytten inför rätta i januariMALMÖ. Den 39-årige man som misstänks vara serieskytten i Malmö greps klockan 18.35 den 6 november 2010, två timmar efter att chefsåklagare Solveig Wollstad klassat de hopsamlade misstankarna mot honom som så starka att han kunde hämtas in och förhöras.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö, MalmÖ, Solveig Wollstad, Trez West Persson, Ögårdsparken, Lennart Strinäs, Sydsvenskan, Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Serieskytteninför , rättai , januari
Sydsvenskan - 16 dec 11 kl. 09:45

Rättegången mot serieskytten uppskjuten

Foto: Göran Olsson
Chefsåklagaren avslöjade varför utredningen dröjer.
Den misstänkte 39-åringen har suttit inlåst sedan han greps den 6 november 2010. Då slog polisen till efter två veckors skuggning av honom.

Helsingborgs Dagblad - 06 dec 11 kl. 09:57

Serieskytten kvar i häktet

Den 39-årige misstänkte serieskytten i Malmö har frivilligt gått med på att stanna i häktet till den 20 december. Mannen, som greps i början av november förra året, är misstänkt för tre mord och tretton mordförsök. Han nekar till brott.

Skånskan - 27 jan 17 kl. 13:46

”Vi vill utesluta att det är en serieskytt”

MALMÖ Experter arbetar nu med att ta fram gärningsmannaprofiler kring främst två av den senaste tidens mord i Malmö.
– Vi tror inte att det är en ny serieskytt som härjar i Malmö.
– Men vi vill vara helt säkra och kunna utesluta det, säger Malmös polismästare Stefan Sintéus.

Skånskan - 16 jan 17 kl. 18:00

Malmöregissör gör dokumentär om skotten mot brodern

Film För tio år sedan blev Malmöregissören Manal Masris då 16-årige bror skjuten och allvarligt skadad på väg till fotbollsträningen. Så småningom riktades misstankarna mot serieskytten Peter Mangs som dock aldrig dömdes för dådet. I dokumentärthrillern Brev till en seriemördare skildrar Manal Masri familjens upplevelser och sin jakt på sanningen.

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 15 kl. 05:00

Rena rama sanningen

En av de första sanna historier som drabbade mig var när jag som åttaåring läste Deborah Spungens biografi "Inte som andra döttrar", om dottern Nancy Spungen och hennes destruktiva liv kantat av droger och självskadebeteende tillsammans med punklegenden Sid Vicious i Sex Pistols. En annan gripande berättelse var "Inte utan min dotter", ytterligare en mamma-dotter-historia där Betty Mahmoody skriver om hur hennes make tar familjen till sitt hemland Iran och där förvandlas till en våldsam patriark. För ett barn på den blekingska vischan var det här stor litteratur som tog mig till en annan värld.

Nyheter 24 - 14 dec 11 kl. 07:34

"Nye lasermannen" utreddes av pyskiatrin medan han höll Malmö skräckslaget


Serieskytten Peter Mangs var intresserad av John Ausonius och aktivist i Sanningsrörelsen. MALMÖ. Samtidigt som polisen jagade en ny serieskytt i Malmö utreddes han av psykiatrin.

NSD - 16 dec 11 kl. 10:57

Serieskyttsrättegången skjuts upp

Rättegången mot den misstänkte serieskytten i Malmö skjuts upp. Förhandlingsstarten var planerad till slutet av januari - men i ett mejl till TT skriver chefsrådman Lennart Strinäs att rättegången kommer att starta tidigast den 2 april..

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 11 kl. 10:59

Serieskyttsrättegången skjuts upp

Rättegången mot den misstänkte serieskytten i Malmö skjuts upp. Förhandlingsstarten var planerad till slutet av januari ? men i ett mejl till TT skriver chefsrådman Lennart Strinäs att rättegången kommer att starta tidigast den 2 april.

Sydsvenskan - 28 jan 12 kl. 06:30

Tuffa tag när KD ska forma framtiden

Efter en smutsig valkamp avgörs det idag: Ska Göran Hägglund fortsätta leda KD eller besegras han av utmanaren Mats Odell? Vinnaren ska ena ett splittrat pytteparti - men vart ska det gå? I Malmö hoppas unga kristdemokrater på ett mer konservativt KD som slåss för hårdare straff.

Kristianstadsbladet - 18 jul 12 kl. 08:48

Glöm inte bort offren

Samhället måste stå upp för tolerans och öppenhet. En ensam gärningsman får inte hindra den kampen.
Igår avslutades den sista schemalagda dagen i den jättelika rättegången mot Peter Mangs.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.